Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 26.11.–2.12.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Oinas elää runsastapahtumaista ajanjaksoa. Lähestyvä joulu saa maaliskuisen oinaan tekemään selkeitä suunnitelmia ja aikatauluja. Suurissa hankinnoissa tai lainanotoissa on syytä pitää harkinta mukana. Joulunalusviikot koettelevat huhtikuisen oinaan turnauskestävyyttä. Jo ensi viikolle ilmaantuva tulipalokiire on helpommin kohdattavissa tämän viikon alustavalla työllä. Tunteet kuohahtelevat tekemisen vilskeessä.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Härkä saa ottaa tälläkin viikolla sivustakatsojan roolin. Nyt on hyvä olla paikalla, kun ystävä tarvitsee olkapäätä sydänsuruissaan, lapsenlapsi kaipaa hoitoa tai kumppani ei selviä ilman kannustusta. Toukokuun ensimmäisen viikon härkä menestyy päättäväisyytensä ansiosta, 8.–12.5. syntyneiden viikon kulussa on enemmän onnea ja yllättäviä käänteitä. Romantiikan saralla on hieman hiljaista, sosiaalinen elämä vilkastuu ensi viikolla.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Tarkastele alkuviikosta ensin pankkitilin saldoa ja vasta sen jälkeen mieti, mihin rahat riittävät, ostoksilla ei kannata juosta summamutikassa. Energiakäyrä on loppuvuoden kohdalla korkealla, vaikka kuunvaihteessa syntyneet tarvitsevat happihyppelyä arkikiireiden keskellä. Tunnelmat ovat korkeimmillaan heti alkuviikosta, 26.–27.11., talven juhlakausi on kaksosen osalta juuri parhaimmillaan. Ilonpitoa riittää vielä ensi viikon puolelle.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Pikkujoulukauden ilonpito tarttuu rapuun viikonloppuna 28.–29.11. Joulun alla on kuitenkin vaarana repäistä oikein kunnolla, viikonlopun jälkeen on pakko selvitellä sanomisia ja tekemisiä. Heinäkuisilla on täällä vielä tasaisempaa, mutta ensi viikko lupaa suurempaa rytinää. Etenkin 4.–9.7. syntyneet tulevat olemaan stressikuvion keskellä, työmäärää kannattaa jo tällä viikolla karsia ja kalenteria tyhjentää ylimääräisistä menoista.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Leijona osallistuu innolla talven rientoihin tai järjestää itse hauskanpitoa läheisilleen. Elokuiset viihtyvät illanistujaisissa tai pienissä hemmottelutuokioissa hieronnassa tai kylpylän porealtaassa, viikon kohokohta osuu koko merkin osalta jakson loppupuolelle, 30.11.–2.12. Heinäkuiset ja kuun vaihteessa syntyneet ovat viikon kuluessa toiminnallisia ja tehokkaita, pikkujouluissa rooli liittyy enemmän järjestelypuolelle.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Vaikka neitsyen tehoviikot ovatkin takanapäin, elokuiset joutuvat jatkamaan ponnisteluaan vastatuuleen. Pienet epäonnistumiset, aikataulujen muutokset tai muiden laiskottelu tuo painetta enemmän omille harteille. Syyskuiset jatkavat vielä kunniakkaasti syksyn aikana aloitettua työprojektia, osa nauttii juuri alkaneista eläkepäivistä. Sosiaalinen elämä virkoaa ensi viikosta lähtien, 5.12. jälkeen pikkujouluissa on hilpeän tunnelmallista.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaaka häärää seuraelämän keskipisteenä, juhlien emäntänä tai tapahtumien isäntänä. Lokakuisilla on leppoisampaa ensi viikkoon saakka, herkuttelu ja laiskottelu houkuttelevat kovaa työntekoa enemmän. Sinkkuvaa’an elämässä on vientiä, osa haaveilee, osa ottaa härkää sarvista ja ehdottaa tapaamista. Syyskuisten ja etenkin kuun vaihteessa syntyneiden viikon kulussa on verenpainetta nostattava kiire, lepohetket jäävät vähiin.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpioni saa vielä odotella pikkujoulutunnelmaa, arkisen tasainen viikko ei lupaa sen suurempia yllätyksiä. Vaikka elämä voi tuntua tällä hetkellä rutiinien pyörittämiseltä, on tiedossa myös ahaa-elämyksiä etenkin terveyden ja hyvinvoinnin saralla. Uusi lääke puree kipuun tai vaivaan, vaihtoehtoinen hoito auttaa katsomaan oireita uudesta perspektiivistä tai ruokavalion muutos saa kunnon ja mielen kohoamaan huippulukemiin.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Marraskuinen jousimies hoitaa velvollisuuksiaan tunnollisesti, alkuviikon kuluessa on hyvä muistaa kohtuus ja järkevyys, kaikkeen ei kerta kaikkiaan ehdi. Talviflunssa iskee helposti vähien unien ja liikarasituksen jälkeen. Joulukuiset viihtyvät sosiaalisessa mediassa, himokirjailijan tai myyjän tehoviikot jatkuvat 10.12. saakka. 5.–10.12. syntyneiden joulukuu on parhaimmillaan ensi viikolla. Onko mietteissä ylennys tai hyvän työn bonus?
Kauris 22.12.–20.1.: 
Aivan merkin alussa syntyneiden elämä tasoittuu kuun vaihtuessa, marraskuun puolella vaivanneet ärsytyksen poikaset jäävät mukavasti unholaan. Kuun vaihteessa ja tammikuun alussa syntyneet ottavat reippaasti ilon irti työyhteisön tai kaveripiirin pikkujouluista. Joku saa kuitenkin parin vahvistavan jälkeen kuulla suoria sanoja. Tammikuisille viikko on hillitympi, ihmissuhderintamalla esiintyvä kitka saa hautautumaan omiin oloihin.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Loppuvuoden tarmokkain jakso toimii tammikuisten ja kuun vaihteessa syntyneiden ilon aiheena, jumissa olleet projektit liikahtavat vauhdilla eteenpäin. Helmikuiset ovat luovan ajattelun mestareita, viikolle osuva kurssi tai koulutustilaisuus on erityisen antoisa. Vesimies kunnostautuu marttakerhon pikkujoulujen vetäjänä, puuhamiehenä tai järjestelijänä, romantiikan lämpöaalto kestää merkin osalta vielä 5.12. saakka.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Kala rientää pikkujoulukarkeloihin joukon jatkeena, loppuvuodesta juhlamieli ei ole ylimmillään. Monet velvollisuudet ja vaatimukset tekevät helmikuisten ja erityisesti kuun vaihteessa syntyneiden viikosta kireän, pieni irrottelu vapaa-ajalla olisi siksi paikallaan. Maaliskuisen riesana on hammaskipu, päänsärky tai sitkeä flunssa, vauhdin hiljentäminen ei heti käy mielessä, mutta tulee pakolliseksi viimeistään ensi viikolla.