Horoskooppi 20.–26.11.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Ennen 12.4. syntyneiden syksy on ollut erityisen innostava, työntäyteinen ja täynnä mukavia käänteitä. Niiden keskellä ovat tällä viikolla 10.–14.4. syntyneet, ja kohdalle osuva matka tai hyvä uutinen kantaa pitkälle loppuvuoteen. Maaliskuisilla ja huhtikuun alun oinailla pikkujoulukausi käynnistyy sykähdyttävästi. Sinkkuoinas on onnekas seuranhaussa. Huhtikuisten seuraelämä vilkastuu enemmän ensi viikosta lähtien.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Jos alkukuusta ihmissuhderintamalla oli kireyttä, loppukuu sujuu huomattavasti leppoisammissa merkeissä. Tosin kyse ei ole välttämättä mistään huikeasta rakkausepisodista. Toukokuiset osallistuvat aktiivisesti yhteisönsä rientoihin, ja virtaa riittää moneen projektiin 5.12. saakka. Toukokuisten kannattaa edetä uudessa parisuhteessaan rauhallisesti: jos unelmat värittävät tunnelmaa liikaa, tosiasioiden näkeminen hämärtyy helposti.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Toukokuisten viikkoon sopivat railakkaat pikkujoulut tai muu huoleton irtiotto arjesta. Kumppanuuden rajat ja säännöt saattavat kuitenkin häilyä, ja siksi osa potee mustasukkaisuusepisodia. Hyödylliset ihmissuhteet kannattelevat kesäkuisten viikkoa. Lahja tai tarjous ilahduttaa erityisesti 11.–15.6. syntyneitä. Pimeä aika saa kaksosen nukkumaan päiväunia, ja osa rakastaa laiskottelun mahdollisuutta. Vauhti kiihtyy vasta 5.12. jälkeen.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Ravun ylienerginen ote asioihin on ollut marraskuussa sekä tuottelias että ympäristöä ärsyttävä. 10.7. jälkeen syntyneet ovat impulsiivisten mielitekojen keskellä vielä 5.12. saakka, ja erityisesti parisuhde saa mielialan vaihtelemaan välillä rajusti. Kesäkuisten viikko kuluu enemmän henkisten harrastusten parissa, mutta heinäkuiset keskittyvät vanhojen velvoitteiden hoitamiseen. Vakuutus-, vero- tai perintöasiat vaativat aktiivisuutta.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Leijonan uudistusten vuosi on puolivälissä, ja tieto muutosten luonteesta on siksi jo reilusti näkyvillä. Prosessi on merkin viimeisellä viikolla syntyneille tällä hetkellä hieman kivulias, mutta 11.–15.8. syntyneille onnekkaampi. Onnea ja iloa talven pimeyteen tuovat juhlat, kutsut tai odotetut pikkujoulut. Heinäkuiset ja elokuun alussa syntyneet nauttivat joko lomasta tai vapaa-ajasta, osa lomautuspäivien tuomasta hengähdysmahdollisuudesta.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Elokuiset haluavat vaeltaa talven yli leppoisten eläkepäivien myötä etelän auringossa. Osa joutuu pakon eteen työttömyyden tai terveyden reistailun vuoksi, ja osa vasta suunnittelee pitkää matkaa. Syyskuisten tehokkuus on huipussaan.Meneillään oleva terveysprojekti antaa ylimääräistä virtaa tai mahdollisuuden suoriutua suuremmasta työmäärästä. Rakkauselämässä on nihkeä viikko, mutta meno paranee 10.12. jälkeen.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaaka saa tehdä kaikkensa pysyäkseen diplomaattisena ympäristön paineiden keskellä. Jos omassa elämässä on rauhallinen vaihe, läheisten turbulenssi pakottaa unohtamaan turhan kiltteyden. Ärsykkeiden aalto koettelee etenkin 11.10. jälkeen syntyneiden hermoja, ja tilanne laukeaa vasta 5.12. jälkeen. Syyskuiset ja lokakuun alun vaa’at sulostuttavat viikkoaan pikkujoulutunnelmalla. Romanttisia viritelmiä on ilmassa.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Viikko alkaa 20.–22.11. mukavalla tapahtumalla, joka nostaa tunteet vahvasti pintaan. Loppuviikko on lokakuisilla vielä herkistelyä, mutta marraskuiset puskevat täyttä höyryä eteenpäin. Sosiaalinen media saa skorpionista vahvan mielipiteen ilmaisijan, ja moni kokee puhelahjojensa tulevan hyödylliseen käyttöön. 15.–18.11. syntyneiden elämässä eräs aikakausi päättyy ja uusia ovia aukeaa. Osa potee siksi alakuloisuutta.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Vuoden vilkkain seuraelämäjakso on kohdalla, ja viikonloppuna 22.–24.11. pikkujoulukauden avaus tapahtuu railakkaasti. Hempeän romanttinen Venus tekee jousimiehestä juhlakauden hauskuuttajan ja sanavalmiin seuramiehen. Sinkulla vaihtoehtojen paljous voi hymyilyttää, ja ihastuksen poikasta on varmasti ilmassa. Marraskuisten on syytä varoa epämääräistä ihmissuhdevyyhtiä. Tulilinjalla ovat erityisesti 25.–28.11. syntyneet.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Joulukuisilla kuukauden loppupuoli on selkeästi rauhallisempi ja seesteisempi, kun alkukuun hengästyttävä vauhti saa jäädä suosiolla selän taakse. Tammikuiset innostuvat uusista asioista herkästi, ja impulsiivisuus saa tarttumaan hetken mielijohteisiin. Liikunnallinen kauris pursuaa energiaa, ja tätä vauhdin hurmaa on luvassa 5.12. saakka. Loppuviikosta tunteet ovat vahvasti pinnassa. Päiviin 24.–26.11. osuva matka tuo kaivattua vapautta.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Tammikuiset ja helmikuun alun vesimiehet viihtyvät juhlissa ja tapahtumissa. Osa innostuu marttakerhon oopperaillasta tai varainkeruutempauksesta. Helmikuun ensimmäisen viikon vesimies nauttii lämpimien ihmissuhteiden parhaimmasta annista, ja sinkkuvesimiehellä on jännittävää vispilänkauppaa. Hieman vakavamielisemmät pohdinnat kuuluvat 15.2. jälkeen syntyneille, sillä hyväkin ihmissuhde käy läpi pientä kriisinpoikasta.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Helmikuisten vuotta 2014 leimannut haaveilutaipumus siirtyy tällä viikolla vahvasti ihmissuhderintamalle. Unelmat pitävät elämän rikkaana ja elämänilon korkealla, vaikka konkreettinen arki olisikin jotain aivan muuta. Maaliskuisilla on taito suorittaa kymmentä asiaa yhtä aikaa, mutta vauhti ja tempo hidastuvat 5.12. jälkeen. Maaliskuun viimeisen viikon kalat ovat loistavia kurinalaisessa ja huolellisuutta vaativassa projektissa.