Apu jakaa joka kuukausi tonnin hoitajille: "Haluamme kiittää heitä tärkeästä työstä"
Puheenaiheet
Apu jakaa joka kuukausi tonnin hoitajille: "Haluamme kiittää heitä tärkeästä työstä"
Kiitä hoitajaa tai hoitajia heidän työstään #kiitoshoitajalle-kampanjassa. Vuonna 2022 myös kuukausittaiset Apu-tonnit jaetaan hoitajille.
1Kommenttia
Julkaistu 26.11.2021
Apu

Apu antaa ensi vuonna joka kuukausi tuhat euroa hoitajalle, hoitajaporukalle tai hoitajien yhdistykselle. Apu-tonnilla nostetaan hoitotyön arvostusta ja kiitetään hoitajia näiden kovasta työstä.

– Apu haluaa luoda uskoa toimintaan yhteisen hyvän puolesta. Olemme aina heikomman puolella. Sen vuoksi olemme jo useamman vuoden ajan tukeneet Apu-tonneilla ihmisiä ja yhteisöjä, jotka tekevät hyvää ja auttavat muita, Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro kertoo.

"Apu haluaa luoda uskoa toimintaan yhteisen hyvän puolesta."
Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro

Viime vuonna tuhannen euron kuukausittaisilla tunnustuksilla tuettiin hankkeita, jotka rakentavat yhteisöjä ja ottavat mukaan ja ehkäisevät tai poistavat yksinäisyyttä.

Tänä vuonna taas Apu-tonnin kohteena ovat olleet hankkeet tai yhteisöt, jotka auttavat heikommassa asemassa olevia.

Tuttuun tapaan Apu-tonnin saajasta tai saajista tehdään myös ensi vuonna juttu jokaiseen Suur-Apuun. Ensimmäinen juttu ja Apu-tonnin saaja julkaistaan ­tammikuun Suur-Avussa.

– Vuonna 2022 haluamme nostaa hoitotyön arvostusta ja kiittää hoitajia heidän tekemästään tärkeästä ja arvokkaasta työstä, Aarnipuro sanoo.

Ehdota hoitajaa tai hoitajaporukkaa

Nyt siis haetaan palkittavia hoitajia. ­Siihen toimitus pyytää lukijoiden apua: Tunnetko hoitajan, joka on tehnyt ­lähtemättömän vaikutuksen omalla ­työllään tai jopa pelastanut sinun tai läheisesi hengen?

Ehdota Apu-tonnin saajaksi ensihoitajaa, sairaanhoitajaa, vanhustenhoitajaa, kätilöä, lähihoitajaa tai muuta terveydenalan ammattilaista. Voit myös ehdottaa hoitajaporukkaa tai hoitajien yhdistystä, jota muistelet erityisellä lämmöllä.

Oman ehdotuksensa voi tehdä täällä tai osoitteessa apu.fi/aputonni.

Samalla Apu käynnistää myös sosiaalisessa mediassa kampanjan hoitajien työn esiin tuomiseksi.

Tähän voi jokainen osallistua vaikkapa jakamalla hyviä kokemuksiaan saamastaan hoidosta aihetunnisteella #kiitos­hoitajalle.

1 kommentti