Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 23.2 - 1.3.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Merkissäsi on melkoinen ruuhka, kun neljä planeettaa juoksuttaa sinua ympäriinsä yhtä aikaa. Hyödynnä tulevan viikon energia-aalto liikunnallisena hiihtolomana tai nauti perhe- tai sukujuhlan upeasta tunnelmasta. Sinkkuoinas hyppii tulisilla hiilillä, ja eroottinen lataus on pilvissä. Kuun vaihde suosii matkaajia. Liikenteessä tai hiihtoladulla on kuitenkin syytä olla erityisen varovainen.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Viikon piristyksen aiheet löytyvät pakkaspäivien ristisanatehtävistä, hyvästä romaanista tai tv-sarjasta. Mukava käpertyminen sohvan pohjalle ja laiskuudesta nautiskelu tuntuu vaihteeksi oikealta ratkaisulta ja turhien tapaamisten karsiminen välttämättömältä. Kevään kiireet alkavat 10.3. jälkeen, joten nyt on hyvä hetki viettää rauhallisen leppoisaa talvilomaa ilman sen tarkempia aikatauluja.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Talven energiapommi osuu merkkiisi kannustavana, löydät kiireen ja stressin keskellä itsellesi mielekästä tekemistä, akkujen lataaminen tapahtuu mukavasti pienen puuhastelun keskellä. 8.–15.6. syntyneet panostavat urakehitykseen, kunnonkohotukseen tai talouden kohentamiseen. Talven kulku antaa mahdollisuuksia uusien ideoiden toteuttamiselle. Toukokaksosen tapa liioitella ärsyttää lähipiiriä.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Kesäkuiselle ravulle on luvassa mukavan rauhallinen viikko, jonka kuluessa juoksevat asiat hoituvat mallikkaasti. Läheisten ongelmat ja huolet vaativat kuitenkin turvallisen olkapään läsnäoloa. Heinäkuinen rapu elää melkoisten paineiden keskellä. Viikon kulkuun osuva vaativa työprojekti, muutto tai liikunnallinen hiihtoloma pakottaa ponnistelemaan oman jaksamisen äärirajoilla.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Heinäkuiset ja kuun vaihteessa syntyneet nauttivat luovista harrastuksista, levosta ja mukavasta seuraelämästä. Talven kulttuuririennot tai lomamatkat tuovat kaivattua vaihtelua arjen keskelle. Elokuiset leijonat paistattelevat päivää mukavassa menestysputkessa, kaikki tuntuu onnistuvan ja toimivan loistavasti. Ikälisä, bonus tai palkankorotus antaa liikkumavaraa raha-asioissa.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Kun muut suuntaavat talvilomalle, hiihtoladulle tai laskettelurinteeseen, sinä joudut paiskimaan töitä. Mielikuvitusmatkailu tai mukaansa tempaava luova harrastus irrottaa mukavasti arjen kiireistä. Etenkin syyskuun ensimmäisellä viikolla syntyneillä on tarvetta tasapainottaa työn ja vapaa-ajan suhdetta. Elokuiset saavat talven kulkuun kaivattuja apujoukkoja jo ensi viikon puolella.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Lokakuisella vaa’alla tulee jostain syystä tulipalokiire kuun vaihteessa. Tekemättömät työt aiheuttavat stressiä ja unettomuutta. Ylimääräisiä velvollisuuksia kannattaa siirtää myöhemmäksi, ja aikataulujen pyörittely tulee pakolliseksi. Liian vauhdikkaat talviharrastukset kannattaa jättää tällä viikolla välistä. Syyskuiselle vaa’alle tapahtuu kuun vaihteessa harmittavan vähän.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Lokakuinen skorpioni saa apuja työtehtävien hoitoon tai laskujen maksamiseen. Viikon kulussa on helppoutta. Marraskuun alussa syntyneiden kevättalvi on täynnä odotusta, taide-, tai kulttuuriharrastukset nousevat aikajakson kohokohdiksi. Marraskuiset keskittyvät hyvinvointiin, kuntoiluun tai terveellisempään ruokavalioon. Uusi innostava harrastus tai vapaa-ajan tekeminen lataa akkuja.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Meneillään on mahtava talvilomaviikko. Hiihtoladulle tai laskettelurinteeseen suuntaavat saavat päästellä höyryjä pihalle. Viikon kohdalle osuvat juhlat tai tapahtumat ovat erityisen onnistuneita. Rankan seitsenvuotiskriisin jälkeen kevättalven aurinko paistaa merkkiin lämmittäen. Työtehtävistä, ystäväpiiristä tai harrastuksista on nyt mahdollista nauttia vapaammin, lepohetket tulevat tarpeeseen.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Joulukuinen kauris saa äänensä kuuluviin yhtiökokouksessa tai työpala-verissa. Aktiivinen viestintäviikko suosii mainontaa tai yleisönosastokirjoittelua. Tammikuisilla on meneillään yksi tal- ven haasteellisimmista viikoista, ja turhan aggressiivinen ote parisuhteen ongelmiin tai työyhteisön ilmapiirin parantamiseen kokee vastarintaa. Esteet saavat pinnan kireälle ja mielialan heilahtelemaan.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Ota suunta kohti kevättalven aurinkoa, reppu täyteen kahvitarvikkeita ja menoksi: taivaankannen upea asento suosii talviharrastuksia. Tapahtumat, messut tai matkat sopivat viikonlopun, 24.–26.2. kulkuun loistavasti, hyvässä seurassa tunnelma tiivistyy. 10.–15.2. syntyneillä eksoottinen kaukomatka tai kauan odotettu Lapin-matka toteutuu vihdoinkin. Osa nauttii palkankorotuksesta tai bonuksista.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Kiivaan alkuvuoden jälkeen rento tunnelma ja väljä aikataulu sopii kalan kuvioihin parhaiten. Matala energiataso ei välttämättä suosi hiihtolomalaisen fyysistä rutistusta, pikemminkin lepo ja laiskottelu ovat tarpeen. Helmikuisen kalan viestintäviikot ovat kuumimmillaan, ideat ja suunnitelmat odottavat täytäntöönpanoa. Viikon tunnekylläisin jakso osuu viikon loppupuolelle 26.–28.2.