Horoskooppi 28.8.–3.9.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Seurustele, kaveeraa, hae uusia kontakteja ja viihdy uusien ihmisten seurassa. Oinaan mukavan sosiaalinen kesä vaihtuu juohevasti syksyyn pienen henkilökohtaisen suosion myötä. Nyt on taas marttakerhon kokoontumisen aika, osa intoutuu nettideittailusta. Kuunvaihteessa syntyneille osuu viikon onnekkaimmat kuviot, hyvät uutiset ilahduttavat. Huhtikuiset siirtyvät menestykselliseen syksyyn. Onko palkankorotus ajankohtainen?
Härkä 20.4.–20.5.: 
Huhtikuiset ovat syksyn saapuessa kepeämmissä tunnelmissa. Moni suuntaa yhä viettämään mökkilomaa tai leppoisaa vapaa-aikaa. Arjen huolet saavat vielä hetkeksi väistyä. Toukokuisilla jalka ei nouse yhtä keveästi; ylityöt, velvollisuudet tai terveyden reistailu nostavat pintaan turhautumisen tunteita. Impulsiivisuus koettelee myös parisuhdetta. Viikon haasteet ja hankalat tilanteet ovat onneksi voitettavissa härkämäisellä sitkeydellä.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Elämä ei tällä hetkellä anna tilaisuutta rauhoittua, vaikka kevään ja alkukesän jälkeen moni kaksonen hengähtämisen hetken tarvitsisikin. Jos omassa elämässä on seesteinen jakso meneillään, läheisten vaatimukset pitävät elämän kiireisenä. Kesäkuiset ovat vielä lomatunnelmissa, ja siksi syksyn saapuminen aiheuttaa alavireisyyttä. Romanttinen tuulenvire puhaltaa vielä 5.9. saakka, sen jälkeen syksy viilentää tunteita.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Kesän kääntyessä syksyyn moni rapu haikailee mukavien kesämuistojen perään. Kesäkuisilla työpaineet kiristyvät 29.8. jälkeen, pienet asiat takkuilevat harmittavasti. Heinäkuisilla arjen pyörittäminen on tehokasta, kunnonkohotusprojekti tai remontin tekeminen tapahtuu vauhdilla oman työn ohella. 1.–5.7. syntyneillä katse kiinnittyy jo loppuvuoteen. Muutosprosessi tapahtuu vääjäämättä, tilanteeseen sopeutuminen vaatii aikaa.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Heinäkuisille kulunut kuukausi on ollut 16.7. jälkeen erityisen onnistunut. Nyt liikkeelle lähteneet hankkeet, projektit, työt tai muutot lämmittävät mieltä vielä pitkälle vuoteen 2015. Kuun vaihteessa syntyneet saavat tällä viikolla tulikasteensa. Rohkeus tarttua tilaisuuteen palkitaan varmasti. Elokuiset viettävät mukavia syntymäpäiväjuhlia tai kutsuja, sosiaalinen jakso tuo ystävät yhteen. Sinkkuleijonien vientiviikot ovat ohi 5.9. jälkeen.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Elokuinen neitsyt ilmaisee vahvasti mielipiteensä ja saa äänensä kuuluville. Kielenkannat ovat kerkeinä vielä 2.9. saakka, pöytälaatikkokirjailija on elementissään. Hempeä ja romanttinen Venus saapuu merkkiin 5.9., ihmissuhteet jäävät tällä viikolla vielä hieman taka-alalle. Syysflunssat vaanivat merkkiä, terveydenhoitoprojekti kannattaa ottaa vakavasti. Etenkin 28.8.–8.9. syntyneillä lääkärissä käynti tulee ajankohtaiseksi.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Viikko alkaa vaa’an osalta mielenkiintoisesti, 28.–30.8. matka, tapahtuma tai perhejuhla toimii tunnelman kohottajana. Syksy on vaa’an omaa aikaa ja inspiraatio työhön ja harrastuksiin tulee ilmojen viiletessä. Lokakuun ensimmäisen viikon vaa’at ovat nyt mestareita vaihtamaan maisemaa ja tekemään suuriakin elämänmuutoksia. Syyskuun puolella, 2.9. jälkeen tehdään kauppoja, myydään vanhoja tavaroita ja hankitaan uusia.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpionin vilkas viikko huipentuu viikonlopulle, 30.8.–1.9. on hyvä aika tehdä irtiottoja ja juhlistaa syksyn tuloa. Skorpionin elämään kuuluu todennäköisesti jokin kotiin liittyvä keskeneräinen projekti, joka vaatii putkimiestä, uutta tapettia tai pölyhuiskaa. Osa vaihtaa koko taloa, paikkakuntaa tai maisemaa. Syksy vaatii ylimääräistä rahaa, toivottavasti olet saanut muutaman euron säästöön. Ihmissuhteissa on pientä kitkaa.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Innostava ja inspiroiva syksy saa jousimiehet liikkeelle. Jos kuuma kesä ei houkutellut matkan päälle, nyt on aika matkustaa koko kesän edestä. Sosiaalinen elämä on vilkasta, vanhat ystävät ottavat yllättävästi yhteyttä ja matka mummolaan tai sukuloimaan tapahtuu riemukkaissa merkeissä. Jousimiehen tunnekäyrä käy heti syyskuun alussa, 1.–3.9. huippulukemissa. Läheiset ihmissuhteet antavat sekä virtaa että turvallisuuden tunnetta.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Viikon parhaat tuulet puhaltavat 9.1. jälkeen syntyneille. Energia ja teho suuntautuu enemmän työn saralle, eläkeläinen keksii itselleen mielen nokkeluutta vaativan harrastuksen tai projektin. Kauriin sosiaalisempi syksy käynnistyy vasta 5.9. jälkeen. Syyskuu lupaa edetessään enemmän kerho-, yhdistys- ja liikuntatoimien aktiviteetteja. Joulukuiset joutuvat setvimään omia ja muiden aikatauluja, jotka eivät millään sovi yhteen.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
400 metrin aitajuoksun uuden SE:n pinkonut Oskari Mörö (31.1.) on hyvä esimerkki vesimiehen ”vaikeuksien kautta voittoon” -teemasta. Merkkiä kurittava seitsenvuotiskriisi vaatii voittamaan omat esteet ja haasteet. Turhautumisen tunteet tulevat tällä viikolla tutuiksi 7.2. jälkeen syntyneille, viikon kulku ei ole ruusuilla tanssimista. 2.9. jälkeen vesimies intoutuu ostamaan ja myymään, vanha nojatuoli tai auto saa lähteä uuden tieltä.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Maaliskuiset saavat nauttia vielä syyskuun puoleenväliin saakka energia-aallosta, jolla saa paljon aikaiseksi. Liikuntainnostus saa kokeilemaan omia jaksamisen rajoja. Meneillään oleva työprojekti tai kodin kunnostustyö palkitsee monella tavalla. 9.–16.3. syntyneet saavat kiitosta ahkeruudestaan. Helmikuiset kokevat pieniä onnekkaita käänteitä syyskuun puolella, auttavat kädet ja vahva tukiverkosto pitävät junan raiteilla.