Horoskooppi 17.–23.4.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Pääsiäinen on oinaalle perhejuhla, vilkas viikko suosii matkustamista. Pääsiäisen jälkeen vauhdikas työrumba vie ajatukset irti lomailusta ja hauskanpidosta. Merkissä liikkuva Merkurius suosii viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia. Taivaankannelle muodostuva tarkka suurristi on tarkimmillaan 22.–23.4., tapahtumien ja muutosvyöryn keskipisteessä ovat vahvimmin 1.–5.4. syntyneet. Maaliskuiset saavat nauttia pääsiäisen kulusta.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Huhtikuisilla on erityisen rauhallinen pääsiäisviikko, meno kiihtyy vasta 23.4. jälkeen, kun ideanikkari Merkurius siirtyy merkkiin. Taivaankannen suuret muutospaineet koskevat hyvässä mielessä toukokuun ensimmäisen viikon härkiä, upea menestysputki työelämässä tai rentouttava vapaa-aika eläkkeellä on ajankohtaista. Vilkas sosiaalinen ajanjakso jatkuu toukokuisten osalta vielä 3.5. saakka. Pääsiäinen kutsuu lähisukulaiset kylään.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Kesäkuiset ovat erillään omasta turvallisesta ympäristöstään, ja epämukava tunne liittyy ympärillä vellovaan ihmissuhdedraamaan. Nuori uhmaikäinen tai kipakka murrosikäinen kokeilee pääsiäisenä omia rajojaan. Liikuntaharrastukset sopivat pääsiäisherkkujen lomaan. Lähestyvä kesä herättelee toukokuisissa lomatunnelmia. Tehokas suunnittelu ja toiminta ei vain saa tulta alleen, kunnianhimo ja motivaatio tuntuvat olevan kadoksissa.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Kesäkuisten osalta huhtikuun loppu on selvästi hiljaisempi kuin alkupuoli. Ystävillä tuntuu olevan muita kiireitä ja lapset ja lastenlapset eivät ehdi pääsiäisenä kyläilemään. Taivaankannelle 22.–23.4. osuva suurristi osuu vahvimmin 2.–6.7. syntyneiden elämään, suuret muutokset ja päätökset tulevat ajankohtaiseksi. Heinäkuiset saavat nauttia vapun jälkeiselle viikolle saakka hyvien ihmissuhteiden annista, myös romantiikka kukkii.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Leijonilla on tällä viikolla paljon sanottavaa, pääsiäislomalla on aikaa kysellä sukulaisten ja ystävien kuulumisia. Elokuun ensimmäisen viikon leijonat ovat mukana menestyksekkäässä projektissa, pääsiäinen katkaisee onneksi hetkeksi tiukan työtahdin. Liian vaaralliset urheilulajit tai vauhdikas liikennekäyttäytyminen on syytä jättää tällä viikolla toteuttamatta. Viikko suosii pieniä kolhuja, nyrjähdyksiä ja liukastumisia.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Taivaankannen jännitteet eivät osu neitsyen merkkiin, toisen epäonni on tällä viikolla neitsyen onni. Jos työpaikan yt-neuvottelut pudottavat päitä, neitsyt ei ole tässä projektissa etunenässä. Työnarkomaanille pääsiäinen tulee juuri oikeaan väliin, ajatuksia on syytä tuulettaa hetken aikaa. Työn kannalta vilkkaampi jakso osuu 23.4.–8.5. väliselle jaksolle, ensi viikko lupaa tuulta purjeisiin moneen aloitteeseen ja hankkeeseen.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Taivaankannelle muodostuva harvinainen suurristi osuu vahvimmin 3.–7.10. syntyneisiin, elämäntilanne vaatii nyt irtiottoa ja uuteen tilaisuuteen tarttumista. Muut lokakuiset eivät osaa rauhoittua aloilleen edes pääsiäisenä, työt kutsuvat levonkin hetkellä. Huikea työmäärä tai osalla työn puute aiheuttavat stressioireita. Onneksi kyky toimia ja siirtyä eteenpäin ei kaadu vaa’an päättämättömyyteen, pakkotilanne pakottaa valintoihin.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpioni osaa ottaa kaiken ilon irti pääsiäislomasta, parisuhde kukoistaa, perhesiteet vahvistuvat ja hyvä ruoka tekee kauppansa. Lasten ja lastenlasten vierailut, sukulaisten tapaaminen tai ystäväpiirin kokoontuminen nostattavat tunnelmaa. Pääsiäisen jälkeen työrintaman haasteet kolkuttelevat ovella, pienet esteet ja muutokset pakottavat loppukeväästä uusiin valintoihin. 13.–16.11. syntyneet ovat kriittisiä parisuhteessaan.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Pääsiäisen ajasta ei välttämättä muodostu jousimiehelle sukujuhlaa, hieman nihkeä taivaankansi houkuttaa nukkumaan univelkoja ja lepäämään. Oma tila, rauha ja sohvan nurkka tuntuvat omimmalta tiukan työviikon jälkeen. 2.–6.12. syntyneissä on eniten vauhdin hurmaa, osa löytää itsensä laskettelurinteestä, osa risteilylaivan diskosta. Marraskuun lopulla syntyneet pysähtyvät mielellään kirkon penkille mietiskelemään.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Tammikuun ensimmäisen viikon kauriit ottavat itselleen suuria tavoitteita, ja tässä rytäkässä on pakko karsia kaikki hidastavat tekijät elämän kelkasta. Pääsiäinen kannattaa kuitenkin ottaa rauhallisesti, sillä liian kova vauhti kostautuu pakollisena pysähtymisenä. Joulukuiset nauttivat pääsiäisen hyvästä tunnelmasta läheisten kanssa, myös 8.1. jälkeen syntyneillä läheiset ihmissuhteet muodostavat pääsiäisviikon tärkeimmän annin.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Helmikuisten pääsiäislomaan kuuluu paljon puuhastelua ja vähemmän paikallaanoloa. Energinen viikko tuo tullessaan rästitöitä, siivousvimman tai urheiluinnostuksen, siinä sivussa tulee leivottua ja kestittyä vieraita. Tämän kaiken vesimies suorittaa lastenhoidon ja laskujen maksun ohessa. Jos pääsiäisen jälkeen, 22.–23.4. osuu matka, tunnelma on katossa. 9.–13.2. syntyneet harmittelevat työmäärää, stressimittari käy punaisella.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Pääsiäinen tulee kaloille kuin tilauksesta, merkissä liikkuva romanttinen ja pehmeä Venus suosii lomaa, vapaa-aikaa ja romantiikkaa. Etenkin maaliskuun ensimmäisen viikon kalat ovat onnensa kukkuloilla: osa etelän lämmössä, osa tuoreen ihastuksen kainalossa. Pääsiäinen herättelee myös auttamaan läheisiä, joku läheinen tarvitsee kipeästi apua. Empaattinen auttajan ja kuuntelijan rooli tekee myös oman olon onnelliseksi.