Horoskooppi 26.3.–1.4.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat nauttia kevään vauhdikkaimmasta viikosta, merkissä liikkuva Mars antaa mahdollisuuden suoriutua kolmen ihmisen työmäärästä. Merkin alkupäässä syntyneet tekevät viisaita päätöksiä, kurinalainen työskentely tuottaa tulosta. Syntymäpäiväsankarit nauttivat juhlatunnelmasta pienessä piirissä, huhtikuisten vilkasta sosiaalista maaliskuuta seuraa huomattavasti rauhallisempi huhtikuu.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Huhtikuisten härkien viikko on hiljaisen rauhallinen, vauhti kiihtyy merkin alkupäässä syntyneiden osalta vasta 31.3., kun toimintapommi Mars saapuu merkkiin. Toimintaprojektin parhaat päivät siirtyvät kuitenkin enemmän ensi viikolle. Toukokuiset nautiskelevat romanttisen Venuksen läsnäolosta, taiteellinen härkä saa inspiraation työhönsä, lomaa ja vapaa-aikaa viettävillä härillä on luvassa leppoisia päiviä aina 11.4. saakka.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Kesäkuisilla on tarmoa tarttua työn haasteisiin, kevätsiivousprojektiin tai kunnonkohotukseen. Energiakäyrä lähtee kuitenkin laskuun 31.3. jälkeen. Pienten vaivojen ja kolotusten kanssa on syytä olla tarkkana, lääkärissäkäynti on osalle kaksosista pakollinen. Kesäkuinen kaksonen kokee pienoista alavireisyyttä, sotkuinen elämäntilanne ei anna mahdollisuutta selkeisiin päätöksiin. Piristystä on luvassa 11.4. lähtien.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Alkukuun jännitteet tuntuvat pikkuhiljaa helpottavan ja huhtikuun puolelle mentäessä moni rapu saa uutta selkeyttä ja päättäväisyyttä. Alkuviikosta 27.–29.3. osuva matka tai tapahtuma tuo mukavaa piristystä viikon kulkuun. Tunne-elämässä on myös mukava noususuhdanne, perhesuhteiden vaaliminen tuottaa tulosta. Ravun energiakäyrä lähtee nousukiitoon 31.3. jälkeen, kevätaurinko houkuttelee ulkoliikunnan pariin.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Leijonan sosiaalinen elämä on hiljaista, ystävillä ja tuttavilla näyttää olevan muuta tekemistä. Ystäväpiirissä tuntuu olevan jännitteitä, joiden purkamiseen ei riitä aikaa. Tunnekäyrä käy paremmissa lukemissa viikon loppupuolella, 29.–31.3. perhesiteet vahvistuvat. Kuunvaihteesta eteenpäin leijona hakeutuu kursseille, koulutustilaisuuksiin tai kirjastoon. Osa tapittaa tietokonetta aamusta iltaan ja hakee asuntoilmoituksia tai ruokareseptejä.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Elämä puristaa elokuisista taistelijaluonteen esille. Kesällä on aikaa huokaista ja levätä, syksy tulee jälleen kysymään turnauskestävyyttä. 31.3. lähtien energisyys onneksi lisääntyy, hedelmällinen yhteistyö helpottaa asioiden sujuvuutta. Syyskuisilla on huomattavasti kepeämpää, talvilomalaiset saavat nauttia sekä hyvästä seurasta että pienestä hemmottelusta. Menestyksen ja mahdollisuuksien tuulet puhaltavat 6.–9.9. syntyneille.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Kiire ja stressinpoikanen sävyttää vaa’an viikon kulkua, merkin viimeisellä viikolla syntyneet ovat suurimman kuorman kantajia. Syyskuiset tekevät harkittuja ratkaisuja viikon lopulle saakka, impulsiivisuus lisääntyy 31.3. lähtien. Mitä pidemmälle kevät etenee, sen paremmin lokakuinen vaaka kykenee järjestelemään työ- ja talousasioitaan. Ostaminen, myyminen ja lainanotto on vastatuulessa huhtikuun puoleenväliin saakka.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Aurinko paistaa kaikista kirkkaimmin lokakuisille, ihmissuhderintamalla on mukavaa poreilua ja kevään tapahtumakalenteri täyttyy mielenkiintoista riennoista. Marraskuiset ovat aktiivisia keskusteluryhmissä ja viikkopalavereissa, parisuhteen paras anti liittyy antoisaan ajatustenvaihtoon. 3.–9.11. syntyneiden kevään kulussa on suuria odotuksia, jotka eivät toteudu aivan odotetulla tavalla. Syksy lupaa suurempaa sujuvuutta.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Jokin aikakausi on päättymässä marraskuisten osalta, ja siksi ilmassa on haikeutta. Jos yritys on myynnissä, eläkeputki odottaa tai yt-neuvottelut painavat päälle, pieni huolen häivähdys ja tulevaisuuden pelko siintää mielessä. Joulukuisten vauhtiviikot päättyvät 31.3. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet ovat huipputarmokkaita sekä omien että läheisten asioiden hoitamisessa. Huhtikuun puolella mentaaliset aktiviteetit lisääntyvät.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Mukava myötätuuli puhaltaa vaihteeksi merkkiin, ja kun flunssa-aalto on päihitetty tai rästityöt suoritettu, on mahdollisuus heittäytyä vapaalle. Tammikuiset nauttivat leppoisista eläkepäivistä, talvilomasta tai ylimääräisistä lomapäivistä, osa intoutuu romanttisista virityksistä. Viikon alkupuoli on tammikuisille rauhallisempi, vauhti kiihtyy vasta 31.3. jälkeen. Vireillään ollut projekti tai tilanne nytkähtää eteenpäin kuun vaihteen jälkeen.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Kuun jälkimmäinen puolisko ei ole vesimiehen sosiaalisen elämän kannalta kovin kannustava, merkin viimeisellä viikolla syntyneet kääntävät katseensa pyykkipinoon, työn paljouteen tai remontin tekoon. Helmikuisten ihmissuhderintamalla ilmenee kitkaa, joka vaatii selvittelyä. Mistään sen suuremmasta ei kuitenkaan ole kysymys, mutta huhtikuun puolella monesta pienestä asiasta vääntäytyy helposti iso vyyhti.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Jos viimeviikkoinen auringonpimennys ei aiheuttanut sydämentykytyksiä suurempia komplikaatioita, tällä viikolla kaikki on kunnossa. Herkempi kala saattoi reagoida vahvemmin ja haukkoo henkeään vielä tämän viikon puolella. Kalalla on ystävyyden viikot meneillään, osaa ehtii tavata netin kautta, osa intoutuu kyläilemään. Helmikuisten elämään saapuu 31.3. lähtien tahtotekijä, joka auttaa kevään rästitöiden läpiviennissä.