Anne Flinkkilältä ja Maarit Tastulalta uusi keskusteluohjelma
Kulttuuri
Anne Flinkkilältä ja Maarit Tastulalta uusi keskusteluohjelma
Flinkkilä & Tastula pyörii lauantaisin.
Julkaistu 12.1.2018
Apu

Konkarit Anne Flinkkilä ja Maarit Tastula yhdistävät voimansa uudessa, rauhallisessa keskusteluohjelmassa, jota he vetävät vuoroviikoin.

Miten idea yhteiseen keskusteluohjelmaan syntyi, Anne Flinkkilä?

– Tein itse Inhimillistä tekijää peräti 20 vuotta. Kun sen lopettamisesta kerrottiin viime keväänä, katsojat surivat kovasti. Omakin surutyö piti tehdä. Siksi olen tosi iloinen, että saimme tämän mahdollisuuden, josta kuulimme vasta myöhään keväällä. Sitten alettiin hiki hatussa suunnitella.

Millaista ohjelmaa tahdotte tehdä?

– Olemme Maaritin kanssa puhuneet viime vuosina siitä, että pitkällä, yhteen aiheeseen keskittyvällä ­ohjelmalla pitää olla paikkansa tämänkin päivän ­televisiossa. Että pysähdytään, kuunnellaan ja jopa ­kyseenalaistetaan. Puhumme paljon kohtaamisesta. Tämä näkyy sarjassa sillä tavalla, että vieras kohtaa ohjelmassa itselleen merkittävän ihmisen menneisyydestään tai tästä päivästä. Suomi on pieni maa, ja olemme haastatelleet kumpikin suuren määrän ihmisiä. Tuttuun ihmiseenkin voi löytää uuden tulokulman. Vieraiden tarinat kantavat aina, jos toimittajan pasmat eivät mene sekaisin.

Mihin sarjaan olet itse koukussa?

– Olen myöhäisherännäinen, joka löysi Game of Thronesin syksyllä. Urakoin seitsemän kautta ja yöunet jäivät vähiin!

Flinkkilä & Tastula, la klo 17.10 TV1.

Kommentoi »