Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 23.–29.7.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Kuun loppu innostaa maalisoinaat ostoksille, ruohonleikkuri, kesämopo tai puutarhakalusto vaihtaa omistajaa, osa hakee äkkilähtöjä lämpimään. Huhtikuisilla oinailla rauhattomuuden tunne saa tekemään impulsiivisia kesäsuunnitelmia. Kesäsää tai muiden vaihtuvat aikataulut tekevät tepposia, viikon kulussa on yllättäviä käänteitä. 14.–18.4. syntyneille osuu viikon upeimmat lomatunnelmat, eikä hauskanpito ole ilmoista kiinni.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Härän kesässä on meneillään vilkas sosiaalinen vaihe, joka tuo tullessaan odotettuja kesäjuhlia ja sukulaisten tapaamisia. Kesäromanssia etsiville heinäkuun loppupuoli tarjoaa jännitystä ja eksotiikka, joka voi kuitenkin loppukesän kuluessa muuttua hämmennyksen tunteeksi. Kuplan puhkeaminen voi olla osalle raskas kokemus. 9.5. jälkeen syntyneiden toimintaviikot ovat juuri käsillä, osa kunnostautuu kesäliikunnan parissa.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Kaksonen ei osaa asettua aloilleen, vaan hakeutuu sinne missä sattuu ja tapahtuu. Kesän kulttuuri- tai urheilutarjonta tulee koluttua perinpohjaisesti. Ihmissuhderintamalla kesä kääntyy pieneen vastamäkeen 25.7. jälkeen, oman tilan tarve hallitsee loman viettoa, kesäromanssi ei etene toivotusti. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet löytävät upeimman tunnelman matkan takaa. Järvimaisema, sauna ja vihta tekevät viikosta elämyksellisen.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Heinäkuun loppupuoli on merkillesi tunteita nostattava, suuret odotukset ja unelmat voivat kuitenkin kohdata arkirealismin. Romantiikan huuma ei olekaan pysyvä olotila. Kesä ja auringonpaiste herättelevät ravun eroottisen puolen varmasti henkiin, sinkkurapu elää vahvan viettielämän armoilla. 10.7. jälkeen syntyneiden rapujen toimintaviikot jatkuvat vielä 9.8. saakka. Nyt on hyvä hetki saada mökki remontoitua tai maraton juostua.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Syntymäpäiväsankarit viettävät vilkkaan viikon, ja vaikka juhlat eivät suureelliset olisikaan, läheisten muistaminen lämmittää. Heinäkuiset ja kuun vaihteessa syntyneet uppoutuvat hyvän kesäkirjan, tv-sarjan tai opiskelun pariin, pari hyvää löydöstä tarttuu mukaan alennusmyynneistä. Romanttinen Venus jättää merkin 25.7. Leijonien kesään ujuttautuu pieni hiljainen hetki, jolloin on hyvä ladata akkuja loppukesän kiireisiä koitoksia varten.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Neitsyen on syytä ottaa ilo irti kesätapahtumista, ystävien ja sukulaisten tapaamisesta sekä loman tuomasta rauhan tunteesta. Venuksen lyhyt piipahdus merkissä tuo keskikesän kulkuun pienen helmen, jota ehtii ihailla hetken. Romantiikkaa etsivät neitsyet ovat loppukuun aikana avoimia uudelle alulle. Loppukesään ei kuitenkaan kannata ladata liian suuria odotuksia, sillä ihmissuhderintamalla vallitsee hämmennyksen tila.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaa’an stressinsietokykyä testataan tällä viikolla monin tavoin. Jos kylään saapuu ei-toivottuja vieraita tai ystävän hääjuhla saa ikävän käänteen, loppukesä menee välejä selvitellessä. Loppukesän matkoja ja hankintoja säätelee tiukempi rahatilanne, yllättäviä laskuja tippuu postilaatikosta. Moni vaaka joutuukin tekemään uusia suunnitelmia loppukesän varalle. Pienemmät ympyrät ja pienet arjen ilot ovat viikon kohokohtia.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpionin mieliala on heti alkuviikosta korkealla, 24.–26.7. on hyvä hetki ottaa matkareppu olalle ja suunnata kohti kesäseikkailuja. Marraskuisilla on monta rautaa tulessa, tarmokas kesäpuuhailu jatkuu aina 9.8. saakka. Rannalla löhöilyyn ei löydy aikaa, kesätyöprojekti tai opiskelu vie ajan ja huomion. Ihmissuhteissa on tarkistuksen paikka, kesäromantiikka kukkii, mutta pienet ärsytyksen aiheet saavat ottamaan välillä etäisyyttä.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Jousimiehen alkuviikko on tasainen, suuria mutkia tai kuoppia ei ole luvassa. Lomalaiset odottavat auringonsäteitä kuin kuuta nousevaa. Sadesää innoittaa hakeutumaan kirjakauppaan tai netin keskustelupalstoille, merkin viimeisellä viikolla syntyneet panostavat kesälomamatkaan. Loppuviikolle, 26.–28.7. osuu viikon tunnekylläisimmät päivät, tyyni kesäyö järven rannalla hyvässä seurassa tarjoaa kesämuistoja pitkälle syksyyn.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Kauriin mukavimmat lomaviikot ovat käsillä. Läheisten kinastelu, uhmaikäisen kiukuttelu tai humalaisen höpötykset on syytä jättää omaan arvoonsa, mukavaa tunnelmaa ei kannata pilata hampaiden kiristelyyn. 11.1. jälkeen syntyneiden ylienergisyys on käytettävissä vaativaan kunnonkohotusprojektiin tai pihatalkoisiin, laiskottelu saa hermot kireälle. Romantiikan tuulahdus piristää viikkoa, onko vastapuoli yhtä innokas?
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Tammikuisilla ja kuun vaihteessa syntyneillä kesän kulku on vauhdikkaimmillaan. Impulsiivisuus saa tarttumaan hetkeen, matkalle lähtemiseen ei tarvita suuria suunnitelmia. Romantiikka ei ole päällimmäisenä heinäkuun lopulla. Myös ystävyyssuhteissa on meneillään karsintavaihe, ja pieni etäisyyden otto tuntuu tarpeelliselta. Merkin viimeisinä päivinä syntyneiltä vaaditaan kurinalaisuutta ja tahtoa ponnistella velvollisuusviidakossa.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Kalan kesä nojaa huikeaan energisyyteen, josta merkki saa nauttia vielä parin viikon ajan. Kesätyö ei tunnu puurtamiselta vaan mielekkäältä harrastukselta. Kala hakeutuu mielellään kesäharrastuksiin, joissa saa hien pintaan. Ystävillä tuntuu riittävän omia touhuja ja menoja, joten sosiaalinen elämä kärsii aikataulumuutosten tai peruutusten sumasta. 19.–21.3. syntyneet kääntävät tämän tehokkuudeksi, arkielämä pyörii tehokkaasti.