Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 26.5.–1.6.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Kun kevät vaihtuu kesän puolelle, maalisoinas siirtyy rentouttavaan lomatunnelmaan. Kiivastahtisen, toiminnallinen kevään jälkeen on hyvä ladata akkuja harrastusten ja vapaa-ajan parissa. Huhtikuinen oinas on vielä toukokuun puolella täystyöllistetty, sosiaalinen elämä jää velvollisuuksien jalkoihin. Koko merkin osalta viikon parhaat päivät osuvat ajalle 31.5.–1.6. Onko aika juhlistaa kesäkauden avajaisia tavalla tai toisella?
Härkä 20.4.–20.5.: 
Härkä on saanut nauttia taivaankannen parhaasta annista koko toukokuun, ylimääräiset vapaat on nyt kuitenkin syytä unohtaa. Etenkin toukokuisilla härillä on tuhat ja yksi rautaa tulessa, uusia ajatuksia ja ideoita syntyy harva se päivä. Kuun vaihde sopii uuden ruohonleikkurin tai puutarhakaluston ostoon. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet ovat 27.5. jälkeen alkukesän kestävässä kiirastulessa, ihmissuhteissa räiskyy herkästi.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Onneksi olkoon syntymäpäiväsankarit, nyt on hyvä hetki juhlistaa merkkipäivää isommankin ystäväpiirin kera. Toukokuisten harteilta putoaa raskas painolasti, alkukesä aktivoi ystävien ja yhteisöjen saralla mukavaa toimintaa. Kesäkuun alkupuolen kaksoset eivät pääse eroon pyykkipinosta tai läheisten tukemisesta, ensi viikko muuttaa onneksi hieman suuntaa. Merkin loppupuolella syntyneet löytävät motivoivan kesäharrastuksen.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Toimintaviikot palaavat merkkiin 27.5. ja alkukesä näyttää erityisesti viimeisellä viikolla syntyneiden osalta mukavan vilkkaalta. Tekemättömät työt muistuttavat jatkuvasti itsestään. Sosiaalinen elämä ei vielä alkukesällä ole vilkkaimmillaan, ja romantiikan höyryjä on odoteltava 17.6. saakka. Rapu löytää tyydyttävää tekemistä puutarhasta, varaston tai ullakon järjestelystä tai siivousprojektista, 12.–15.7. syntyneet tekevät isompiakin järjestelyjä.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Leijonat paistattelevat päivää tyytyväisenä, elämässä on juuri nyt paljon motivoivaa tekemistä. Vilkas seuraelämä tuo tullessaan alkukesän mukavat juhlat ja tapahtumat, joissa leijona todella viihtyy. Toukokuun ajan työelämää hidastaneet tekijät poistuvat tieltä ja antavat enemmän tilaa toteuttaa omia ajatuksia ja ideoita. Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden on hyvä antaa suunvuoro muillekin ihmisille, aggressiivinen ote ei vie pitkälle.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Neitsyt ei ehdi osallistua läheisten elämään tarpeeksi, tästä tulee sanomista ja kiistanaihetta. Elämänkiireet ovat kuitenkin enemmän mieltä stimuloivia. Työyhteisössään neitsyt kokee olevansa tarpeellinen ja arvostettu. Viestintäviikot kestävät 13.6. saakka, etenkin syyskuisella neitsyellä on sana hallussa. 4.9. jälkeen syntyneiden alkukesään mahtuu onnekkaita käänteitä, myös lomasuunnitelmat ovat hyvinkin vauhdikkaita.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Syyskuinen vaaka elää tällä viikolla alkukesän mukavimpia päiviä. Lämpimät ihmissuhteet tuovat arkeen vaihtelua, ja taiteellinen vaaka saa kauniit ideat toteutuksen asteelle. Lokakuisen vaa’an työpaineet eivät vielä anna tilaa rentoutumiselle, alkukesän parhaat vapaa-ajan ja loman hetket näkyvät vasta kesäkuun puolella. Kuun vaihteessa tunneskaala menee vuoristorataa, kotitöitä ja velvollisuuksia on hyvä jakaa tasapuolisesti.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Jos alkuviikolla on vielä rauhallisen seesteistä, 27.5. jälkeen syke nousee tasaiseen tahtiin. Toimintapommi Mars palaa merkkiin ja luo alkukesän kohdalle hallittua kaaosta. Vanhat terveysvaivat tai tekemättömät työt vaativat aikaa ja vaivaa. Myös maksamattomat laskut tai hoitamattomat verot vievät huomiota. Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden on hyvä keskittyä olennaiseen, liian monen projektin hoitaminen aiheuttaa ylimääräistä sotkua.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Jousimiehen toimintaviikot päättyvät 27.5. Kuun vaihteessa on mahdollista ottaa rennommin. Jos muuttolaatikot ovat purkamatta tai työprojekti vaiheessa, tehtäviä ja velvollisuuksia on mukava siirtää hieman tuonnemmaksi. Koska loppukesästä ja alkusyksystä tulee erityisen kiireisiä, lomatunnelmiin kannattaa paneutua ajoissa. Jousimiehelle on erityisen tärkeää saada akut ladattua: nyt on hyvä hetki hakeutua hierojalle tai lenkkipolulle.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Kauris on kuun vaihteessa tehokkuuden perikuva, asiat luistavat. Alkukesä antaa huikeita mahdollisuuksia työn uudelleenjärjestelyssä, onnekkaat yhteensattumat tuottavat ilon tunteita pitkälle kesään. Joku onnistuu hienosti yhdistämään työn ja harrastuksen, arjen pyörittäminen sujuu tässä ohessa lähes koko merkin osalta moitteettomasti. 13.–16.1. syntyneillä levottomuuden tunne pakottaa tekemään uusia elämänsuunnitelmia.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Vesimies aloittaa viikon intoa pursuen, tunnekäyrä heilahtaa heti alkuviikosta 26.–28.5. huippulukemiin. Kun samalla myös romanttinen aalto vyöryy merkkiin, vesimies innostuu laittamaan tanssikengät jalkaan. Kesäromanssinpoikanen on mahdollista. Lomasuunnitelmat kannattaa toteuttaa, Venus hellii merkkiä 17.6. saakka. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet törmäävät ärsyttäviin esteisiin, pinnaa koetellaan alkukesän aikana.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Kalan täytyy osata karsia turhat asiat, tapahtumat ja ihmiset alkukesästä, oman elämän järjestely vaatii paljon energiaa. Muiden huolien kuuntelu käy lähes työstä, joskus on osattava kieltäytyä terapeutin roolista. Vapaa-ajan ja loman tunnelmat näkyvät parempina vasta juuri ennen juhannusta. Ihmissuhderintamalla on tulehtunut tilanne, loppuviikon 29.–31.5. välinen jakso antaa mahdollisuuden asioiden puimiseen.