Mondo

5 x syyslomaidea

5 x syyslomaidea
Jäikö syysloman varaaminen viime tippaan? Ei hätää. Kokosimme viisi hyvää ehdotusta.
Julkaistu: 9.9.2015
SISILIA JA TOSCANA
Lokakuu on mitä parhainta aikaa toteuttaa kauan haaveiltu Sisilian-kierros. Tukahduttavat helteet ovat ohi, matkailijoita on vähän ja hinnatkin laskeneet. Mondon suosikki on myös syksyinen Toscana. Lokakuussa valo on kauneimmillaan ja kesän kirkkaus muuttunut kultaiseksi auringoksi. Nappaa edulliset lennot Roomaan ja jatka matkaa Toscanaan junalla.
SIDE, TURKKI
Haaveena aurinkoloma? Ota äkkilähtö Turkkiin. Antalyan rannikolla on lokakuussa vielä reippaasti päälle 20 astetta. Rannikon nousevia kohteita on pieni Siden lomakaupunki, jossa meno on rauhallisempaa kuin Alanyassa.
BERLIINI, SAKSA
Helsingistä halvimmat suorat lennot saa yleensä Tukholmaan, Kööpenhaminaan ja Osloon. Lisää hintaan muutama kymppi ja pääset Berliiniin. Kaupungissa järjestetään myös hieno valotaidefestivaali 9.–18.10. (festival-of-lights.de).
HONGKONG, KIINA
Viikon pyrähdys Aasiaan voi tuntua järjettömältä, mutta Finnairin Helsinki‒Hongkong-lennot ovat aika näppärät. Kumpaankin suuntaan on yölento, ja Hongkongiin saavutaan iltapäivällä, joten hereillä ei tarvitse sinnitellä kokonaista uutta päivää. Loka-marraskuu on säiden puolesta parasta matkustusaikaa Hongkongiin, kun sadekausi alkaa hellittää. 
Kommentoi »