Antti Luusuaniemi seksikohtauksista Pihla Viitalan kanssa: "En usko, että kenenkään muun kanssa olisi sujunut yhtä hyvin"
Puheenaiheet
Antti Luusuaniemi seksikohtauksista Pihla Viitalan kanssa: "En usko, että kenenkään muun kanssa olisi sujunut yhtä hyvin"
Näyttelijä Antti Luusuaniemikin punasteli seksiaddiktioista kertovan elokuvan kuvauksissa.
Julkaistu 10.12.2015
Apu

Näyttelijä Antti Luusuaniemi sai muutama viikko sitten päätökseen ensi syksyllä julkaistavan Honeybunnies-elokuvan kuvaukset. Maarit Lallin ohjaama ja seksiaddiktioista kertova elokuva sai kokeneen näyttelijänkin hämilleen.

– Kieltämättä minua itseänikin alkoi välillä punastuttaa kuvauksissa. Luulen, että leffasta tulee varsin rohkea ja hyvällä tavalla poikkeuksellinen suomalainen elokuva. Valmistauduin kuvauksiin muun muassa juttelemalla seksuaaliterapeutin kanssa leffan teemoista, Antti kertoi niin ikään tähdittämänsä Nuotin vierestä -elokuvan kutsuvierasensi-illassa.  

Antin mukaan Honeybunnies-elokuvan teemat koskettavat kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita parisuhteista ja seksistä – sikäli siis myös hänen omaa elämäänsä.

– Kyllähän terve mies seksistä nauttii! Mutta ehkä päähenkilön toiminta menee vielä astetta pidemmälle.

– Toisaalta ihminen on aika helppo leimata seksiaddiktiksi. Meillä kaikilla on luonnostaan niin erilaiset rytmit asioihin, ja joillakin on vain suurempi nälkä seksiin kuin toisilla, Antti pohdiskeli.

Karismaattisen näyttelijän vastaparina elokuvassa nähdään Pihla Viitala. Antin mukaan kaksikon yhteispeli ei olisi voinut sujua saumattomammin, mikä oli aiheen herkkyyden vuoksikin varsin tärkeää. Intiimikohtaukset kun vaativat luottamusta. 

– Olen tosi onnellinen, että sain tehdä elokuvan Pihlan kanssa. Koska kyseessä oli poikkeuksellisen vaativa elokuva, henkilökemialtakin vaadittiin paljon. En usko, että lopputuloksesta olisi tullut yhtä hyvä kenenkään muun kuin hänen kanssaan.

Uutterasti töitä läpi syksyn painanut Antti aikoo pitää jouluna pidemmän loman ja suuntaa Lili-vaimonsa ja kahden tyttärensä kanssa Keski-Amerikassa sijaitsevaan Costa Ricaan kolmeksi viikoksi.  

– Syksyn aikana on tullut painettua niin paljon töitä, että siitäkin syystä on kiva lähteä reissuun ja nauttia lämmöstä ja auringosta. Nyt on nollauksen aika, Antti myhäili.

Kommentoi »