Apu

Apu Juniori voitti kultaa Edit-kilpailussa – Lue Junnun näköislehdet ilmaiseksi verkossa!

Apu Juniori voitti kultaa Edit-kilpailussa – Lue Junnun näköislehdet ilmaiseksi verkossa!
Apu Juniori voitti kultaa Aikakausmedian Edit-kilpailussa. Suosikkilehti kertoo oikeita uutisia lapsia kiinnostavalla tavalla – ja se innostaa aikuisiakin.
Julkaistu: 24.3.2020

Apu-lehden junnuversio voitti Aikakausmedian Edit-kilpailun omassa sarjassaan. Apu Juniori on alan paras brändilaajennus eli emolehdestä syntynyt uutuus vuonna 2019.

Alakoululaisille suunnattu tiede- ja ajankohtaislehti on kiinnostanut suuresti myös opettajia. He ovat käyttäneet sitä opetustyössään.

Nyt voit lukea ilmaiseksi lehden kaikki aiemmin ilmestyneet numerot. Löydät näköislehdet tästä osoitteesta huhtikuun loppuun saakka.

Lapset ovat unohdettu joukko lehtimaailmassa, mutta Apu Juniori löysi nopeasti lukijansa perustamisvuotenaan. Nykylapsetkin haluavat lukea uutisia paperisesta lehdestä. Apu Juniori kasvattaa nuorta yleisöä asiallisen tiedonvälityksen seuraajaksi. Juniorissa on artikkeleita Suomesta ja maailmalta.

Lehden päätoimittaja on Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro, tuottaja Elisa Miinin ja ulkoasusta vastaava AD Tanja Pellikka.

Edit-kilpailun palkintoraati kiitti siitä, että Juniorissa on käytetty Avun toimituksen jo olemassaolevaa osaamista ja löydetty tapa puhutella nuoria. Apu Juniorin todettiin olevan laadukas, houkutteleva ja huolella tehty.

Jo aiemmin Apu Juniorin perustaminen nousi finalistiksi Suuren Journalistipalkinnon Vuoden journalistinen teko -sarjassa.

Voittoisassa Apu Juniorissa on täyttä asiaa, mutta hauskasti kerrottuna.

Voitot myös Meidän Talolle ja Imagelle

Apu Junioria kustantaa A-lehdet. Yritys sai myös kaksi muuta voittoa Edit-kilpailussa. Vuoden 2019 lifestyle-juttu yleisömediassa on Meidän Talo -lehden remonttitarina ”Satavuotias kukoistaa jälleen”.

Entinen sähköasema sijaitsee Helsingin Huopalahdessa. Kuva A-lehtien kuvatoimitus.

Teksti kertoo vanhasta sähköasemasta, josta kuoriutui koti, vaikka jotkut luulivat sitä krematorioksi.

Lehdessä jutun kuvallinen avausaukeama vetää sisään hurjaan remonttiin. Palkintoraati toteaa, että ulkoasussa on hienoa draamaa, ja infografiikka taustoittaa sitä osuvasti.

Lue verkkoversio tästä.

Vuoden 2019 paras lifestyle-kuvasarja aikakausmediassa on Imagen jutussa ”On siitä iloakin”. Juttu käsittelee parisuhteen isoa ikäeroa. Lue verkkojuttu tästä.

Jirina Alangon näkemys rakastavaisten isosta ikäerosta.

Valokuvaaja Jirina Alanko kuvittanut aiheen muun muassa banaaneilla, muttereilla ja vuosirenkailla. Tuomaristo kehui ratkaisua oivaltavaksi, humoristiseksi ja tyylikkääksi.

Kommentoi »