Apu

Apu-kerhon matka: Hévízin ihmejärvelle Unkariin 1.–6.10.2017

Tule hoitamaan itseäsi ainutlaatuisen mineraalivesijärven tervehdyttävissä vesissä. Retkillä maistelemme viinejä, näemme uljaita hevosia ja posliininvalmistusta.

OHJELMA

1.10. Finnairin lento klo 9.30 Budapestiin. Lounas Tonavan rannalla ravintolalaivassa. Jatkamme bussilla Hévíziin, majoittuminen Hotelli Palaceen. Illallinen.

 2.10. Aamiainen. Tutustumme järvialueeseen ja rentoudumme lämpimässä vedessä. Kesäisin veden lämpötila on 33–34 astetta ja talvisin 26–28 astetta. Järven vesi pulppuaa lähteistä, ja se vaihtuu joka kolmas päivä. Veden on todettu auttavan muun muassa liikuntaelinten sairauksissa sekä lihasjännitysten hoidossa. Illallinen.

3.10. Aamiaisen jälkeen katselemme kaupunkia mukavasti Dotto-minijunan kyydissä. Menemme Egregun viinikylään, jossa kävelykierros ennen viininmaistajaisia ja lounasta. Iltapäivällä järviaikaa.

4.10. Aamiainen. Järviaikaa. Iltapäivällä retki Sümegiin katsomaan hevosnäytöstä, joka on yhdistelmä hevosparaatia ja keskiaikaisia turnajaisia. Illallinen keskiajan tapaan.  

5.10. Aamiainen. Vapaapäivä, esimerkiksi kaupunkiin tutustumista omin päin tai järvellä rentoutumista. Illallinen.

6.10. Aamiainen. Bussilla Herendin kaupunkiin, joka on kuuluisa posliinistaan. Näemme kuinka Herendin posliiniesineet valmistuvat, tutustumme tehtaan museoon ja nautimme kakkukahvit. Jatkamme Tihanyn niemimaalle, jossa lounas. Jatkamme Budapestin kentälle. Lento klo 19.00 laskeutuu Helsinkiin klo 22.20.

Hinta: 1 020 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 120 €. Hintaan sisältyy: lennot, verot ja matkustajamaksut, kuljetukset, majoitus, hotellin saunan, jacuzzin ja altaan käyttö, ohjelmassa mainitut ruokailut, retket, pääsymaksu järvelle ja suomenkielisen oppaan palvelut.

Mahdollisuus ostaa hoitopaketti, tiedustele matkatoimistosta.

Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Varaukset ja tiedustelut:

OK-Matkat 09 2510 2050 tai myynti@okmatkat.fi tai  www.okmatkat.fi

Julkaistu: 12.4.2017
Kommentoi »