Anu Hälvä: "En kaipaa näyttelemistä"
Puheenaiheet
Anu Hälvä: "En kaipaa näyttelemistä"
Ihmiset tunnistavat yhä julkisuuden jättäneen Anu Hälvän, 50.
Julkaistu 9.3.2015
Apu

Anu Hälvä, 50, muistetaan 1990-luvun menestyssarjoista  Metsolat ja Blondi tuli taloon. Nykyään ohjaajana ja laulajana työskentelevä Hälvä on otettu, että ihmiset muistavat hänet yhä.

- Hämmästyttävää kyllä, ihmiset tunnistavat minut viikoittain. Eihän sarjoja ole näytetty 20 vuoteen missään. Sarjoilla oli tietenkin eri kohderyhmät, joten siksikin yleisö oli niin laaja, Hälvä kertoi tänään Vuoden Eeva -tilaisuudessa Suomen Kansallisoopperalla.

Anu ei kaipaa näyttelijän töitä. 

- En kaipaa yhtään näyttelemistä. Ohjaaminen on minun juttuni. Olen juuri lähdössä perinteiselle konserttikiertueelle Lappiin. Laulajana saan toteuttaa esiintymispuolta.

Hälvä täytti viime vuonna viisikymmentä. Hän ei halunnut järjestää suuria juhlia, vaan kahvitteli perheensä ja vanhempiensa kanssa. Anun esikoinen on jo täysi-ikäinen.

- Olen sinut ikäni kanssa. Tunnen itseni viisikymppiseksi. Tuntuu, että olen elänyt koko rahan edestä. Sen sijaan itselleni tuli shokkina, että ensimmäinen lapseni on jo täysi-ikäinen. 

Tv-julkisuuden jälkeen Hälvä palasi vanhaan hiusväriinsä.

- Hiukseni värjättiin alunperinkin roolien takia blondiksi. Olen tällainen maalaishiiri, hyväntuulinen taitelija nauroi. 

Kommentoi »