Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 21.–27.5.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Oinaan tehokkuus ja päättäväisyys on ihailtavaa, mutta samalla tulee jyrättyä läheisten mielipiteitä tai työyhteisön yhteisiä sääntöjä. Innostuneisuus ja aloitteellisuus on syytä kohdentaa positiivisiin pyrkimyksiin. Hankalien ihmissuhteiden jatkuva murehtiminen vie energiaa. 5.–10.4. syntyneiden loppukeväässä on yllätysmomentteja, jotka kannattaa hyödyntää maksimaalisesti. Osalla onni potkii isosti, hyvät uutiset kolkuttelevat ovelle.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Tasaisen paksu viikko ei pakota härkää tekemään sen suurempia päätöksiä tai valintoja, viikon kulkua sulostuttaa ihmissuhteiden lämmin kirjo. Kädentaitoinen härkä innostuu auringon paisteesta, luonnosta ja puutarhan hoidosta. Ystävien kanssa on mukava lämmitellä mökkisaunaa tai availla terassikautta. Romantiikkaakin on tarjolla. Työtehot eivät ole parhaimmillaan, ja moni härkä löytää itsensä päiväunilta tai muuten laiskottelemasta.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Kaksosilla on meneillään vuoden energisin jakso, ylienergisyys voi osalla kääntyä unohteluksi ja huolimattomuudeksi. Tietotekniikan reistailu tuo myös ylimääräistä päänvaivaa. Aikataulut muuttuvat, laina-asiat viivästyvät ja suuret kaupat jäävät roikkumaan ilmaan. Toukokuiset viettävät rauhallisen leppoisia syntymäpäiväjuhlia tällä viikolla, 22.–25.5. syntyneillä voi olla hieman vakavamietteisiä pohdintoja juhlien keskellä.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Romanttinen, hempeä ja sosiaalinen Venus kiertää juuri merkissä tuoden ravun elämään kaivattua lomatunnelmaa sekä laiskottelun ja hemmottelun mukavuutta. Nyt on hyvä hetki uudistaa vaatekaapin sisältöä, vaihtaa kodin värejä tai laittaa puutarhaa. Viikko alkaa heti 21.–22.5. kotipuuhastelulla, joka saa perheen puhaltamaan yhteen hiileen. Sinkkuravulla tunteet ovat vahvasti pinnassa, ihastumisen polte saa hyvälle tuulelle.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Leijonan elämässä on vilskettä ja vipinää, joka pitää mukavasti jalat irti maankamaralta. Kuun vaihteessa syntyneet leijonat ovat varsinaisia tehopakkauksia. Paremmat lomatunnelmat saapuvat leijonan osalta vasta 5.6. jälkeen. Nyt pitäisi vielä jaksaa pakertaa arkisten töiden parissa. Viikonlopulle, 23.–25.5. osuva matka tai tapahtuma on monelle leijonalle erityisen antoisa. Matkajärjestelyissä on syytä varautua muutoksiin.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Neitsyelle kasaantuu paineita, epäselvyyksiä ja sotkuja, joiden selvittely vie aikansa. Kaikki eivät pidä kiinni sopimuksista ja aikatauluista. Tämä aiheuttaa ylimääräistä työtä ja stressinpoikasta. Raha-asiat tuottavat myös ylimääräistä päänvaivaa. Onko järkevää siirtää suuria hankintoja tuonnemmaksi? Syyskuisten viikon ilo liittyy hyvien ystävien olemassaoloon, erityisesti 25.–27.5. on hyvä irrotella ja viettää vapaapäivää hyvässä seurassa.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaa’an tehoviikot ovat meneillään. Osa hyödyntää tämän golfkentällä, osa varastoa järjestelemällä. Kesän maratonkuntoa hakevien paras kuntopiikki kestää 25.6. saakka. Työrintamalla vaaka unohtaa diplomaattisen luonteensa. Suorasukaisuus auttaa hankalan tilanteen selvittelyssä, kaikki eivät kuitenkaan ole rehellisiä. Ihmissuhderintamalla riittää pieniä ja isompia haasteita aina 5.6. saakka. Selän kääntö ongelmille ei auta eteenpäin.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpioni elää kevättä enemmän nautiskellen. Turha kiire ja stressi tuntuu nyt kuuluvan muille merkeille. Moni skorpioni osaa ottaa viime vuosien paineiden jälkeen huomattavasti rennommin, turha kiire ja muiden ongelmien märehtiminen nostaa vain verenpainetta. Romantiikan tuulahdus on tervetullut. 19.–22.11. syntyneillä selvittämättömät asiat vaativat paneutumista. Seitsenvuotiskriisin viimeinen aalto heräilee kesän saapuessa.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Marraskuiset ja kuunvaihteessa syntyneet tasapainoilevat arkielämän ongelmien parissa. Vuokrarästit painavat päälle tai verottaja hengittää niskaan. Osa kamppailee kevätflunssan tai polvikivun parissa. Joulukuiset saavat ottaa hieman rennommin, mutta kevään kääntyminen kesän puolelle herättelee henkiin hieman samankaltaisia haasteita. 6.–11.12. syntyneiden loppukevät herättelee suuria toiveita. Onnenpotkut ovat mahdollisia.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Toukokuun lopulla on jo mahdollista huokaista helpotuksesta. Talven ja kevään paineet työ-, terveys- ja talousrintamalla tuntuvat selätetyiltä. Elämä ei kuitenkaan tarjoa kultalautasella mahdollisuuksia hauskanpitoon tai laiskotteluun, joka sentin eteen on pakko tehdä työtä. Kauris lähtee kuitenkin mielellään ihmisten ilmoille, vaikka seuranvalinta tuottaa tälläkin viikolla haasteita. Turhautumisen tunteet menevät väärään osoitteeseen.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Tarmokas, energinen ja idearikas loppukuu tuo vesimiehen elämään kaivattua helppoutta ja sujuvuutta. Tammikuiset ovat erityisen aktiivisia sosiaalisessa mediassa, mielipidepalstat tai keskusteluryhmät vetävät puoleensa. Ihmissuhteet jäävät tällä viikolla hieman taka-alalle. Kevään työ-, tentti- tai talouspaineet vievät ajatukset mennessään. Helmikuisten voima-aalto käynnistyy vasta kesäkuun puolella. Hyvät suunnitelmat ovat paikallaan.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Helmikuiset ja maaliskuun alussa syntyneet voivat olla tällä viikolla itselleen kohtuuttoman ankaria. Vaikka elämässä onkin sotkuja ja solmuja, kaikki eivät suinkaan ole itse aiheutettuja. Uhmaikäinen tai vaikea murkku osaa varmasti koe-tella hermoja. Maaliskuiset nautiskelevat seuraelämän kiemuroista, osa hempeilee rakkaudessaan. Sinkkukalalla on jännittäviä viritelmiä. Kevään juhlat, messut tai kulttuuritapahtumat vetävät puoleensa.