Apu

Apu-kerhon matka: Capri ja kaunein Italia 27.–31.3.2017


Amalfin rannikko on tunnettu unelmamaisemistaan. Näemme muun muassa laulujen Napolin, Sorrenton ja Caprin, ihastuttavat Positanon ja Ravellon sekä tuhkasta kaivetun Pompejin. Viime keväänä kaikki eivät mahtuneet mukaan, nyt uusi mahdollisuus!

Ohjelma

27.3. Finnairin lento klo 7.50 Roomaan. Jatkamme bussilla Napoliin, jossa lyhyt kierros. Lounas ja viininmaistajaiset Vesuviuksen rinteellä sijaitsevassa ravintolassa. Jatkamme Sorrentoon, majoittuminen ja illallinen.

28.3.  Aamiainen. Laivaretki iki-ihanalle Caprin saarelle. Käymme kukkulan rinteellä sijaitsevassa Anacaprissa ja katselemme näkymää Napolinlahdelle Axel Munthen huvilan, San Michelen terassilta. Näemme, kuinka limoncelloa valmistetaan ja saamme maistiaisia. Paluu Sorrentoon ja illallinen.

29.3. Aamiainen. Bussilla Positanoon ja Amalfiin. Ihailemme matkalla viinitarhoja, sitruslehtoja, pieniä kalastajakyliä ja mereen laskevia kallioita. Kävelykierros Positanossa. Jatkamme Amalfiin ja Ravelloon, jossa vierailemme Villa Rufolon puutarhassa. Paluu Sorrentoon ja illallinen.

 30.3. Vapaapäivä Sorrentossa. Vanhankaupungin kujat ovat täynnä toinen toistaan houkuttelevimpia kauppoja ja kahviloita. Illallinen. 

31.3. Aamiainen. Lähdemme Pompejiin, joka hautautui tuhkaan Vesuviuksen purkauduttua vuonna 79 jKr. Kuljemme Pompejin kaduilla ja aukioilla ja kuulemme tarinoita kaupunkilaisten elämästä ennen tuhoa. Pizzalounas. Kuljetus kentälle, josta lento klo 19.45 laskeutuu Helsinkiin klo 00.05. (1.4.)

Hinta: 1 295 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 120 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: Finnairin lennot veroineen ja viranomaismaksuineen, majoitus, hotelliverot, ohjelmassa mainitut ruokailut, bussi- ja laivakuljetukset, sisäänpääsymaksut sekä suomalaisen oppaan palvelut perillä.

Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Varaukset ja tiedustelut: Saga Matkat, 020 155 6650 ma–pe klo 9–17 tai myynti@sagamatkat.fi

Tuulan matkat www.tuulanmatkat.fi

Matkaemäntänä Tuula Kanninen

Julkaistu: 14.11.2016