Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 25.–31.8.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Viileä loppukesä houkuttelee lenkkipolulle. Tarmokas olo ei anna mahdollisuutta laiskotteluun eikä velvollisuuksien laiminlyömiseen. Ammatilliset haaveet ja uratavoitteet ovat mukavasti myötätuulessa, työpaikalla vallitsee kannustava yhteishenki. Sosiaalinen elämä viriää kuunvaihteessa, maaliskuiset valitsevat seuransa tarkasti. 12.–16.4. syntyneiden vauhtikesälle ei näy loppua, vapaa-ajan harrastukset vievät suurimman mielenkiinnon.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Vaikka säät jo viilenevät ja työkiireet painavat päälle, härkä osaa nauttia arjen mukavuudesta ja vapaa-ajan menoista täysin rinnoin. Kun ihmissuhderintamalla on luvassa hehkeä viikko, kannattaa sinkkuhärän etsiytyä tanssilavan suuntaan. Mukava matka tai kesätapahtuma tuo eloa vanhaan parisuhteeseen. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat nauttia onnekkaista käänteistä, loppukesän hankinnat maksavat osalle maltaita.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Alkuviikosta kaksoset saavat nauttia tunne-elämän harmoniasta, erityisesti 25.–27.8. loppukesän säteet lämmittävät vielä. Kiire ja stressi ovat läsnä viikon kulussa eikä rentouttavia lepohetkiä ole kovasti tiedossa. Loppukesän puolukkasato saa osan huhkimaan metsällä, osa manailee työkiireitä. Toukokuiset saavat loppuviikolla mukavan piristysruiskeen sosiaaliseen elämäänsä, 30.8. lähtien alkusyksyyn on luvassa myös romanttisia tuulia.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Ravulle osuu loppukesän kulkuun vielä onnistuneita loman ja vapaa-ajan hetkiä. Etenkin viikonloppuna 27.–29.8. on hyvä hetki suunnistaa mökille tai kulttuuririentoihin. Kodin rakennuspuuhat, remontti tai mökin kunnostus ovat osalle mukavaa ajanvietettä. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet ovat aktiivisimpia seurapiiritapahtumien suhteen, kuun vaihteeseen osuva sukujuhla tai ystävän häät nostaa tunnelman kattoon.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Heinäkuisten leijonien vauhdinpito hiljenee tällä viikolla. Elokuun hurja energia-aalto hiipuu pikkuhiljaa, iltatyöt jäävät odottamaan lisäpuhtia. Elokuun ensimmäisellä viikolla syntyneet panostavat kovaan työhön, hauskanpito ja vapaa-ajan harrastukset jäävät syksymmälle. Muilla elokuisilla tarmonpuuska vauhdittaa vasta syyskuussa. Tunnekäyrä nousee koko merkin osalta 29.–31.8. Pimenevät kesäillat herättelevät romantiikan henkiin.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Elokuiset neitsyet saavat huokaista helpotuksesta, kun elokuussa ilmenneet haasteet ja hankaluudet jäävät mukavasti selän taakse. Tällä viikolla on hyvä hetki keskittyä syntymäpäiväjuhlien viettämiseen. Jos syyskuun alussa syntyneille osuu ärtyneisyyden puuskia, on merkin viimeisellä viikolla syntyneille luvassa lottovoittoviikko. Hyvä tarjous, lahja tai unelmaloma vie ajatukset pois kovasta työnteosta ja arjen velvollisuuksista.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaaka on alkuviikosta vielä paitsiossa taivaankannen tapahtumista, mutta loppuviikko lupaa jo aivan uudenlaisia tuulia. 30.8. jälkeen romantiikan papitar Venus saapuu merkkiin elävöittäen vaa’an harmaan loppukesän kulkua. Esteettinen vaaka intoutuu hankkimaan uusia syysvaatteita, kodin sisustus menee uusiksi. Lokakuun ensimmäisen viikon vaaka panostaa meneillään olevaan työprojektiin, vapaa-aika jää tällä viikolla vähiin.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Energiakäyrä ei tällä viikolla ole korkeimmillaan, lenkille ja luontopolulle lähteminen tuntuu pakkopullalta. Lokakuinen skorpioni ei ota stressiä arjen velvollisuuksista, tunnekäyrä lähtee nousukiitoon vasta syyskuun loppulla. Marraskuinen skorpioni on kunnianhimoinen loppukesän töissään, hyvät kontaktit auttavat etenkin merkin viimeisellä viikolla syntyneiden työprojekteja. Sosiaalinen elämä hiljenee hetkeksi 30.8. jälkeen.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Vauhdikas elokuu kääntyy marraskuisilla seesteisemmäksi, turhat kiireet ja menot saavat jäädä muille. Ihmissuhderintamalle on luvassa piristysruiske 30.8. jälkeen, marttakerhon kesäriennot ovat parhaimmillaan. Joulukuiset ovat tulevina viikkoina erityisen kunnianhimoisia toimissaan, syksy innostaa tekemään remonttia tai patistaa lenkkipolulle. Meneillään oleva työprojekti sujuu valtavan innon ja tarmonpuuskan saattelemana.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Ne kauriit, jotka nyt uskaltavat tarttua haasteisiin, nauttivat syksyn aikana menestyksen huumasta. Onnekkaimmat käänteet osuvat merkin viimeisellä viikolla syntyneille. Kohdalle osuva loma, työtarjous tai muutto lupaa muutoksia normaaliin päivärytmiin. Kuun vaihteen jälkeen sosiaalinen elämä hiljenee. Loppuviikon kohdalla kauris hautautuu mielellään omiin oloihin ja pitää tiukasti kiinni levon mahdollisuudesta.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Jos loppukesän kulussa on ollut nihkeyttä tai päämäärättömyyttä, loppuviikolla tilanne muuttuu. Syksyn harrastustoiminnat lähtevät liikkeelle vauhdikkaasti, moni tammikuinen ottaa jo mittaa itsestään kielikurssilla tai jumppatunnilla. Mukavinta on silti hyvä seura ja ryhmähenki. Helmikuisten sosiaalinen elämä on hetken jäissä, viimeiset viikonloput mökillä tai hyvän kirjan parissa innostavat vetäytymään omaan rauhaan.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Helmikuiset henkäisevät syvään, loppukesään asti vaikuttanut stressijakso jättää vihdoinkin rauhaan. Elämäntilanteen muutos antaa mahdollisuuden irtaantua ärsyttävistä ihmisistä tai ikävistä töistä. Maaliskuinen kala on vielä matkalla kohti tyynempiä vesiä. Suunnitelmiin on tulossa muutoksia kuun vaihteen jälkeen: peruuntumiset, myöhästymiset tai tietotekniikan reistailu tuovat 30.8. jälkeen ylimääräistä työtä.