Apu

Apu-kerhon matka: Italian kieltä ja kokkausta Toscanassa ja Marchessa 2.–8.10.2017


Kaksi kaunista maakuntaa, aitoja ihmisiä ja maku-elämyksiä Ellan ja Paolon matkassa. Italian opiskelua ja kokkausta. Tutustut Ella Kannisen ja Paolo Pellein ystäviin ja paikkoihin, joihin et muuten pääsisi. Kielikurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmille opiskelijoille.

Ohjelma:

 2.10. Aamulento klo 7.50 Roomaan, josta bussilla kohti Toscanaa. Pysähdymme matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen Tavarnellen pikkukaupungissa Hotelli Borgo di Cortefredaan. Aperitiivi toscanalaiseen tapaan ja kevyt oppitunti ennen kävelykierrosta Tavarnellessa. Illallinen.

 3.10. Aamiainen ja oppitunnit. Retki San Gimignanon keskiaikaiseen tornikaupunkiin. Vierailemme  Palazzo Campatellissa. 1700-luvulta peräisin olevassa aatelispalatsissa voi nähdä, miten San Gimignanon rikkaat asuivat kaupungin mahtiaikana. Vierailun jälkeen kävelykierros ja vapaa-aikaa. Jatkamme viinitilalle maistelemaan tunnettua Vernaccia-viiniä. Illallinen maatilalla, jossa kasvatetaan kallista ja harvinaista sahramia.

 4.10. Aamiainen. Oppitunnin jälkeen lähdemme Certaldon torille harjoittelemaan italian kieltä. Torilla myydään muun muassa vaatteita, juustoja, hedelmiä ja kodintarvikkeita. Vapaa-aikaa. Iltapäivällä kokkaamme toscanalaisen illallisen.

 5.10. Aamiainen. Bussilla Toscanasta Ascoli Picenon kaupunkiin Marchen maakuntaan. Pysähtyminen matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen Palazzo dei Mercanti -hotelliin. Kevyt aperitiivi ja illallinen.

 6.10. Aamiainen ja oppitunnit. Vierailu luomuviinitilalla. Opimme valmistamaan paikallista erikoisuutta Ascolin oliiveja, joita maistelemme muun ruoan ohella. Testaamme myös tilan viinivalikoimaa. Paluu Ascoliin ja ilta vapaata.

 7.10. Aamiainen ja oppitunnut. Bussilla keskiaikaiseen Offidan kaupunkiin. Runsas maistiaisaperitiivi enoteekissä. Tutustumista Offidaan. Pysähdymme oliivipuristamossa maistelemassa neitsytoliiviöljyjä. Mahdollisuus ostaa muun muassa oliiviöljyä sisältäviä kauneustuotteita. Paluu Ascoliin ja vapaa-aikaa.  

 8.10. Aamiainen. Bussilla San Benedetto del Trontoon. Vapaa-aikaa ostoksille ja kaupunkiin tutustumiseen. Nautimme monipuolisen kalalounaan. Jatkamme Roomaan, josta lento klo 19.45 laskeutuu Helsinkiin klo 0.05 (9.10.).

Hinta: 1 750 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 190 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: lennot, verot, matkustajamaksut, majoitus, italian kielen oppitunnit ja opetusmateriaali, kokkikurssit, ohjelmassa mainitut ruokailut ja käynnit vierailukohteissa.

Matka edellyttää hyvää liikuntakykyä, kävelemme muun muassa vanhoilla mukulakivikaduilla. 

Varaukset ja tiedustelut:

La Strada Travels 050 535 7671

tai info@lastradatravels.fi

Julkaistu: 9.6.2017