Horoskooppi 24.–30.4.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Taivaankannella vaikuttava harvinainen suurjännite osuu merkkiin vielä antaen jälkijäristyksiä etenkin huhtikuun ensimmäisellä viikolla syntyneille. Tärkeät valinnat, jotka antavat suuntaa elämälle vuosiksi eteenpäin, ovat nyt ajankohtaisia. Huhtikuiset joutuvat määrittelemään osaamisensa uudelleen. Ovatko omat taidot ajan tasalla, vaatiiko työ vielä kouluttautumista? Maaliskuiset odottelevat jo ensi viikon lomatunnelmia.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Syntymäpäiväsankareille on luvassa erityisen tunnelmalliset juhlat, erityisesti 28.–30.4. syntyneet nauttivat hyvien ystävien, läheisten ja tuttavien läsnäolosta. Tulevan kahden viikon aikana härkä löytää itsensä kirpputorilta tai asunnonmyyntisivustoilta. Osa innostuu uudesta traktorista, osalle riittää uusi sohva tai polkupyörä. 8.–12.5. syntyneillä kireän tilanteen purku vaatii huolellista harkintaa, tilanne jatkuu vielä syksyyn saakka.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Hieman rauhallinen ja tapahtumaköyhä viikko enteilee ensi viikolle mukavaa vappujuhlaa ja rentouttavaa yhdessäoloa läheisten kanssa. Toukokuiset ovat valmiina irrottamaan jalat maasta jo tällä viikolla, juhlatunnelma alkaa osalla jo nyt. Kesäkuun ensimmäisen viikon kaksonen saa paljon aikaiseksi, toimintaviikko vaatii kuitenkin suunnittelua. Muut kesäkuiset kärsivät ihmissuhteissa ilmaantuvasta kitkasta, joku osoittaa vahvasti mieltään.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Heinäkuun ensimmäisellä viikolla syntyneille osuu kevään väkevin muutospaine. Jos nyt ei ole uskallusta tarttua uuteen elämäntilanteeseen, uutta mahdollisuutta ei välttämättä enää tule. Muilla heinäkuisilla on meneillään vilkas sosiaalinen jakso, joka tuo tulleessaan yhteistyösopimuksen, marttakerhon kevätmatkan tai sukujuhlan. Kesäkuisia viedään enemmän kaukomaille, osa haaveilee tavoittamattomista asioista.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Tällä viikolla on hankala saada yhteyttä läheisiin, puhe puuroutuu, osa jännittää, toinen vääntää jatkuvasti asiat rautalangasta. Työstä saatava palaute ei ole kovin innostavaa, ja laskupino tuntuu uhkaavan korkealta. Tälle viikolle tarvitaan aimo annos optimistisuutta ja uskoa parempaan päivään. Elokuun ensimmäisen viikon leijonat osaavat parhaiten kiertää hankalat tilanteet, 9.–13.8. syntyneet sortuvat enemmän pessimismiin.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Moni neitsyt elää enemmän lomatunnelmissa, pääsiäisen jälkeen on hyvä odottaa vapun tuomaa hengähdystaukoa. Liian kireä tahti ja vaativa lähipiiri saa unelmoimaan helpommasta elämästä ja stressittömästä ympäristöstä. 6.–10.9. syntyneet joutuvat kiinnittämään huomiota kehon antamiin hälytysmerkkeihin,sillä terveys vaatii tasapainottamista työkiireiden keskellä. 10.–14.9. syntyneiden ahkeruus ei aina saa kaivattua kiitosta
Vaaka 23.9–22.10.: 
Moni vaaka tekee juuri Jyrki Kataisen (14.10.) tapaan isoja valintoja ja päätöksiä elämänsä suhteen. Nyt tehtävillä päätöksillä on kauaskantoiset seuraukset, siksi harkinta on paikallaan. Suurimmat paineet kohdistuvat huhtikuun lopulla lokakuun ensimmäisellä viikolla syntyneisiin. Viikko ei suosi vaakojen sosiaalista elämää, arkiset kiireet painavat harteilla. Koti ja asuminen on juuri nyt polttopisteessä, remontti vai muutto?
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Vilkas, sosiaalinen ja erityisen romanttinen jakso jatkuu marraskuisen skorpionin osalta vielä vapun yli. Vappujuhliin kannattaa tänä vuonna panostaa reilusti. Vapun molemmin puolin työrintamalla on nihkeämpi jakso, omat ideat tuntuvat menevän kuuroille korville. Sosiaalisissa tilanteissa ilmenevä kireys tuntuu hetkellisesti lannistavalta, koet olevasi kritiikin kohteena. Tärkeitä sijoituksia kannattaa harkita pidemmälle toukokuuhun.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Merkin alkupäässä syntyneillä on seesteinen viikko, 27.–30.11. syntyneillä itseluottamus horjuu ympäristön paineiden alla. Nihkeä sosiaalinen jakso koskee enemmän merkin loppupäässä syntyneitä, tyytymättömyys heijastuu työilmapiiriin. Romanttisia tuulia ja lomatunnelmia on luvassa vasta vapun jälkeen. Joulukuun ensimmäisellä viikolla syntyneen energisyys tarttuu kaikkiin läheisiin, kuntoilubuumi on nyt parhaimmillaan.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Taivaankannen suurjännite osuu tammikuun ensimmäisellä viikolla syntyneisiin, yllättävät käänteet ovat mahdollisia. Tammikuisia hellitään mukavalla kevätsäällä ja railakkaalla vapputunnelmalla, romantiikka tulee siinä sivussa. Ennen 8.1. syntyneet saavat vauhtia osto- ja myyntiasioihin, asuntokaupat tai auton osto tulee ajankohtaiseksi. Pankkilaina tai palkankorotus auttaa tilanteessa, neuvottelutaito on parhaimmillaan.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Jos muita merkkejä ryöpytetään nyt monella elämänsaralla, vesimies säästyy suuremmilta muutospaineilta. Vappuriehassa ei tänä vuonna ole sen suurempaa taikaa, työpaineet ja kiire painavat harteilla, eikä suurempaan juhlahumuun ole aikaa. 8.–12.2. syntyneet ovat seitsenvuotiskriisin keskellä kriittisiä, osaa vaivaa pessimismi. Myös terveys vaatii tarkastusta. 30.1.–5.2. syntyneillä sinkuilla on vappuriennoissa parhaiten vientiä.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Kalat tekevät viikkoon pehmeän laskun, kuun herkimmät päivät osuvat 24.–26.4. Osa hyötyy unipäiväkirjan pitämisestä, osa huolien purkamisesta parhaalle ystävälle. Sosiaalinen Venus kiertää vappuriehan aikaan merkissä, erityisesti maaliskuiset nauttivat ystävien ja läheisten kanssa tunnelmallisesta juhlasta. 3.5. asti jatkuva vilkas jakso tuo sinkkukalalle kumppaniehdokkaan ja romantikolle mahdollisuuden nauttia rakkaudesta.