Apu

”Aivoissa on pieni tietokone!” – Lasten suusta

”Aivoissa on pieni tietokone!” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Julkaistu: 16.11.2019

Arto, 4, puuskutti kuumissaan pihaleikeistä sisään: ”Äiti, mulla on kauhee jano! Anna mulle niin kylmää vettä, että pingviinit luistelee siinä!”

Äiti

Mummi ihmetteli, miksi maha kurisee niin kovasti ruoan jälkeen. Onni, 6, oli viisaan näköinen ja lausui: ”Se on semmosta lihasten värähtelyä, ja se loppuu, kun ruoka poistuu.” Kun mummi kysyi, mikä sitä ohjaa, Onni tiesi vastauksen: ”Aivoissa on sellainen pieni tietokone, joka tietää kaikki!”

Vastaus kaikkeen

Olin opettamassa pojanpoikaani Oskaria, 4, geokätköilyyn. Pojan ihmetellessä, kuinka paljon minulla oli löydettyjä kätköjä, kerroin, että olen ­harrastanut kätköilyä jo monta vuotta. Tähän Oskari vastasi: ”Olethan sinä jo aika vanha. Kohtahan sinä poksahat!”

Pappa

Peppi, 6, oli hellepäivänä matkalla isänsä ja isoveljensä kanssa mummolaan. Huomattuaan, että maantielle näkyvät tuulivoimalat eivät olleet käynnissä, Peppi totesi: ”Kattokaa, tuulettimet ei ole päällä!”

Hyvin oivallettu

Viikon klassikko

Sanni, 2, ­kävi potalla. Kun kysyttiin, mitä tuli, vastaus kuului: – Kokista!

Äiti

Apu 1/1999

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä viikolla palkinto lähtee ­nimimerkille Äiti.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Kommentoi »