7 500 ihmistä odottaa Nordic Business Forumissa Barack Obamaa – elokuvantekijä Tuukka Temonen: "Tämä on jo toinen kerta, kun näen hänet!"
Puheenaiheet
7 500 ihmistä odottaa Nordic Business Forumissa Barack Obamaa – elokuvantekijä Tuukka Temonen: "Tämä on jo toinen kerta, kun näen hänet!"
Yhdysvaltain edellinen presidentti Barack Obama puhuu yleisölle Nordic Business Forumissa Helsingin Messukeskuksessa tänään 16.20. Tunnetun bisnestapahtuman lippujen hinnat ovat pyörineet tuhannen euron molemmin puolin.
Julkaistu 27.9.2018
Apu

Nordic Business Forum on käynnissä Messukeskuksessa Helsingissä jo toista päivää. Tänään vieraita on paikalla noin 7 500.

Tapahtumassa ovat puhuneet päivän aikana IT-gurut Don Tapscott, Andrew McAfee ja Niklas Zennström. Alppihiihtäjä Lindsey Vonn perui osallistumisensa vain päiviä ennen tapahtumaa. Odotetuin vieras saa vuoronsa kuitenkin vasta 16.20. Puhumaan saapuu Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama.

Väki tyhjenee verkostoitumisalueelta auditorion puolelle, mutta yrittäjänä, elokuvantekijänä ja muusikkona tunnettu Tuukka Temonen odottaa eniten parin tunnin päästä aloittavaa Obamaa.

Obama-fani Tuukka Temonen odottaa H-hetkeä

Seminaarisalin, jossa vieraat puhuvat, ulkopuolella on verkostoitumisalueeksi nimetty tila. Väki pakkautuu seminaarisalin puolelle kuulemaan Zennströmin puhetta, mutta verkostoitumisalueen puolelle astelee yrittäjänä, elokuvaohjaajana ja Apulanta-yhtyeen entisen basistina tunnettu Tuukka Temonen.

Mainosvideotoimisto Optiparia puolisonsa kanssa johtava Temonen tunnustautuu välittömästi Obama-faniksi.

– Kyllä hän on aika merkittävä valtionpäämies. Tämä on jo toinen kerta, kun hänet näen. Olen kaikkien päällikköjen fani!

Temonen kuitenkin lisää, että Obaman ohella Nordic Business Forum tarjoaa muutakin.

– Tämä on kuitenkin bisnesjeesustelua, joka on pystytty paketoimaan näyttävään muotoon. Olen täällä kulttuurin edustajana hämmästelemässä. Tietenkin sisäinen opportunistini toivoo, että saan myös tehtyä bisnestä täällä!

Kommentoi »