Aku Hirviniemi BB-Aslakista "En mieti loukkaantuuko joku tästä"
Puheenaiheet
Aku Hirviniemi BB-Aslakista "En mieti loukkaantuuko joku tästä"
Aku Hirviniemen Putouksen sivuhahmot syntyvät vaatekokeilujen avulla.
Julkaistu 19.2.2014
Apu

Aku Hirviniemen Putous-ohjelman sivuhahmo BB-Aslak on kerännyt sosiaalisessa mediassa muutamassa päivässä valtaisan suosion. Hahmon Facebook-sivulla faneja on jo 25 000. Hirviniemen päähahmo Slaikka Gustafsson putosi toissa lauantaina.

- Tippuminen oli hyväkin asia. Viime jaksossa pääsin irrottelemaan ihan eri tavalla, Hirviniemi sanoi eilen Putous-UNICEF -jakson lehdistötilaisuudessa. 

Hirviniemi kertoo, että on saanut hahmosta monenlaista palautetta.

- En ikinä mieti hahmoja tehdessä, että loukkaantuuko joku nyt tästä. Olin oikeastaan vain tyytyväinen, kun kuulin, että saamelaiset olisivat loukkaantuneet Aslakista. Tarkoitus ei ollut edes tehdä pilaa saamelaisista.

Näyttelijä ei harmittele, ettei valinnut Aslakia kauden päähahmoksi.

- Hahmot jäävät suunniteluvaiheessa aihioiksi. Pitäsi jaksaa syksyllä tehdä enemmän kokeiluita vaatteiden, maskin ja muun kanssa. Viime viikolla tein kokeiluja nimenomaan vaatteiden ja muun rekvisiitan kanssa, kun suunnittelin hahmoja.

Apu uutisoi, että Jaakko Saariluoma jättää Putouksen meneillään olevan, viidennen Putous-kauden jälkeen. Myös suosikki-sarjan ohjaaja Tuomas Summanen on ilmoittanut lopettavansa sarjassa tämän kauden jälkeen. Hirviniemi ei suostunut muiden sarjan näyttelijöiden tavoin spekuloimaan jatkoaan sarjassa.

- En ole lähtenyt kommentoimaan jatkoa mitenkään. Katson tämän kauden ensin rauhassa loppuun. 

Putous-kausi päättyy 8.3 Putous-UNICEF -jaksoon, jossa muun muassa Krista Kosonen ja Jaakko Saariluoma kertovat kenttämatkoistaan järjestön avustuskohteissa.

Kommentoi »