Apu Juniori

Apu Juniorin ja Ateneumin kuvakisa – osallistu ja voit voittaa hienon palkinnon!

Apu Juniorin ja Ateneumin kuvakisa – osallistu ja voit voittaa hienon palkinnon!
Apu Juniorin ja Ateneumin kuvakisassa voit tehdä oman versiosi tutusta klassikkotaulusta. Arvomme osallistujien kesken palkintoina kaksi Lego® Super Mario™ 3 -aloitusrataa, kaksi kirjapakettia ja kaksi Ateneumin taidekassia.
Julkaistu: 7.10.2020

Tee oma versiosi Hugo Simbergin teoksesta Haavoittunut enkeli (kuva alla). Voit muokata tai jatkaa kuvaa: piirtää, maalata, askarrella tai valokuvata. Voit tehdä teoksesta versiosi tai lainata siitä omaan taideteokseesi esimerkiksi jonkun värin, maiseman, tunnelman tai esineen. Voit myös tehdä vaikka sarjakuvan ja kertoa, mitä on tapahtunut ennen kuvassa olevaa hetkeä ja sen jälkeen. Vain luovuutesi on rajana!

Julkaisemme osan kuvista Apu Juniorissa tekijän etunimellä varustettuna. Muita yhteystietoja käytetään ainoastaan ilmoitettaessa voittajalle. Löydät arvonnan tarkemmat säännöt täältä.

Muista myös tekijänoikeudet. Huolehdithan, että sinulla on tekijänoikeudet lähettämääsi materiaaliin (eli olet tehnyt sen itse) tai lupa tekijänoikeuden haltijalta. Luvaton kopiointi rikkoo tekijänoikeuslakia.

Arvonta suoritetaan 23.10.2020

Osallistujien kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

  • Kaksi WSOY:n kirjapakettia (yhden arvo 53 euroa)
  • Kaksi Lego® Super Mario™ 3 -aloitusrataa, joka on tuotesarjan ainoa interaktiivisen Lego® Mario™ -hahmon sisältävä pakkaus (yhden arvo 59,99 euroa)
  • Kaksi Ateneumin taidekassia. Kassi sisältää Lasten oman taidekirjan (Tammi), värikynät, piirustuslehtiön ja kangaskassin (paketin arvo 55 euroa)

Kommentoi »