Apu

Annika Saarikko ja poika Aarni katsoivat uuden Risto Räppääjä -elokuvan: "Sote-neuvottelut saivat nyt odottaa – Olemme faneja koko perhe"

Annika Saarikko ja poika Aarni katsoivat uuden Risto Räppääjä -elokuvan: "Sote-neuvottelut saivat nyt odottaa – Olemme faneja koko perhe"
Kiireistä syksyä viettänyt ministeri Saarikko seuraa tarkoin koronatilannetta.
Julkaistu: 11.10.2020
Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko saapui Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan kutsuvierastilaisuuteen kuusivuotiaan Aarni-poikansa kanssa.
– Olemme katsoneet aiemmat elokuvat ja lukeneet suurimman osan myös kirjoista. Olemme koko perhe suuria Risto Räppääjä -faneja ja Aarni on tätä odottanut, joten sote-neuvottelut saivat nyt odottaa.
Pian Saarikko vetäytyy viettämään syyslomaa perheen kanssa.
– Ensi viikolla on tarkoitus ehtiä pidemmäksi pätkäksi maalle. Perheemme elää monipaikkaista elämää kaupungin ja maaseudun välillä. Maalla teemme lapsiperheen arjen normaaleja asioita. Yksivuotias opettelee juuri kävelemään ja Aarnilla on alkanut hienosti esikoulu.
Saarikko kertoi syksyn olleen hyvin kiireinen.
– Se on sisältänyt paljon uusia asioita puolueen puheenjohtajana. Ensin oli budjettiriihineuvottelut ja nyt olen ollut viimeiset viikot sote-uudistuksen äärellä. Tietenkin on jatkuvasti suuri huoli myös koronatilanteesta, jota hallitus seuraa tarkoin. Siitä kertovat nämä poikkeusjärjestelyt täällä ensi-illassakin. Jos tautitilanne pahenee, joudumme harkitsemaan kokoontumisrajoituksia.
Kommentoi »