Apu

Apu-kerhon matka: Italian kieltä ja kokkausta Toscanassa ja Marchessa 1.–7.4.2017



Apu-kerhon matka: Italian kieltä ja kokkausta Toscanassa ja Marchessa 1.–7.4.2017

Kaksi kauneudestaan kuulua maakuntaa, aitoja ihmisiä ja suussa sulavia makuelämyksiä. Viikon aikana opiskellaan italiaa sekä kokataan herkkuruokia. Tutustut myös Ella Kannisen ja Paolo Pellein ystäviin ja paikkoihin, joihin et muuten pääsisi. Kielikurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmille opiskelijoille.
Teksti Apu-toimitus

Ohjelma:

1.4. Aamulento klo 7.50 Roomaan, josta bussilla kohti Toscanaa. Pysähdymme matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen Tavarnellen pikkukaupungissa Hotelli Borgo di Cortefredaan.  Aperitiivi toscanalaiseen tapaan ja kevyt oppitunti ennen kävelykierrosta Tavarnellessa. Illallinen.

2.4. Aamiainen ja oppitunnit. Retki San Gimignanon keskiaikaiseen tornikaupunkiin. Kävelykierroksen jälkeen vapaata. Jatkamme läheiselle viinitilalle, joka tuottaa tunnettua Vernaccia-viiniä. Illallinen Il Vecchio Maneggio -tilalla, jossa kasvatetaan muun muassa harvinaista ja kallista sahramia.

3.4. Aamiainen. Oppitunnin jälkeen lähdemme San Cascianon torille harjoittelemaan italian kieltä. Torilla myydään muun muassa vaatteita, juustoja, hedelmiä ja kodintarvikkeita. Vapaa-aikaa. Iltapäivällä kokkaamme toscanalaisen illallisen.

4.4. Aamiainen. Bussikuljetus Toscanasta Ascoli Picenon kaupunkiin Marchen maakuntaan. Pysähtyminen matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen Palazzo dei Mercanti -hotelliin. Kevyt aperitiivi ja illallinen tyylikkäässä Il Desco -ravintolassa.

5.4. Aamiainen ja oppitunnit. Bussilla keskiaikaiseen Offidan kaupunkiin. Runsas lounasta muistuttava aperitiivi enoteekissa. Tutustumista Offidaan. Paluu Ascoliin ja ilta vapaata.

6.4. Aamiainen. Vierailu pienellä luomuviinitilalla.  Runsas aperitiivi, jonka aikana maistelemme tilan viinejä ja oliiviöljyä. Iltapäivän lopulla kokkaamme marchelaisen illallisen. 

7.4. Aamiainen. Matkalla San Benedetto del Trontoon pysähdymme oliivipuristamossa maistelemassa erilaisia neitsytoliiviöljyjä. Mahdollisuus ostaa muun muassa oliiviöljyä sisältäviä voiteita ja muita kauneustuotteita. Kalalounaan jälkeen jatkamme Roomaan, josta lento klo 19.45 laskeutuu Helsinkiin klo 00.05 (8.4.).

Hinta: 1 690 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 190 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: lennot, verot, matkustajamaksut, majoitus, italian kielen oppitunnit ja opetusmateriaali, kokkikurssit, ohjelmassa mainitut ruokailut ja käynnit vierailukohteissa.

Matka edellyttää hyvää liikuntakykyä, kävelemme esimerkiksi vanhoilla mukulakivikaduilla.

Ella ja Paolo ovat seurassamme koko viikon aamusta iltaan.

Varaukset ja tiedustelut: La Strada Travels 050 535 7671 tai info@lastradatravels.fi

Julkaistu: 28.10.2016