Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 4.–10.2.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Maaliskuisten ja huhtikuun ensimmäisinä päivinä syntyneiden viikko on leppoisan rauhallinen, jopa hieman vähätapahtumainen. Nyt on hyvä hetki ottaa happea. Maaliskuun alku tuo tullessaan rutkasti enemmän mielenkiintoista tekemistä. 3.4. jälkeen syntyneet haluavat päästä irti rajoituksista ja paineista. Totutuista tavoista irrottautuminen tuo uutta ilmettä viikon kulkuun. Onko aika uudistaa vaatekomero, ihmissuhde vai työtavat?
Härkä 20.4.–20.5.: 
Härät elävät keskellä talven upeinta loma-aikaa. Jos kiikarissa on etelänmatka, hiihtoreissu Lappiin tai mukava laiskottelu kylpylän porealtaassa, luvassa on hulvatonta menoa. Vaikka parisuhteessa nyt roiskuisikin hieman enemmän rapatessa, intohimon tuulet ovat vahvasti mukana pelissä. Sinkkuhärkien lomamatkalta voi löytyä jännittävä tuttavuus. 11.5. jälkeen syntyneillä on ylimääräistä onnea – lahja tai tarjous lämmittää mieltä pitkään.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Kaksosille osuu hieman harmaa viikko, ja elämä tuntuu pyörivän muiden toiveiden ja odotusten mukaan. Moni kaksonen joutuu toteamaan, että auttava olkapää on tarpeellinen ystävän sydänsuruissa tai lastenlasten hoidossa. Helmikuu tuo edetessään huomattavasti enemmän piristystä. Loppukuun teatteri-iltamaa, risteilyä tai hiihtolomamatkaa on syytä suunnitella etukäteen. 5.–9.6. syntyneiden on hyvä sijoittaa terveydenhoitoon.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Ravun toimintaviikot jatkuvat heinäkuisilla tehokkaina. Talven lumityöt käyvät tehokkaasta hyötyliikunnasta, ja vaativimmilla liikkujilla on kuntohuippu kohdallaan. Planeettakuviot innostavat seuraamaan ajankohtaisia ravintosuosituksia tai aloittamaan dieetin tai kuntokuurin. Työrintamalla tammikuun puolella vaivanneet esteet siirtyvät nyt takavasemmalle, joten omat ideat pääsevät paremmin esille ja saavat vastakaikua.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Heinäkuiset leijonat saavat toteuttaa mielihalujaan tällä viikolla vapaammin. Viime kuussa vaivannut kiukkuisuus on mukavasti tiessään. Elokuiset ovat määrätietoisia toimissaan. Oma osaamisalue pääsee talven kulussa mukavasti esille: kiitokset ja olalle taputtelut tulevat osalle tarpeeseen. Kiistatilanteissa on vaarana toimia turhan ärhäkkäästi. Itsevarmat ja hallitsevat mieshenkilöt saavat mittarin nousemaan punaiselle.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Seitsenvuotiskriisi siirtyy pikkuhiljaa syvemmälle merkkiin, ja 5.–9.9. syntyneet saavat tuntea nahoissaan työmäärän paljouden, työnantajan vaatimukset ja alati kasvavan stressin. Talven kulkuun on luvassa hikistä ponnistelua, joten loma- ja vapaa-aika kannattaa hyödyntää maksimaalisesti. Elokuisille talviaurinko paistaa lämpimästi, ja myös syyskuisten viikko sopii loistavasti pieneen irtiottoon arjesta. Romantiikkakin kolkuttelee ovella.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Helmikuun alkupuoli ei ole merkille erityisen onnistunut, sillä paineet kotona ja työpaikalla saavat stressimittarin korkealle. Jos pinnan alla on pitkään uinunut tyytymättömyyden tunnetta, helmikuun lumisateiden keskellä tunne pääsee valloilleen. Osa kokee jopa oman pimeän puolen esiinmarssin. Pelot on syytä kohdata reilusti kasvokkain. Onneksi helmikuun loppupuoli näyttää merkin osalta huomattavasti valoisammalta.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Lokakuiset saavat alkuvuoden energia-aallon jälkeen rauhoittaa vauhtia. Laskiaisena ehtii mukavasti nautiskella pullakahvittelusta. Marraskuisilla ei ole tätä mahdollisuutta: takapuolen alla hohkaava tuli pakottaa kiirehtimään eteenpäin. Kotona odottaa iso pyykkipino ja työpaikalla pitkä jono tehtäviä. Tällä viikolla on pakko miettiä, mihin on aikaa ja mihin ei. Kiireinen helmikuu vaatii marraskuiselta skorpionilta hyvää järjestelykykyä.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Jousimiehen inventaariovaihe jatkuu kiivaana. Kuluneet tohvelit on aika poistaa käytöstä ja miettiä uusia vaihtoehtoja. Niillä jousimiehillä, jotka eivät osaa tehdä tärkeitä päätöksiä, edessä on muiden pillin mukaan tanssiminen. Hieman epäsosiaalinen viikko houkuttaa miettimään asioita omassa rauhassa, mietintämyssy on syvällä päässä. Talven flunssa-aalto koettelee etenkin joulukuisia. Vitamiinipurkit on syytä kaivaa kaapista.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Kauriille on luvassa erityisen mukava ja sosiaalinen viikko. Viikonloppuna 5.–7.2. on aika kaivaa sukset tai pulkat esiin ja viettää perhejuhlaa lasten tai lastenlasten kanssa. Talvilomaa viettävät kauriit saavat tuekseen energisen ja vauhdikkaan taivaankannen. Ne sinkkukauriit, jotka eivät vielä ole löytäneet seuraa, saavat pitää kiirettä. Romanttinen Venus kiertää merkissä 16.2. saakka. Helmikuun loppupuolella seuraelämässä on hiljaisempaa.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Syntymäpäiväsankarit eivät valitettavasti saa tälle viikolle kovin seurallisia planeettakuvioita. Ystävillä ja tuttavilla tuntuu olevan muita menoja. Loppuviikkoon 7.–9.2. osuvat viikon tunnelmallisimmat kuviot, ja pieni matka piristää mielialaa huikeasti. Voimakkaat miehet ovat helmikuisten viikon stressin aihe. Omia mielipiteitä on pakko puolustaa painokkaasti. Tammikuisten seuraelämä saa mukavan piristysruiskeen ensi viikolla.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Helmikuinen kala elää seesteistä ja rauhallista talvea. Henkiset harrastukset toimivat talven keskellä kannattelevina voimina. Maaliskuisen kalan voimaviikkojen parhaimmat hetket ovat käsillä, ja intoa ja energiaa on kuin pienessä kylässä. Liikkeelle lähtemisen tarve saa osallistumaan messuille ja talven tapahtumiin. Sosiaalinen elämä on vilkasta. Viikon kohokohta osuu ajalle 9.–10.2. Silloin on hyvä viettää juhlahetkiä läheisten seurassa.