Apu

Apu-kerhon matka: Joogaa ja kylpylähoitoja Haapsalussa 23.–28.10.2017

Suositut joogakurssit jatkuvat! Lempeä hathajooga ja kylpylähoidot ovat tie tasapainoiseen kehon ja mielen hyvinvointiin. Helli itseäsi ja tule mukaan!

Joogaopettajana Marjaana Rinne-Loikala, jonka motto on: koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, mutta aina liian aikaista lopettaa. 

Paikka: Thalasso Spa Fra Mare (Viro) Haapsalussa, viehättävä kylpylä meren rannalla.

Hinta: 595 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 125 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: Joogakurssi. Tulopäivänä matkan rasitukset poistava iltajooga. Tiistai-perjantai aamujooga 45 min ja iltapäivän lopulla 1,5 tunnin joogaharjoitus. Lauantaiaamuna joogavenytys 30 min. Käytössämme on kaunis ja rauhallinen Panoramasali.

Kahdeksan kylpylähoitoa perilläolopäivinä, joista puolet henkilökohtaisia hoitoja, esimerkiksi hieronta, mutahoito, rilaiset kylvyt ja puolet ryhmähoitoja, esimerkiksi kuntovoimistelu, suolakammio, kelluntahoito. Ilmoittautumisen jälkeen saat matkan hintaan sisältyvien kylpylähoitojen listan matkatoimistosta. Kauneushoidot, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot eivät sisälly kylpylähoitoihin, ne tilataan ja maksetaan erikseen. 

Majoitus ja täysihoito kokonaisina perilläolopäivinä. Tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamiainen.

Meriaamiainen menomatkalla ja lounas paluumatkalla laivan nouto-pöydästä.

Bussikuljetukset Tallinna–Haapsalu –Tallinna.

Lähtö 23.10. maanantaina klo 8.30 Helsingin Länsisatamasta, Eckerö Linen m/s Finlandia. Paluu 28.10. lauantaina Helsingin Länsisatamaan klo 14.15.

Varaukset ja tiedustelut: Saga Matkat, 020 155 6650 tai myynti@sagamatkat.fi 

Julkaistu: 21.6.2017
Kommentoi »