Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen jännittivät raveissa
Puheenaiheet
Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen jännittivät raveissa
Näyttelijät Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen viettivät 4-vuotiaan Tuulikki-tyttärensä kanssa lomapäivän Mikkelin raveissa jännittäen oman hevosen juoksua.
Julkaistu 19.7.2014
Apu

Näyttelijät Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen ovat innostuneet raviurheilusta. Hirviniemi omistaa osuuden Joanna Kuvajan kuusivuotiaasta lämminveritammasta, joka kantaa eksoottista nimeä Rikke Blåjberg. Lupaava hevonen sijoittui lauantaina Mikkelin raveissa omassa lähdössään seitsemänneksi.

- Sillä oli huono paikka ja lähdössä oli niin kova taso, Lahtinen puolustaa perheen ravuria.

Hirviniemi sanoo keskittyvänsä hevosharrastuksessa lähinnä laskuihin:

- Maksan niitä säännöllisesti.

Viime aikoina Rikke Blåjberg tosin on menestynyt sen verran hyvin, että se alkaa kattaa omat kulunsa voittorahoillaan.

Viime vuoden St. Michel -ajoissa Niina Lahtisella kävi hyvä tuuri, sillä hän voitti V75-pelissä mukavan summan. Lahtinen päätti uusia voittonsa tänäkin vuonna ja laati käsiohjelman avulla kattavan pelin.

- Kun vein lappuni kassalle, minulle sanottiin, että pelin hinnaksi tulee 1 045 euroa. Jäi sitten pelaamatta, Niina naureskelee.

Mikkelin raveista Aku Hirviniemi, Niina Lahtinen ja nelivuotias Tuulikki-tytär suuntasivat mökille Puumalaan. Hirviniemi  palaa töihin jo maanantaina. Hän alkaa kuvata Luokkakokous-elokuvaa yhdessä Jaajo Linnonmaan (myös ravimiehiä) ja Sami Hedbergin kanssa. Sen jälkeen Hirviniemi näyttelee Posse-tv-sarjassa.

Teksti: Marja Aarnipuro

Kuva: Kari Kaipainen

Kommentoi »