Apu

Apu-kerhon retki: Mannerheim-ooppera Ilmajoen musiikkijuhlilla 15.6.2017


Lähde Apu-kerhon mukaan Ilmajoelle katsomaan Mannerheim-oopperaa sen käsikirjoittajien Laila Hirvisaaren ja Eve Hietamiehen seurassa!

Teemme päiväretken Ilmajoelle katsomaan upeaa Mannerheim-oopperaa, jonka ovat käsikirjoittaneet Laila Hirvisaari ja Eve Hietamies. Tapaamme heidät yksityistilaisuudessa ja kuulemme, kuinka ooppera syntyi. Mannerheimin roolissa esiintyvän baritoni Waltteri Torikan lisäksi lavalla nähdään muun muassa sopraano Johanna Rusanen-Kartano ja mezzosopraano Essi Luttinen.  Näemme esityksen parhailta A-katsomopaikoilta.

Ohjelma 15.6.

Klo 7.27 junalla Helsingin rautatieasemalta Seinäjoelle, jonne saavumme klo 10.16. Kävelemme lähellä sijaitsevaan hotelli Almaan, jossa tapaamme Laila Hirvisaaren ja Eve Hietamiehen. He kertovat kirjoitustyöstään ja millaisia haasteita ooppera heille asetti sekä vastaavat kysymyksiin. Tilaisuuden jälkeen buffetlounas.

Klo 13.00 bussilla Ilmajoelle ooppera-alueelle.

Klo 14.00 Mannerheim-ooppera, kesto noin 2 tuntia 40 minuuttia. Väliaikatarjoilu sisältää kahvin tai teen ja makean kahvileivän.

Klo 17.00 bussilla Seinäjoelle Aalto-keskukseen, johon pääsemme tutustumaan opastetulla kierroksella.

Klo 19.20 bussilla rautatieasemalle, josta juna lähtee klo 20.53 ja saapuu Helsinkiin 23.33.

Tapaaminen Laila Hirvisaaren ja Eve Hietamiehen kanssa. 

Hinta: 299 €/hlö

Hinta sisältää: junamatkat Helsinki–Seinäjoki–Helsinki (juna-aikataulut sitoumuksetta 10/2016), bussikuljetukset kohteessa, buffetlounaan, lipun oopperaan A-katsomossa, väliaikatarjoilun ja opastetun kierroksen Aalto-keskuksessa.

Matkalla mukana Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Matkapojat 010 2323 107 tai seinajoki@matkapojat.fi

Julkaistu: 26.10.2016