Apu

Apu-kerhon matka: Joogaa ja kylpylähoitoja Haapsalussa 9.-14.9.2017


Lempeä hathajooga ja kylpylähoidot ovat tie tasapainoiseen kehon ja mielen hyvinvointiin. Helli itseäsi ja tule mukaan! Varaa pian, matka on supersuosittu!

Joogaopettajana Marjaana  Rinne-Loikala, jonka motto on: koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, mutta aina liian aikaista lopettaa. 

Paikka: Thalasso Spa Fra Mare Haapsalussa, viehättävä kylpylä meren rannalla Virossa.

Hinta: 595 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 125 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy:

Joogakurssi. Tulopäivänä matkan rasitukset poistava iltajooga. Sunnuntai-keskiviikkoa aamujooga 45 min ja  iltapäivän lopulla 1,5 tunnin joogaharjoitus. Torstaiaamuna joogavenytys 30 min. Käytössämme on kaunis ja rauhallinen Panoramasali. 

Kahdeksan kylpylähoitoa perilläolopäivinä, joista puolet henkilökohtaisia hoitoja, esimerkiksi hieronta, mutahoito, erilaiset kylvyt ja puolet ryhmähoitoja, esimerkiksi kuntovoimistelu, suolakammio, kelluntahoito. Ilmoittautumisen jälkeen saat matkan hintaan sisältyvien kylpylähoitojen listan matkatoimistosta. Kauneushoidot, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot eivät sisälly kylpylähoitoihin, ne tilataan ja maksetaan erikseen.

 Majoitus ja täysihoito kokonaisina perilläolopäivinä. Tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamiainen. 

 Meriaamiainen menomatkalla ja lounas paluumatkalla laivan noutopöydästä.

 Bussikuljetukset Tallinna–Haapsalu–Tallinna.

Lähtö 9.9. lauantaina klo 8.30 Eckerö Linen m/s Finlandia Helsingin Länsisatamasta. Paluu 14.9. torstaina Helsingin Länsisatamaan klo 14.15.

Varaukset ja tiedustelut: Saga Matkat, 020 155 6650 tai myynti@sagamatkat.fi

Tuulan matkat  www.tuulanmatkat.fi

Matkaemäntänä Tuula Kanninen

Julkaistu: 15.11.2016