Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 19.–25.1.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Merkin viimeisellä viikolla syntyneet löytävät oikeat työtavat itsestään, asiat tuntuvat loksahtelevan paikalleen ilman sen suurempaa rypistystä. Tulipalokiireet ovat tulossa, nauti kiireettömyydestä, kun vielä voit. Muut oinaat kokevat olevansa talviunessa, jonkun täytyy vetää hihasta ja ohjata oikealle tielle. Maalisoinaat saavat kokea vauhdin hurmaa, liikuntakärpänen puree napakasti.
Härkä 20.4.–20.5.: 
On aika hoitaa verotus-, vakuutus- tai laina-asiat kuntoon. Kireä pakkanen ei houkuttele ulos, joten aikaa ja energiaa jää juoksevien asioiden hoitamiseen. Ideaviikot suosivat tehokkuutta ja ideoiden toteuttamista. Terveysrintamalla härkä toimii muiden tukena ja turvana, taivaankansi tuntuu horjuttavan naapurien ja ystävien hyvinvointia. Toukokuisilla on enemmän tohinaa rakkauselämässään.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Ennen 11.6. syntyneet saavat huokaista helpotuksesta, flunssa-aalto ja työpaine helpottaa ja antaa tilaa talviliikunnalle ja harrastuksille. Hankalalla työkaverilla tai kiukkuisella kumppanillakin on leppoisampi viikko. 12.6. jälkeen syntyneille loppukuu tuo mukanaan vastuksia. Hauskanpidon ja juhlinnan sijaan on pakko tarttua tekemättömiin töihin, osalla talviflunssa on hankalimmillaan.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Rapujen elämässä on mukava välivaihe ja etenkin 7.7. jälkeen syntyneet nauttivat ihmissuhteiden lämpöaallosta. Sinkkuravun on syytä etsiytyä ihmisten ilmoille, talven romantiikka kukkii. Taideharrastukset innostavat ravun näyttelyihin, käsityökerhoihin tai elämäkerran kirjoitukseen, inspiraatiota kannattaa hakea luonnosta ja rakkaudesta. Käytännön asiat unohtuvat välillä unelmien keskellä.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Lähes koko merkissä on hieman hiljaista, lepovaihe kannattaa hyödyntää univelkojen nukkumiseen tai talviflunssan paranteluun. Vauhtiviikot alkavat heinäkuisten osalta jo ensi viikolla, joten akkujen lataaminen on hyödyllistä. Myös sosiaalinen elämä saa enemmän virikkeitä kuun vaihteesta eteenpäin. 10.–15.8. syntyneet saavat tunnustusta hyvästä työstä, ylennys tai palkankorotus lämmittää.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Elokuiset ja syyskuun ensimmäisellä viikolla syntyneet saavat asian kuin asian luistamaan hurtilla huumorilla. Ripaus mielikuvitusta ja omaa aikaa saa monen runoilijan alun loistamaan. Kaikki syyskuiset eivät osanneet varautua tammikuun kiireisiin, tällä viikolla etenkin merkin viimeisellä viikolla syntyneet joutuvat venymään muiden odotusten mukaan. Ihmissuhteisiin jää turhan vähän aikaa.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaa’an elämä voi alkuvuodesta tuntua löysältä haahuilulta, innostuksen aiheet ovat vähissä. Työasiatkin rullaavat rutiineja pyöritellessä. Energiakäyrä lähtee tasapaksun jakson jälkeen nousuun ensi viikosta, pitkä päiväunet ovat vielä tällä viikolla tarpeen. 12.–18.10. syntyneille alkuvuosi on jännittävä, uuden asunnon, terveysremontin tai ihmissuhteen katsastusvaihe on motivoiva.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpionin alkuviikko on tunnekylläinen, parhaat päivät osuvat ajalle 20.–22.1. Marraskuisilla veri vetää messutapahtumiin, työyhteisön laivaristeily tai teatteri-ilta nostaa tunnelman kattoon. Romantiikankipeät saavat toiveilleen täytettä, kosiomatkalla on kuitenkin hyvä pitää jalat maan pinnalla. Merkkiin osunut energia-aalto kannattelee vielä 15.11. jälkeen syntyneitä.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Marraskuisen jousimiehen viikon kulku on tasapaksu. Joulukuiset joutuvat helposti sanasotaan läheisten kanssa, flunssan, pakkasen ja monen velvollisuuden keskellä on hankala pitää kieli keskellä suuta. Viikonlopun mukavuuksista on siksi syytä ottaa kaikki ilo irti. Vaikka ihmissuhteet eivät välttämättä tällöin olekaan pääroolissa, oma aika ja rauha tuntuu 22.–24.1. taivaan lahjalta.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Jos viikon kulkuun ei osu kurssi tai koulutustilaisuus, omaehtoinen opiskelu tai kirjastossa istuskelu tuntuu tärkeältä. Tärkeät hankinnat tulevat ajankohtaiseksi. Auton, television tai kännykän ostaminen saa harkitsevaisen kauriin hintavertailutyöhön. 8.–15.1. syntyneet tekevät tavoistaan poiketen uskaliaita siirtoja. Heräteostokset, suhteen päättäminen tai muutto voi harmittaa harkinnan jälkeen.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Syntymäpäiväsankareilla ei ole luvassa mitään suurta juhlaryntäystä, ystävillä ja tuttavilla tuntuu olevan muita rientoja. Helmikuu on merkin edustajille monella rintamalla aktiivisempaa aikaa, nyt on hyvä hetki käpertyä sohvan pohjalle nautiskelemaan olemisen sietämättömästä keveydestä. 9.–15.2. syntyneiden viikon kulussa on iloisia käänteitä, talviloma tai matka onnistuu yli odotusten.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Elämästä voi nyt nauttia suurin siemauksin, merkkiä hellitään kaikin mahdollisin taivaankannen antimin. Aurinkoinen pilkkireissu tai ystävän talvihäät tuovat hohtoa arkielämän keskelle. Luovat harrastukset ovat myötätuulessa, kodin sisustaminen tai taidekurssi tulevat ajankohtaiseksi. Romantiikan saralla paras lämpöaalto kestää vielä 3.2. saakka, jälkijäristykset seuraavat perässä.