Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 12.–18.10.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Syksyn pimetessä hakeudut mielelläsi omien harrastustesi tai iltapuhteittesi pariin. Sosiaalinen elämäsi hiljenee 14.10. lähtien. Ihmissuhteisiin liittyvät jännitteet kannattaa yrittää purkaa jo tällä viikolla, sillä ensi viikko tuo tullessaan syysmyrskyn oireita. Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden syksyssä on tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä, ja ylennyksen tai palkankorotuksen aika on käsillä.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Voimaviikot kestävät merkin viimeisellä viikolla syntyneiden osalta vielä 22.10. saakka, ja mukavaa sujuvuuden tunnetta tulee varmasti ikävä loppuvuoden aikana. Oudot käänteet värittävät huhtihärän lokakuun jälkimmäistä puoliskoa, sopimukset tuntuvat jostain syystä jäävän puolitiehen. Viikko ei anna merkillesi paljoa romantiikan saralla, mutta lämmin ystävyyssuhde paikkaa tilanteen.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Kesäkuisen kaksosen sanoissa on painavuutta ja teoissa määrätietoisuutta, ja pieni ärtymyksen aalto auttaa kunnonkohotusprojektissa tai siivousurakassa. Liian kova vauhti altistaa nilkan nyrjähdyksille tai kiputiloille. Toukokaksosen syksyssä on mukavaa vipinää 14.10. läh­tien: viikonlopulle osuvat syysmessut tai juhlat tuovat tullessaan hyvää seuraa. ­Romanttiset odotukset ovat korkealla.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Viikko alkaa lämpimällä tunnevyöryllä, ja suhteet perheeseen tai läheisiin ovat tapetilla 12.–13.10. Kesäkuisen kaksosen on hyvä suunnistaa mielenkiintoiselle kurssille, koska mahdollisuus oppia uutta on lokakuun lopussa parhaimmillaan. Työelämässä pyyhkii, ja uusi projekti tai työtehtävä motivoi taidonnäytteeseen. Ylityötunnit tuovat mukavasti lisäeuroja, joten pienet hankinnat ovat ajankohtaisia.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Panosta viikonlopun viettoon ja mukavaan tekemiseen läheisten seurassa, koska saat nauttia kuun parhaista planeettakuvioista 13.–15.10. Irrottaudu arjesta pienen matkan tai juhlan myötä. Heinäkuisen leijonan on syytä olla tarkka toimissaan, koska virheet ja väärinkäsitykset johtuvat omista toimista ja muita on turha syyttää. Turha ehdottomuus ja fanaattisuus eivät johda hyvään lopputulokseen.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Loma- ja lepotunnelman luoja ­Venus poistuu merkistä 14.10. Syyskuinen neitsyt on melkoinen tehopakkaus, ja työyhteisössä muilla on aikaa lusmuilla. Onneksi vauhti hiipuu jo ensi viikolla, sillä höyryveturin on hyvä jakaa tehtäviä muillekin. Viikon loppupuolelle 15.–17.10. on hyvä varata aikaa ystävien saunaillalle tai elokuvissa käynnille. Myös lepohetket on syytä hyödyntää tehokkaasti.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Eloisa syksy käynnistyy merkkisi osalta 14.10., kun syyskuinen vaaka saa tuntea Venuksen tuoman lämpöaallon vaikutukset jo tällä viikolla. Ylimääräiset vapaapäivät ovat nyt paikallaan, ihmissuhteissa on erityistä hehkua ja romantiikka kukoistaa. Taiteellinen vaaka sisustaa kotia tai etsii vaatekaappiin uutta sisältöä. Loppuviikon päivät 17.–18.10. ovat koko merkin osalta erityisen tunnekylläisiä.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Alkuviikko on merkkisi osalta selvästi rauhallisempi kuin vilkas ja tapahtumarikas loppuviikko. Arjen kiireet vievät mennessään, eikä ihmissuhteille jää ylimääräistä aikaa. Viikon huippukuvio osuu aivan merkin alussa 23.–26.10. syntyneille, ja hyvät uutiset ja onnekkaat käänteet piristävät syksyn kulkua. Olet sitten suunnittelemassa unelmalomaa tai kaukomatkaa, on aika toteuttaa haaveita.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Arjen kiireet ja paineet näkyvät merkin viimeisellä viikolla syntyneiden osalta stressiherkkyytenä. Pipo tuntuu ­kiristävän. Muuten merkissä näkyy helpotuksen huokauksia, arjen kulku helpottuu. Myös työpaikalla muut ottavat enemmän vastuuta. Marraskuisille jousimiehille hyvät ystävät muodostavat tukiringin, johon voit tarpeen tullen nojautua. Tunnekäyrä nousee 14.10. jälkeen.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Joulukuinen kauris on tuottelias ja ahkera. Kaaoksen keskelläkin on mahdollista saada aikaan tulosta, ja työprojekti tai opiskelujakso tuntuu mieluisalta. Lokakuun kuluessa on aika laittaa hyvät ideat ­toteutuksen asteelle. Tammikuinen kauris löytää syksyn kulkuun mieluisia harrastuksia: dieetti, kuntokuuri tai ruokavalion muokkaus lisää jaksamista. Paras buumi osuu 15.1. jälkeen syntyneille.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Seuraelämä vilkastuu 14.10. lähtien, ja syksyn tapahtumat, messut tai juhlat saavat vesimiehen liikkeelle. Tammikuinen vesimies tuskailee laskupinon kanssa, koska ylimääräisiä menoja ilmaantuu kuin sieniä sateella. Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden syksyssä on tekemisen iloa, kun hanke tai projekti osoittautuu onnistuneeksi, rahatilanne paranee ja antaa liikkumavaraa uusiin hankintoihin.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden terveystilanne vaatii korjausta, joten käynti hammaslääkärissä tai apteekissä tulee ajankohtaiseksi. Muuten kaloille paistaa kaunis syysaurinko, ja loppuviikosta työrintamalla alkaa mieluisa kolmen viikon jakso, joka tuo tullessaan sujuvuutta. Helmikuussa syntyneen kalan kannattaa ottaa osaa arpajaisiin tai tietokilpailuun, hyvä onni on kohdallaan.