Apu

Ministeri Antti Kurvinen: ”On tärkeää, että koronapassin käyttöä tullaan jatkamaan – ei ole vaihtoehto, että ihmiset jäävät lopullisesti kotiin”

Ministeri Antti Kurvinen: ”On tärkeää, että koronapassin käyttöä tullaan jatkamaan – ei ole vaihtoehto, että ihmiset jäävät lopullisesti kotiin”
Kurvinen kertoi, että vaikka tautitilanteessa saattaa tulla huonoja käänteitä, tapahtumia täytyy voida pitää auki.
Julkaistu: 18.11.2021

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen saapui onnellisena Omerta 6/12 -elokuvan ensi-iltaan.

– Olen iloinen, että meillä on ensi-iltoja ja kulttuuritapahtumia. Kyllä elämä voittaa. Minusta on erittäin tärkeää, että koronapassin käyttöä tullaan jatkamaan. Vaikka tautitilanteessa saattaa tulla huonoja käänteitä, tapahtumia voidaan pitää auki. Koronapassi on tärkeä väline. Minusta ei ole vaihtoehto, että ihmiset jäävät lopullisesti kotiin eivätkä mene leffaan, teatteriin tai keikalle. Meidän pitää lähteä liikkeelle. On ihana hyrisevä, poreileva tunnelma kun olemme päässeet liikkeelle, Kurvinen kertoi kutsuvierasnäytöksessä.

Ministeri käy itse mieluiten elokuvissa ja teatterissa.

– Nyt ollaan lähellä omaa mukavuusaluettani. Käyn myös keikoilla.

Lempielokuvaansa Kurvinen ei osannut nimetä.

– Mutta viimeksi kävin katsomassa Hytti Nro 6:n. En tykännyt ensimmäisestä puolesta tunnista, mutta loppua kohden tarina imi mukaansa. Olen kulkenut paljon yöjunalla Rovaniemelle opiskeluaikoina ja siinä oli samoja fiiliksiä.

Kommentoi »