Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 20.–26.4.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Ajattelusi ei välttämättä ole tällä viikolla kovin selkeää. Teet virhearvioita, puhut ohi suusi ja keräät ympärillesi vastarintaliikkeen. Ole huolellinen ja tarkka toimissasi, muutoin jotain tärkeää unohtuu ja pakottaa sinut tekemään ylitöitä. Maaliskuiset ottavat osaa talkoohenkisiin projekteihin, kun naapuri tai ystävä tarvitsee tukea ja apua. Tunnekäyrä nousee kohti loppuviikkoa, etenkin 24.–26.4.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Huhtikuun alkupuolen tahmeuden jälkeen kuun loppu sujuu paremmassa hengessä. Kun toimintapommi Mars poistuu merkistä 20.4. jälkeen, on aika huokaista ja siirtyä normaaliin päivärytmiin. Syntymäpäiväsankarit saavat ottaa ilon irti juhlapäivästään ilman sen suurempia stressinaiheita. Loppukevään työkuvioihin tulee intoa ja lisämotivaatiota vasta 16.5. jälkeen.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Kiivasrytminen kevät käynnistyy toukokuisen kaksosen osalta 21.4. Moni asia hoituu energisyyden ja vahvan tahdon avulla. Kesäkuussa syntyneet painivat ihmissuhdeongelmien keskellä, kun hankala läheinen tai oikkuileva työkaveri saa pinnan kiristymään. Loppukevään kohdalla moni kaksonen löytää itsestään harvinaista suorasukaisuutta. On aika nostaa kissa pöydälle.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Taivaankansi ei ole ravun osalta anteliaimmillaan. Se tekee arjen sujumisen nihkeäksi, ja osalle työelämä maistuu pakkopullalta. Älypuhelimen tai tietokoneen reistailu tuo viikon kulkuun ylimääräisiä paineita, osa joutuu painimaan kommunikointiongelmien keskellä. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet osaavat tukeutua hyvään ystävään tai kumppaniin. Romantiikan saralla on lämmin kevät.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Älä lannistu, jos hyvät ideasi tai ajatuksesi torpataan. Vapun jälkeinen toukokuu lupaa tilanteeseen helpotusta. Etenkin merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat taakseen tukijoukkoja, joiden läsnäolo luo turvallisuudentunnetta. Suunnitelmallisuus maksaa itsensä takaisin loppukevään aikana. Lomamatkan tai työprojektin huolellinen ideointi säästää euroja ja ylimääräisiä työtunteja.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Olet osa kokonaisuutta, etkä millään voi hallita kaikkea taikasauvallasi. Työkaverin myöhästely tai lapsen kiukuttelu koskee kuitenkin myös sinun arkesi kulkua. Auton tai tietokoneen reistailu pakottaa toteuttamaan varasuunnitelmia. Elokuiset ovat aiheesta kärttyisiä, syyskuiset selviävät viikon huolista huumorin avulla. 9.–13.9. syntyneille menestys tulee kovan työn tuloksena.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Syyskuiset suorastaan ahmivat hyvän olon tunnetta kevään saapuessa. Mökkitalkoot tai kirpputoririeha vaativat aikaa ja vaivaa mutta kannattavat. Lokakuiset joutuvat hankaliin tilanteisiin työssään, oli työn jälki millaista tahansa. Elämästä tuntuu löytyvän ikuisesti kaikkeen tyytymättömiä ihmisiä, joille mikään ei tunnu kelpaavan. Näytön paikka ilmaantuu toukokuulle.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Kevään kulussa on tällä viikolla mukavaa kepeyttä. Aurinko tuntuu paistavan erityisesti romanssia viritteleville ja kevätlomaa viettäville. Vaikka energiakäyrä ei juuri nyt olekaan erityisen korkealla, omatunto ei soimaa ylimääräisten vapaapäivien tai päiväunien järjestämisestä. Taide-, ja kulttuuriharrastukset ruokkivat henkistä hyvinvointia. Osa suunnistaa kevään jooga- tai meditaatiokursseille.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Marraskuiset rustaavat kalenterinsa tupaten täyteen. Pinnan kiristyminen ja räjähdysalttius johtuvat mahdottoman aikataulun luomasta stressistä. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat kulkea kieli keskellä suuta. Raskas työ ei vaadi raskaita huveja vaan pikemminkin ajankäytön järkevää suunnittelua. Kevääseen kannattaa sijoitella tärkeitä hengähdystaukoja loman tai matkan muodossa.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Keksit mukavia tekosyitä välttyäksesi suurelta työmäärältä. Niskaan hengittävä velvollisuustaakka kun ei tunnu kovin houkuttelevalta. Pienet hidasteet tulevat ilmi tietotekniikan reistailuna, aikataulujen muutoksina tai väärinymmärrettyinä lauseina, jotka tuppaavat paisumaan pullataikinan tavoin. Ole rehellinen ja suora läheisillesi, sillä roolin vetäminen näkyy ja kuuluu kauas.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Aloitat viikkosi iloisissa merkeissä, sillä 20.–21.4. tunnekäyrä nousee perhetapahtuman tai matkan myötä. Vauhtiviikot starttaavat tammikuisten osalta 21.4. Huikean energinen kevät suosii maratoonarin harjoittelua tai pihatöiden aloittamista. Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden ei kannata hermoilla, jos suunnitelmat eivät toteudu täydellisesti. Hyvää kannattaa odottaa kärsivällisesti.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Viihdyt messuilla, teatteri-illoissa tai taloyhtiön kokouksen äänitorvena ja saat puolellesi samanmielisiä henkilöitä. Parhaat irrottelupäivät osuvat ajalle 22.–24.4. Merkissä liikkuva hempeä Venus antaa vaativan kevään keskelle lepohetken, joka on syytä hyödyntää. Läheisissä ihmissuhteissa on kuitenkin pakko ottaa aikalisä, sillä keskustelut eivät välttämättä etene.