5 ideaa talvilomalle
Matkailu
5 ideaa talvilomalle
Jäikö talviloman varaaminen viime tippaan? Ei hätää. Kokosimme viisi hyvää ehdotusta.
5.1.2016
 |
Mondo

Äkkilähtö aurinkoon

Hiihtolomien aikaan viikon kestoiset matkat lähimpiin aurinkokohteisiin, kuten Kanarialle ja Dubaihin, myydään ensimmäisenä loppuun. Kauko­kohteisiin ja yli viikon reissuille saattaa olla tilaa. Mitä jos lähtisit Vietnamiin? Tai Karibialle: Norwegian myy edullista lentoyhteyttä Puerto Ricoon, lipun voi saada 400 eurolla.

Satsaa hotelliin kotimaassa

Rovaniemelle avattiin viime keväänä boutiquehotelli Artic Light (arcticlighthotel.fi). Maalaismiljööseen kaipaava valitsee Ounasjoen rannalla sijaitsevan Taivaanvalkeat-hotellin (taivaanvalkeat.fi). Helsingin uusimpia designhotelleja on Lilla Roberts (lillaroberts.com).

Lähde Vilnaan

Vilna on tällä hetkellä Euroopan edullisimpia pääkaupunkeja, mitä tulee ravintoloihin ja hotelleihin. Kahden hengen illallisen voi saada neljälläkympillä, yön keskitason hotellissa 80 eurolla. Suoria lentoja Helsingistä tarjoavat Air Baltic ja Finnair.

Norjaan edullisemmin

Kyllä, Norja on yhä kallis maa, mutta kruunun heikko kurssi on tehnyt siitä himpun verran edullisemman. Jos olet haaveillut reissusta, nyt voi olla hyvä aika.

Lumiloma Ruotsissa

Ruotsin suurimmissa laskettelukeskuksissa on ruuhkaa, mutta Tukholmasta pääsee muutamassa tunnissa Järvsön ja Hasselan pieniin keskuksiin. Viking Line myy niihin laiva+majoitus-paketteja.

Kommentoi »