Horoskooppi 27.11.–3.12.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Joulun lähestyminen saa oinaan suunnittelemaan pienempiä ja isompia ostoksia. Tällä viikolla on syytä olla huolellinen raha-asioissa, sillä virheet ja unohdukset ovat mahdollisia. 1.–2.12. oinaan tunnekäyrä on korkeimmillaan, ja loppuviikko on erityisesti huhtikuisille pikkujoulujuhlien kulta-aikaa. 10.–14.4. syntyneitä odottaa mukava lahja tai tarjous. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet pääsevät juhlatunnelmaan vasta ensi viikolla.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Merkin viimeisellä viikolla syntyneillä on loistelias mahdollisuus hyödyntää huikeaa energiapiikkiään hyödylliseen tekemiseen. Samalla käynnistyy seitsenvuotisinventaario, jonka tapahtumat yltävät alkusyksyyn 2015 saakka. Tunnepuolella viikko on hieman laimea, ja siirtyminen hilpeään pikkujoulukauteen tapahtuu vasta 10.12. jälkeen. Loppuviikkoon osuu mukava matka tai tapahtuma, joka tuntuu irtiotolta arjesta.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Loppuvuoden vilkkain viikko on käsillä, eikä kaksonen jouda istuskelemaan sohvalla. Yksi parsii sukkia lapsenlapsille, toinen koluaa taidetapahtumat ja kolmas urheilukilpailut. Siinä sivussa hoituvat työt ja parisuhde. Toukokuisten on syytä varoa pikkujoulukauden houkutuksia, sillä ihmissuhdekiemuroissa syntyy helposti sekaannuksia. Työkuvioihin on luvassa helpotusta jo ensi viikosta lähtien. Auttava käsi helpottaa merkkiä 5.12. lähtien.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Hermoja raastanut marraskuu jää lähes koko merkillä unholaan jouluvalojen syttyessä. Turha kiire ja stressi on mahdollista työntää takavasemmalle, vaikka mitkään lomatunnelmat eivät vielä hellikään merkkiä. Pikkujoulukausi tuntuu tällä viikolla koskevan aivan muita ihmisiä, ja juhlatunnelma kohoaa vasta 10.12. jälkeen. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet joutuvat tasapainoilemaan ympäristön vaatimusten ristitulessa.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Leijonan on aika vaihtaa vapaalle ja nauttia pari glögilasia hyvässä seurassa. Seuraelämän keskipisteenä paistattelu tuo mukavaa vaihtelua viime kuukausien puurtamiselle, eikä sinkkuleijona varmasti ärsyynny pienestä imartelusta. Heinäkuisilla tapahtuu enemmän työrintamalla, kun taas elokuiset ovat jännittävien ihmissuhdekiemuroiden vietävänä. 11.–15.8. syntyneiden viikolle osuvaa upeaa mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden elämässä kaikki tuntuu nyt menevän käsikirjoituksen mukaan. Helppouden tunnetta siivittävät oma asenne, realistiset odotukset ja pienet onnenpotkut. Muutoin neitsyet saavat puskea melkoisen viidakon läpi saadakseen äänensä kuuluville, mielipiteensä ilmaistua ja tahtonsa perille. Tilannetta eivät helpota ihmissuhteissa ilmenevät jännitteet, jotka saavat välillä sapen kiehumaan.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Merkin viimeisellä viikolla syntyneet huomaavat keränneensä kuunvaihteeseen aivan liian paljon velvollisuuksia, joista ei voi laistaa. Kiireen ja stressin yllättäessä lähipiiri joutuu ottamaan vastaan vaa’an epästabiilin puolen. Muutoin merkkiä hellitään pehmeämmillä kuvioilla, ja syyskuiset saavat oman osansa työrintamalla. Lokakuisista viikon huikeimmat mahdollisuudet avautuvat 12.–15.10. syntyneille. Liiketoimet kukoistavat.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Merkin edustajista 18.11. jälkeen syntyneet siirtyvät omaan vaativaan seitsenvuotiskriisiinsä, joka tulee kaikkine käänteineen ja vaatimuksineen kestämään syksyyn 2015 saakka. Levon ja vapaa-ajan merkitys on hyvä muistaa velvollisuuksien keskellä. Talouden tasapainottaminen on marraskuisten viikon haaste. Lokakuiset ovat autuaan tietämättömiä kireistä aikatauluista. Henkiset harrastukset antavat tarvittavaa virtaa.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Luvassa on mukavia syntymäpäiväjuhlia, hauskoja pikkujouluja ja arkielämän vastapainona matkakuumetta. Marraskuinen löytää itsestään ahkeran opiskelijan tai sanavalmiin esiintyjän. Joulukuiset nauttivat vilkkaasta seuraelämästä, romantiikan ihmeistä ja laiskottelun mahdollisuudesta. Merkissä 16.12. saakka liikkuva Venus houkuttaa laittamaan kaunista joulua. Joululahjaostoksiin palaa tulevina viikkoina suuri summa rahaa.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden toimintaviikot päättyvät 5.12. Yliaktiivisuus ja taipumus riskinottoon hallitsevat vielä joulukuun alkua. Keväällä 2014 vaikuttanut paine pakottaa tammikuun ensimmäisellä viikolla syntyneet suoraan toimintaan: vaihtoehtojen vähyys on merkki tulevasta suunnasta. Joulukuiset törmäävät aikataulumuutoksiin, jotka helpottavat ensi viikolla. Tammikuisten seuraelämä vilkastuu joulun alla.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Vesimies aloittaa viikkonsa räväkästi, ja hyvät pikkujoulupäivät osuvat 27.–28.11. Sosiaalinen vesimies on tällä viikolla elementissään niin pienissä kuin isoissakin tapahtumissa. Vaikka tunnekäyrän kohokohta osuu enemmän alkuviikolle, loppuviikossakaan ei ole valittamista. Romanttisempi ajanjakso odotuttaa silti itseään ensi vuoden puolelle. 16.2. jälkeen syntyneet siirtyvät syyskuulle 2015 kestävään seitsenvuotispohdiskeluun.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Kala osaa irrotella. Jos viikonloppuun 29.–30.11. osuu matka, pikkujoulu tai risteily, tunnelma on katossa. Merkin edustajien on kuitenkin syytä varoa juhlaputken päälle jäämistä, sillä impulsiiviset mieliteot hallitsevat kuunvaihteen kulkua. Ympärillä on tällä viikolla myös sellaisia ihmisiä, jotka mielellään puukottavat selkään. Erityisesti helmikuiset joutuvat olemaan kieli keskellä suuta, ettei sanainen arkku aukea ilkeästi ristiriitatilanteissa.