Horoskooppi 30.10.–5.11.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Maalisoinaat ovat viikon kuluessa kärsimättömyyspuuskien armoilla, elämän pienet haasteet ja esteet saavat pinnan kireälle. Jos alkuviikosta tunnealueella on harmaan tasaista, loppuviikosta 4.–5.11. elämä tuo nautinnollisia hetkiä perheen ja läheisten parissa. Huhtikuiset saavat oman annoksensa huonolla tuulella olevista ihmisistä marraskuun edetessä. Tällä viikolla on syytä nauttia enemmän talviharrastusten iloista.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Huhtikuun härät tuntevat talviviiman enemmän selkänsä takana. Mukavan myötätuulen avustuksella työ- ja raha-asiat on mahdollista laittaa tolalleen. Ahkeruuden ja aktiivisuuden aalto yltää toukokuisiin ensi viikon puolella. Etenkin kuun vaihteessa syntyneet saavat nauttia vuoden upeimmasta energiapiikistä. Määrätietoisuus on valttia työhaastattelussa tai työyhteisön keilaturnauksessa. 13.–16.5. syntyneet kipuilevat ihmissuhteissaan.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Toukokuinen kokee talven tulon kolotuksina ja flunssaherkkyytenä. Nyt aloitettu kunto- ja vitamiinikuuri näkyy joulukuun puolella, jolloin energiakäyrä lähtee selvään nousuun 5.12. lähtien. Kesäkuiset surfaavat netissä, puhuvat pitkiä puheluita ja ovat elementissään puhujanpöntössä tai opetustehtävissä. Vilkas kommunikoinnin jakso kestää 9.11. saakka, osa viimeistelee sukututkimusta, toinen intoutuu runoilemaan.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Kesäkuiset ovat tällä viikolla dynaamisia suorittajia, jotka raivaavat esteet tieltään päästäkseen päämääräänsä. Siivouspäivänä läheisten on syytä varoa harjanvartta tai kipakoita mielipiteitä. Kuun vaihteessa ja heinäkuun ensimmäisellä viikolla syntyneet saavat sen sijaan laiskotella ja ottaa rennosti. Sinkkurapu heittää nyt koukut menestyksellisesti vesille. Heinäkuiset saavat nauttia 16.11. saakka lämpimien ihmissuhteiden annista.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Suurin osa leijonan merkistä on jo saanut elämäänsä uutta perspektiiviä uuden työn, opiskelupaikan tai eläkkeelle jäämisen ansiosta. Ihania tarinoita suuresta rakkaudesta on myös kuultu, osa paistattelee päivää arpavoiton jälkeen, toinen iloitsee lapsenlapsen syntymästä. Nyt on hyvä hetki nauttia syksyn aikana saavutetuista asioista. 10.8. jälkeen syntyneet haaveilevat paremmasta, arjen realiteetit pudottavat kuitenkin maan kamaralle.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Jos lokakuun puolella on ollut aikaa laiskotella ja ottaa hieman rennommin, marraskuu aloittaa elokuisten elämässä hyperaktiivisen jakson. Työ tuntuu kuitenkin enemmän harrastukselta, joka kulkeutuu mukavasti kotiin. Elokuun lopulla syntyneiden on hyvä muistaa, missä jaksamisen raja sijaitsee. Syyskuiset siirtyvät jo pikkujoulukauteen, mukavaa juhlan aihetta ilmaantuu viikon kulkuun. Pieni irtiotto arjesta on paikallaan.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Jos lokakuussa tuli tuhlattua ja juostua alennusmyyntien perässä, marraskuu pakottaa tarkastelemaan budjetin tilannetta. Syyskuiset joutuvat kohtaamaan viikon kulussa turhauttavia asioita, diplomaattinen vaaka joutuu testaamaan miellyttämistaipumustaan. Sosiaalinen lokakuu väistyy hieman hiljaisemman marraskuun tieltä. Lokakuinen vaaka hakee omaa tilaa ja rauhaa, mutta hoitaa siinä sivussa juoksevat asiat tehokkaasti.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Syntymäpäiväsankarit ovat juhlinnan keskipisteenä tällä viikolla, ystävät ja tuttavat on syytä kutsua juhlaan. Marraskuu tuo mukanaan myös intohimon, joka kohdentuu osalla taiteeseen tai musiikkiin, osalla parisuhteeseen. Sinkkuskorpioni kokee huuman hetkiä, mielenkiintoinen ihminen saapuu elämään. Skorpioni saa nauttia laiskottelusta ja hemmottelusta 9.11. saakka, ainoastaan 14.–17.11. syntyneet raatavat velvollisuuksien keskellä.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Kiireisen ja tapahtuma tulvineen syksyn jälkeen jousimies asettuu mielellään aloilleen. Räntäsateessa lenkille lähteminen ei tunnu hohdokkaalta. Kotisohvalla köllöttely saa enemmän kannatusta, joulukuisten pesänrakennusvietti saa kuitenkin innostumaan työpäivän jälkeen. Romanttinen puoli herää 16.11. jälkeen, rakkaus jää nyt sivupersoonan tasolle. Tällä viikolla henkilökohtaiset mielenkiinnon kohteet vievät voiton.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Jos kesäkuu ennen juhannusta oli joulukuiselle kauriille verenpainetta nostattava, sitä tulee myös olemaan marraskuun alkupuolisko. Osa saa tässä paineessa paljon aikaiseksi, osa käyttää energiansa turhaan päivittelyyn ja negatiivisen ilmapiirin lietsomiseen. Tammikuiset ovat suoraviivaisempia toimissaan, suorasukaisuus tekee hyvää etenkin parisuhteelle. Pikkujoulukausi starttaa osalla railakkaasti, irtioton tarvetta on ilmassa.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Kun sekä energia-aallon huippu että romanttinen mieli jäävät lokakuun puolelle, vesimies tarttuu mielenkiintoiseen kirjaan tai elokuvaan ja uppoutuu sisäisen maailmansa vietäväksi. Ihania tunnelatauksia on luvassa erityisesti 30.10.–1.11.. Vesimies on pyhäinpäivänä sukuloimassa tai nauttimassa perheen ja läheisten seurasta. 12.–15.2. syntyneet ovat seitsenvuotiskriisin keskiössä, onneksi pieni matalapaine jää kuitenkin lyhyeksi.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Helmikuiset saavat nauttia matalavireisen alkusyksyn jälkeen innostuneisuudesta, johon ei tarvitse välttämättä kovin suurta kimmoketta. Kun oma joukkue voittaa lätkämatsin tai kumppani saa palkankorotuksen, elämä hymyilee leveästi. Rakkauselämässä maaliskuiset ovat aktiivisia ja aloitteellisia, vahvat tunteet yllättävät välillä. Tunnekäyrän huippu osuu loppuviikolle 2.–3.11. On hyvä aika panostaa parisuhteen yhteiseen aikaan.