Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 23.–29.3.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Kevään kuluessa on pakko karsia elämästä energiavampyyreja. Kaikkien elämänasenne ei vain sovi yksiin oman kanssa. Syntymäpäiväsankareiden on syytä kutsua juhliin ainoastaan itselle mieluisia vieraita, parhaat juhlapäivät ovat 27.–29.7. Huhtikuun viimeisellä viikolla syntyneiden viestintäviikot ovat kuumimmillaan, ja kohdalle osuu antoisa työmatka tai ajatuksia herättelevä kurssi.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Kevätaurinko saa härän innostumaan uusista asioista. Hormonit herättelevät sinkkuhärkää romanssin pyörteisiin. Pitkät työpäivät eivät rasita liikaa, ja moni kykenee vaihtamaan vielä työpäivän jälkeen uuden vaihteen päälle. Liikunnallisen härän kunnonkohotusprojekti kestää vielä kolme viikkoa. Lomatunnelmia ja laiskottelun mahdollisuutta saa odotella kesän alkuun saakka.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Toteuta unelmiesi matkahaave kevään tai kesän aikana. Saat nyt mukavan myötätuulen suunnitelmiisi. Joudut vielä tällä viikolla antamaan periksi oman ajan tavoittelussa, sillä läheisten tarpeista huolehtiminen tuntuu tärkeämmältä. Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden ei kannata lannistua pienistä vastoinkäymisistä, hyvän lopputuloksen saavuttaminen tuntuu vaikeuksien jälkeen voitolta.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Kevään kulussa on vihdoinkin mukavaa helppoutta. Luova ilmaisusi kanavoituu rakkaaseen harrastukseen tai työprojektin loppuunsaattamiseen. Tehokkuuden tunne siivittää kevättoimia pääsiäiseen saakka. Ihmissuhteet jäävät kuitenkin helposti suursiivouksen tai lastenhoidon jalkoihin. Romantiikan saralla tapahtuu enemmän ensi kuun puolella, panosta pääsiäislomaan.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Sosiaalinen kevät on parhaimmillaan. Solmit uusia tuttavuuksia, eikä uuden sydänystävän löytäminenkään ole mahdotonta. Panosta liikesuhteisiin tai toimivaan taloyhtiöhenkeen, mielipiteitäsi kuunnellaan ja arvostetaan. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet tekevät läpimurtoa meneillään olevassa projektissaan: onko kiikarissa uusi asunto, työpaikka tai palkankorotus?
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Jos pidit palopuheita alkuvuodesta, yritit panostaa toimivuuteen työpaikalla tai siisteyteen kotona, sinulla on nyt aihetta hymyyn. Äänesi on kuultu, ja voit olla tyytyväinen lopputulokseen. Saat jopa mahdollisuuden vetää lonkkaa muiden tehdessä raskaimmat työt. Merkin viimeisellä viikolla syntyneillä on edessään pitkä kevät, ja työtaakkaa kannattaa yrittää vähentää tavalla tai toisella.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Ihmissuhteisiisi kohdistunut etäisyyden ottamisen tarve kestää ensi kuun puolelle. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä päätöksiä viileiden tunteiden vuoksi. Lokakuiselle vaa’alle kiire on arkipäivää. Huolellisuus kannattaa kuitenkin muistaa paineiden keskellä. Nyt ei ole hyvä hetki lomailulle tai rennolle vapaa-ajalle, suuri työmäärä ja alhainen energia aiheuttavat stressin oireita.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpioni joutuu paikallisen pyörremyrskyn keskelle. Ärsyttävä läheinen saa pinnan palamaan pelkällä läsnäolollaan. Kiukun aiheuttama energiapiikki kannattaa suunnata intohimoiseen harrastukseen tai työsuoritukseen. Kun pyörremyrsky menee ohi, viikon kulkuun on luvassa tasapainoisen rauhallinen tunnelma. Arjen kiireet verottavat romantiikan ihanuutta.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Vaativan vuoden jälkeen jousimiehen on syytä ottaa vastaan kaikki apu ja helpotus, jota kevät tuo tullessaan. Osalla se tarkoittaa virkavapaata, sairauslomaa tai lyhyempää työpäivää, osa hellittää lainanmaksuaikataulusta tai harrastuksista. Terveysrintamalle tulee jatkuvasti uusia huolia, joten hyvät keinot ovat kultaa kalliimmat. Levon ja rasituksen tasapaino on löydettävä pikaisesti.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Kotiin ja asumiseen liittyvät muutospaineet nousevat tapetille kevään kuluessa. Hankala naapuri, liian meluisa ympäristö tai korkea vuokra saavat miettimään muutosta. Osa pakkaa jo muuttolaatikoita täyttä höyryä. Ylimääräinen innokkuus leimaa viikon tapahtumia, ja kevään tulo haastaa liikuntasuorituksiin tai vaatekaapin sisällön uusimiseen. Energiakäyrä on korkealla 21.4. saakka.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Viikonloppu on miellyttävintä aikaa. Perhesuhteet ovat etusijalla, lapset tai lastenlapset tuottavat erityisiä ilon ja onnen hetkiä. Viikon vastatuuli puhaltaa kuun vaihteessa ja helmikuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden elämään. Hankala puoliso, tienposkeen jättävä auto tai kevätflunssa saa aikaan harmituksen tunteita. 7.–11.2. syntyneille voi olla luvassa yllättäviä käänteitä.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Jos alkuviikossa on jäljellä edellisviikkoista harmautta, viikonloppuna mieli kirkastuu huimasti. Pieni matka tai kevättapahtuma vie ajatukset pois raskaasta työviikosta ja tuo tunteen vapaudesta. Maaliskuisen kalan seitsenvuotiskriisi on kiehumispisteessä. Ihmissuhdekiemurat ovat kalalle ensi kuun iso teema, tällä viikolla on hyvä aloittaa puhdistamalla pöytä pölyistä.