Horoskooppi 23.–29.10.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Jos lokakuussa suunnitelmat ovat muuttuneet, aikataulut vaihtuneet ja tietotekniikka tehnyt ikäviä tepposia, 24.10. jälkeen elämä rullaa taas täydellä höyryllä eteenpäin. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet nauttivat vielä alkuviikosta syysloman suomasta liikkumisen ja kuntoilun mahdollisuudesta, 27.10. jälkeen energiakäyrä lähtee laskuun. Viikon iloisimmat uutiset kuuluvat 8.–11.4. syntyneille, elämä hymyilee tällä viikolla leveästi.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Viikko alkaa merkin alussa syntyneiden osalta mullistavissa merkeissä, mutta vaihtuu 27.10. jälkeen energiseksi touhuamiseksi. Huhtikuiset ovat marraskuun toiselle viikolle saakka tehokkaita, loppuvuoden huippukunto siivittää liikkujia. Toukokuisista vapun tienoilla syntyneet saavat tukea suunnitelmilleen ja toiveilleen, muutoin toukokuiset saavat ponnistella vastatuuleen. Säästökuuri olisi loppuvuoden aikana järkevää.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Toukokuisten on jo nyt hyvä tehdä pitkän tähtäimen suunnitelmia, sillä vuodenvaihteen jälkeen alkava seitsenvuotiskriisi pakottaa tekemään kipeitä päätöksiä. Läheisistä huolehtiminen vaatii tällä viikolla ponnistelua. Kesäkuiset saavat hengähtää hetken, vilkas sosiaalinen elämä rauhoittuu 23.10. jälkeen. Kaksonen keksii itselleen kuitenkin paljon tekemistä; kurssi, koulutustilaisuus tai rakas harrastus pitää mielen virkeänä.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Kesäkuisille ravuille viikko lupaa mukavaa syyslomaa, osa viettää leppoisia eläkepäiviä laiskotellen. Sinkkuravut löytävät mukavaa seuraa, ihastusta voi olla ilmassa. Taideharrastus, musiikkipiiri tai luova sisustusprojekti ruokkii ravun hempeämpää puolta. Pieni ärhäkkyys siivittää kaikkea tekemistä 27.10. lähtien. Heinäkuiset saavat helpotusta työrintamalle. Romantiikkaa on luvassa enemmän ensi viikosta lähtien, nyt on hiljaisempaa.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Syksyä siivittänyt vilkas sosiaalinen jakso päättyy tällä viikolla, ja kun myös energiakäyrä kääntyy laskuun 27.10., joutuu leijona hakemaan vauhtia enemmän henkiseltä puolelta. Heinäkuiset joutuvat ottamaan kantaa muiden erimielisyyksiin, tukkanuottasilla oleminen ei onneksi jätä pysyviä arpia. Elokuisilla on aihetta hymyyn, elämässä tapahtuu juuri jännittäviä asioita, joiden voimalla pienet vastoinkäymiset tuntuvat mitättömiltä.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Elokuisten seuraelämä piristyy tällä viikolla, myös työ- ja talousasiat saavat potkua 27.10. jälkeen. Liikunnallisella neitsyellä on edessään erityisen mukava loppuvuosi, energiakäyrä osoittaa noususuuntaa 5.12. saakka. Syyskuiset kokevat viikon kulussa pysähtyneisyyden tunnetta. Ajatus ei välttämättä luista parhaalla mahdollisella tavalla, ja siksi moni haluaa päästä haasteista nopeasti eroon. Rutiinien pyörittäminen tuntuu pakkopullalta.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Merkin loppupäivinä syntyneet ovat heti alkuviikosta myllerryksen keskellä, 23.10. on syytä rauhoittaa vauhtia. Jos lokakuun kuluessa vaa’alla oli mahdollisuus viettää sapattivapaata, 23.10. lähtien laiskottelu jää vähemmälle. Syyskuussa syntyneet kokevat painetta jo tällä viikolla, lokakuiset marraskuun puolella. Merkissä liikkuva Merkurius avittaa puhetyöläisiä 9.11. saakka, kaupanteko ja sopimusten allekirjoitus notkahtaa askelen eteenpäin.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Viikko starttaa skorpionin osalta tunteikkaasti liikkeelle, 24.–26.10. on pakko kaivaa nyyhkyliinaa esille. Viikonloppuna matkustavia odottaa erityisen mukava matkaseura. Lokakuiset ovat enemmän lomatunnelmissa, syyslomaviikko antaa mahdollisuuden univelkojen poistamiseen. Romanttiset päivät värittävät skorpionin tulevia viikkoja, sinkkuskorpionilla on mukavaa säpinää. Syntymäpäiviään juhlivat saavat odottamattomia vieraita.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Kotiasiat ovat tapetilla jousimiehen viikossa. Osa laittaa tapettia ja kaakelia, osa kantaa muuttolaatikoita uuteen kotiin. Hitaampi jousimies piirtelee vielä talon kuvia kalenteriinsa. Toimintapommi Mars avittaa vielä merkin viimeisellä viikolla syntyneiden aktiviteetteja, mutta 27.10. jälkeen energiakäyrä lähtee hitaasti laskuun. Viikon tunnehuippu osuu 26.–28.10., erityisesti 9.–12.12. syntyneet osaavat nauttia elämän mahdollisuuksista.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Joulukuiset ovat pääroolissa tällä viikolla. Viikonloppuna asiallisinkin kauris innostuu herkistelemään, marttakerhon tapaaminen saa muistelemaan menneitä. Mars saapuu rytinällä merkkiin 27.10., osa kokee eroottisen vireen nousun, osa kiireen ja suorittamisen pakon. Lokakuussa työtä hidastaneet sotkut ja solmut aukeavat tällä viikolla. Tammikuiset joutuvat keskittymään arjen pyörittämisen iloihin ja suruihin.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Viikko tuntuu lokakuun alun jälkeen sujuvalta ja innostavalta. Tietokone toimii jälleen, kadoksissa ollut kännykkä on turvallisesti taskussa ja reistaileva auto hyrisee aamulla mukavasti käyntiin. Helmikuiset hyödyntävät sosiaalista mediaa tehokkaasti, osa työnhaussa, osa mielipiteen ilmaisuun. Ihmissuhderintamalla on 23.10. jälkeen hiljaisempaa, 10.–14.2. syntyneiden osalta pakolliset velvollisuudet menevät ihmissuhteen ohitse.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Helmikuisten syksyssä sateet ja tuiskut eivät tunnu missään, mukava seura, mielekkäät harrastukset ja kyky ottaa rennosti ravitsevat ihmissuhteita. Sinkkukalalla on hyvä hetki katsastaa tanssipaikan parhaat seuralaiset. Maaliskuisten elämässä on enemmän velvollisuuksia ja vastuita, syyslomaa viettävät eivät ehdi tekemiseltään kahvitauoille. Marraskuun puolella on mahdollisuus ottaa rennommin, myös romantiikka tulee siinä sivussa.