Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 22.–28.2.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Hiihto- tai talvilomaa viettäville on luvassa vuoden upein liikuntajakso, toimintatarmo on huipussaan ja energiataso hipoo pilviä. Sosiaalinen elämä ei kuitenkaan vielä tällä viikolla ole parhaimmillaan, moni oinas viihtyy erämökissä yksinkin. Maaliskuinen oinas on altis talven flunssa-aallolle; stressinaiheet pitävät kierrokset korkealla, ja verenpaine nousee turhautumisen myötä.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Tämä on se aika vuodesta, jolloin oma aika ja tekeminen tuntuu hyvältä ja innostavalta. Kun talvi alkaa taittua kevättalven puolelle, suunnitelmien ja aikataulujen luominen tulee ajankohtaiseksi. Oletko aikeissa lähteä pitkälle matkalle tai suunnitteletko pitäväsi vuorotteluvapaita tai pekkaspäiviä? Taiteellinen ja luova härkä on tällä viikolla elementissään, mystiikka tai unienselitykset kiehtovat.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Unohtelet asioita, tavaroita tai menoja, huolimattomuusvirheet ja epätarkkuudet pakottavat tekemään ylimääräistä työtä. Sinulla on mahdollisuus viettää mukava viikonloppu 23.–25.2., älä pilaa tunnelmaa turhautumien ja kärsimättömyyden vuoksi. Vaadit läheisiltäsi turhan paljon. Hellitä hieman, huomaat tunnelman kevenevän. Taiteiden viikko kannattaa viettää rennosti jalat irti maankamaralta.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Elämässäsi on juuri nyt mukavaa keveyttä ja ilmavuutta, hyvän tuulen viikkona haluat varmasti jakaa tämän olotilan läheistesi kanssa. Suomen talvinen luonto suo osalle upeita tunnelmia, osa merkin edustajista hakeutuu taiteen ja musiikin pariin. Ihmissuhderintamalla on luvassa erityisen tunnelmallinen ja jopa romanttinen talviviikko. Parhaat päivät osuvat ­aivan loppuviikolle 25.–27.2.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Ennen 11.8. syntyneet saavat talvi- tai hiihtolomallesi mukavan vauhdin. Kuun vaihteeseen osuva kuvio suosii l­askettelurinteeseen tai etelän helteeseen suunnistavia. Parhaat päivät ovat 27.2.–1.3. Merkin loppupuolella syntyneiden on taisteltava irti pinnan alla möyrivästä tyytymättömyyden tunteesta. Uusi talvitakki tai shoppailumatkalta mukaan tarttuneet turhakkeet eivät tuo kaivattua tyydytystä.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Jos et nyt hidasta vauhtia ja lepää, et todennäköisesti tee sitä koko keväänä. Toivottavasti lomaviikkosi osuu kuunvaihteeseen ja ellei osu, tee itsellesi pari ylimääräistä vapaapäivää ja laiskottele. Upea rentoutumisen ja hemmottelun viikko haastaa sinut ajattelemaan omia tarpeitasi ja toiveitasi. 8.–13.9. syntyneiden viikkoon mahtuu yksi rikkinäinen auto tai harmia aiheuttava kodinkone.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Kiireet ja menot tuntuvat kuuluvan nyt muille merkeille, saatat kokea itsesi hieman sivustaseuraajaksi. Älä huoli, vaikka suksipari seisookin käyttämättömänä varastossa, kesäkuntoon ehtii myöhemminkin. 9.–14.10. syntyneet osallistuvat mielellään muiden rientoihin. Tarvitseeko naapuri lumityöapua tai työnantaja ylityöläisen? Kuunvaihteessa syntyneiden kannattaa parantaa talviflunssa.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Lopputalven hienoimmat planeettakuviot suosivat merkkiäsi, löydät itsesi ­todennäköisesti taidenäyttelystä, ystävien kauan odotetulta talviristeilyltä tai kylpylän porealtaasta. Joka tapauksessa meno on rentoa ja stressinaiheet vähissä. Rakkausrintamalla on herkkää, sopuisa tunnelma ja keskinäinen ymmärrys tekevät viikosta antoisan. Sinkut suunnistavat tanssipaikalle vaaleanpunaisin odotuksin.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Jousimies on nyt päättäväinen ja vahvatahtoinen toimissaan, etenkin ammatillinen kunnianhimo näkyy työpäivän pituudessa. Tämä saattaa herättää närää kanssaeläjissä, mielipide-erot aiheuttavat suukopua. Varo ylimääräistä riskinottoa ja liian kovaa vauhtia liikenteessä, käyt ajoittain ylikierroksilla. Eroottinen vireesi on korkealla, valitettavasti kumppani tai ihastus ei elä samassa tunnelmassa.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Joulukuisen kauriin energia kuluu muiden asioita pyöritellessa, olisko pikkuhiljaa aika huomioida omia tarpeita enemmän? Tammikuinen kauris saa hiihtolomaviikolle hyvän sään, rennon tunnelman ja mukavaa tekemistä. Vaikka lomahetki ei juuri nyt olisikaan ajankohtainen, vapaa-ajan harrastukset tuottavat erityistä mielihyvää. Sosiaalinen elämä on mukavan­ ­vilkasta aina 7.3. saakka.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Talven hiljaiset hetket antavat tilaa pienelle hengähdykselle. Aivot on mukava laittaa hetkeksi narikkaan ja viikolla on ­aikaa keskittyä kiireettömyyden maksimointiin. Nettishoppailu tai heräteostosten tekeminen piinaa helmikuista vesimiestä, helmikuun lopulla törsäilevien lasku saapuu maaliskuun lopulla. Myös suhderintamalla on viileä viikko, oma aika tuntuu tärkeimmältä.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Syntymäpäiväsankareiden on hyvä muistaa kaivaa juhlatunnelma takataskusta, elämän velvollisuuksien lomassa pienet kevennykset ovat enemmän kuin tärkeitä. Maaliskala elää keveässä Venusenergiassa, lomamatka paratiisisaarelle sopisi planeettakuvioiden antiin. Onnellisuuden lähteet ovat hyvässä käytössä, 8.–13.3. syntyneiden ei kannata pilata tunnelmaa pienten vastoinkäymisten takia.