24.–30.7.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Viikon upeimmat lomatunnelmat osuvat 21.–25.3. syntyneille. Kesässä on nyt erityisen onnekkaita käänteitä. Alkuviikosta merkin loppupäässä syntyneissä on puhtia ja elinvoimaa, mutta samalla annos kärsimättömyyttä, mikä ei tiedä ihmissuhteiden kannalta leppoisaa lomaa. Merkkiä joulukuusta 2013 asti tykittänyt Mars siirtyy muille maille jättäen oinaat rauhaan 27.7. Muutoin oinaat innostuvat luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Huhtikuisilla on korkealentoisia odotuksia kesän kulusta. Pieni liioittelu kuuluu asiaan. Toinen ostaa vanhan auton, toisen rahat menevät peliautomaattiin. Jännityksen hakeminen tuo vipinää. Toukokuisten sosiaalinen kesä on parhaimmillaan. Läheisen häät tai sukujuhlat innoittavat musisoimaan tai runoilemaan. Ihmissuhderintamalla erotuomarin, parisuhdeterapeutin tai sairaanhoitajan nalli napsahtaa toukokuun alussa syntyneille.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Toukokuun 22.–26.5. syntyneet ottavat ilon irti kesäharrastuksista, loman vietosta ja hauskapidosta. Pihagrilli on kuumana ja sauna lämpimänä. Mitäpä kaksonen voisi kesästä vielä muuta toivoa. Ensi kuun puolella myös 27.5.–1.6. syntyneet pääsevät samaan tunnelmaan. 27.7. jälkeen liikunnallisen kaksosen on luovuttava parhaastaan vauhdistaan. Loppukesän helteet vaativat lepäämään ja keskittymään kevyempiin toimiin.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Kesä on rapujen osalta parhaimmillaan. Romantiikka kukoistaa, ja moni sinkkurapu löytää itselleen seuraa. Kun Venus kiertää merkissä, erilaiset kutsut ja juhlat tulevat ajankohtaiseksi. Osa juhlii omia kihlajaisiaan tai hääpäiväänsä. Tunnekäyrän huippu osuu tällä viikolla ajalle 24.–26.7. Nyt on myös hyvä hetki ostaa asunto tai myydä kesämökki. Osa intoutuu pienemmistä hankinnoista, jollekin pihakirpputori tuo ylimääräisiä euroja.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Upeat mahdollisuudet avautuvat elokuisille. Joidenkin täytyy pitää hatusta kiinni innostavien käänteiden keskellä. Toinen ostaa asunnon, joku löytää uuden työn. Hyvät uutiset tuovat helpotuksen tunteen. Matkalle lähtijöitä hemmotellaan erityisesti 26.–28.7. Elokuiset kokevat omien suunnitelmiensa nytkähtävän askeleen eteenpäin. Loppukesän ja syksyn varalle on syytä tehdä jo nyt hyviä suunnitelmia. Myötätuuli puhaltaa kohta kovaa.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Elokuiset löytävät kesäloman tiimellyksessä uuden vaihteen. Pihakeinussa köllöttely ei luonnistu ilman päivittäistä liikuntaa. Aktiivinen loppukesä houkuttelee tenniskentälle tai pihatalkoisiin. Syyskuisten viikko on sosiaalinen. Ujoimmallakin neitsyellä on kesätansseissa vientiä. Tunnehuippu osuu ajalle 29.–30.7. Pieniä romantiikan tuulahduksiakin on ilmassa, mutta pääasiassa neitsyt vain nauttii olemisen sietämättömästä mukavuudesta.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Merkin viimeisellä viikolla syntyneet ovat tällä viikolla vielä tulisilla hiilillä. Tehtävät kasaantuvat ja aiheuttavat stressiä. Lokakuisten vaakojen osalta viimeisen puolen vuoden rutistus päättyy 27.7. Joko olisi aika ottaa loman kannalta? Lokakuisten sosiaalinen elämä ei ole parhaimmillaan, mutta syyskuiset ottavat ilon irti elämästä senkin edestä. Kesän upeimmat lomakuviot lupaavat rentoutumisen täydellistä ihanuutta.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Lokakuiset ovat erityisen innostuneita ja optimistisia kaikissa toimissaan. Tällä viikolla on kuitenkin vaara ottaa liikaa riskejä tai hävitä rahaa uhkapelissä. Itsevarmuus on huipussaan, ja skorpioni on aloitteellinen ihmissuhteissaan. Marraskuiset elävät kesän ihaninta loma-aikaa. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet matkustavat maalla ja merellä. Kesätoreilta tarttuu mukaan paljon hyödyllistä. Osa intoutuu isompiinkin hankintoihin.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Marraskuisilla menee tällä hetkellä lujaa, erityisesti 22.–27.12. syntyneet löytävät itsensä eksoottiselta matkalta. Joku toteuttaa maailmanympärysmatkansa, toinen lähtee etsimään etelänapaa, osalle riittää kielikurssi Italiassa. Myös 7.–9.12. syntyneet osaavat repäistä kesän kunni­aksi. Muilla joulukuisilla lomatunnelmat pysyvät rauhallisina, kunhan riitelevät omaiset tai elämäänsä kyllästyneet sukulaiset pysyvät omalla tontillaan.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Joulukuiset ottavat itseään niskasta kiinni ja vaihtavat grilliherkut kevyempään ruokaan. Aktiivinen loppukesä kuluu kuntoillen ja kotia järjestellen. Tammikuun ensimmäisen viikon kauriilla on ihmissuhteissaan kovasti jännitteitä. Syvät tunteet saavat välillä käyttäytymään lapsellisesti. Tammikuiset viihtyvät kesämökin laiturilla syntyjä syviä pohdiskellen. Hyvä kirja tai mielenkiintoinen keskustelukumppani avaa uusia näkymiä elämään.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat vielä tuulahduksen energisyydestä, jolla voitetaan taloyhtiön lentopalloturnaus tai remontoidaan kesämökki viikossa. Kevään ja alkukesän helppous ja keveys vaihtuu merkin osalta 27.7. jälkeen pieneksi tahmeudeksi, jonka merkin alkupäässä syntyneet ottavat jo tällä viikolla pienellä kiukulla vastaan. Asiat, tilanteet ja ihmiset eivät loppukesän aikana ole samalla aaltopituudella.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Mitä pidemmälle kesä etenee, sen mukavammaksi kalojen meno muuttuu. Helmikuiset pääsevät 27.7. jälkeen osallisiksi huikeasta energia-aallosta, joka houkuttaa kokeilemaan omia fyysisiä rajoja. Maaliskuiset saavat nauttia 12.8. saakka romantiikan ihanuuksista. Parisuhde voi pulleasti, eikä sinkkukala jää seinäruusuksi. Kesäiltojen kauniit auringonlaskut ja syvälliset ajatuksenvaihdot ovat viikon parasta antia.