Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 17.–23.8.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Maalisoinas saa odotella parempia tuulia kuun vaihteen kohdalle, koska vielä tällä viikolla ei paljon tapahdu. Huhtioinas sen sijaan riemuitsee loppukesän sadonkorjuusta, kun innokkaasti verkkoja viritellyt saa nyt nauttia ahkeruuden hedelmistä. Etenkin 8.4. jälkeen syntyneiden oinaiden innostuksen aalto kantaa 5.9. saakka. Romanttinen vire on vielä viileä, mutta tunnelma lämpenee jo ensi viikolla.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Mukava kesä on kääntymässä härän osalta ehtoopuolelle, ja vapaudenkaipuu saa hakeutumaan omaan rauhaan ja mieluinen harrastus menee parisuhteen edelle. Tulevan syksyn asiat vaativat paneutumista ja suunnittelua, hyvät ideat ovat paikallaan. Toukokuisella härällä riittää rientoja ja tapahtumia, kun marttakerhon kesätapahtuma tai työporukan odotettu risteily osuu juuri tälle viikolle.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Loppukesä ei ole mennyt välttämättä suunnitelmiesi mukaisesti, eikä tälläkään viikolla ole mahdollista välttyä yllätyksiltä. Tarkista varmuuden vuoksi tietokoneesi suojaus tai autosi bensatilanne, sillä odottamattomat käänteet tuovat viikon kulkuun ylimääräistä vaivaa. Älä ota turhia riskejä raha-asioissa: houkutteleva tarjous ei ehkä ole sitä, mitä luvataan. 1.–6.6. syntyneet ovat alttiina sotkuille.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Viikkosi alkaa lämpimien tunteiden kera 7.–19.8. mukava matka tai tapahtuma nostaa sopivasti tunnelmaa. Loppukesän juhlat tai upeat kesälomapäivät ovat viettämisen arvoisia, ja nyt on hyvä hetki löysätä vauhtia ja nauttia Suomen suvesta. Rakastuneella ravulla on edessään kesän romanttisimmat päivät, Venus kiertää merkissä vielä 26.8. saakka. Laiskottelu ja herkuttelu vievät helposti mennessään.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Leijona uhkuu tarmoa ja päättäväisyyttä kaikissa toimissaan: maratonkunto on huipussaan eikä huikea eroottinen vire anna mahdollisuutta jäädä lehdelle soittelemaan. Viikon upeimmat päivät osuvat ehdottomasti viikonlopulle 19.–21.8. Oletko suuntaamassa mukavalle matkalle tai osuuko työyhteisön vetäytymispäivä juuri tälle jaksolle? Romantiikan saralla tapahtuu enemmän ensi viikosta lähtien.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Työhön palaaminen ei välttämättä ole ollut lomapäivien jälkeen herkkua, motivaatio on alhaalla tai muiden sotkujen selvittely vaatii pitkää pinnaa. Edessäsi on kuitenkin pitkä ja vaativa mutta samalla antoisa työ- tai opiskelusyksy. Ylimääräinen huolellisuus on paikallaan 31.8. asti. Viikon mukavimmat päivät osuvat vasta loppuviikolle, 22.–24.8. on hyvä hetki viettää pari ylimääräistä vapaapäivää.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaikka normaalisti olisitkin kutsujen keskipiste tai sosiaalisten tilanteiden taitaja, tällä viikolla siirrät mielelläsi sukulaisten tai ystävien vierailut tuonnemmaksi. Omat tekemättömät työt ja velvollisuudet eivät anna tilaa rauhoittumiselle, ja keskityt olennaiseen. 10.–15.10. syntyneillä on huikea mahdollisuus tarttua tilaisuuteen. Onko kiikarissa uusi työ, palkankorotus tai eläköityminen?
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Pimenevät kesäillat saavat skorpionin hormonit hyrräämään. Rakkauselämässä on mukavan vilkasta ja energistä, myös sinkkuskorpionilla on meneillään mielenkiintoisia virityksiä. 5.–10.11. syntyneet ovat turhan kärsimättömiä tekemisissään, ja kädenvääntöä tulee pienistäkin asioista. Lokakuisille on avautumassa jännittävä syksy: uusien mahdollisuuksien kartoittaminen kannattaa aloittaa ajoissa.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Aikataulusi heittävät harmittavasti, kun kiukutteleva tietokone tai sairasteleva työkaveri hidastaa vauhtiasi tai pakottaa tekemään varasuunnitelmia. Selviät kaikeista huikealla tarmollasi. Tee viisaasti omia päätöksiäsi, älä jää odottamaan asioiden selviämistä. Ylimääräiset laskut tai huolimattomuusvirheet kiusaavat sinua loppukesän ja syksyn aikana, ja tarvitset enemmän tarkkuutta ja huolellisuutta.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Jos odotit tärkeää viestiä, pankkilainan selviämistä tai palkankorotuksen varmistumista, joudut pettymään. Pienet hidasteet tekevät loppukesän kulusta töyssyisemmän, ja joudut peruuttaamaan suunnitelmiasi. Ihmissuhderintamalla on myös selkeä vetäytymisen vaihe, kun otat enemmän aikaa itsellesi ja se ei välttämättä sovi läheisillesi. Kiukkuinen teini tai äkäinen anoppi aiheuttaa päänvaivaa.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Tammikuisten loppukesän kulussa on pysähtymisen tunnetta. Mietintämyssy antaa tilaa syksyn suunnitelmille. Helmikuinen vesimies ottaa rohkeasti osaa loppukesän tapahtumiin tai matkoihin, äkkilähdöt sopivat mielentilaan parhaiten. Ihmissuhteissa paukkuu, kun pienet asiat parisuhteessa menevät kynnen alle. Riskinotto raha-asioissa houkuttaa ja koukuttaa 8.2. jälkeen syntyneitä.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Mukava kesätuuli puskee merkkiin vielä loppukesän puolella, ja lämpimät kelit houkuttelevat kesäterassille tai taidetapahtumiin. Romanttinen tunnelma suosii etenkin rakastuneita maaliskuun kaloja. Maaliskuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden kannattaa varoa valkoisia valheita ja epärehellisiä yksilöitä. Elokuun loppupuoli tuo tullessaan sumuisen epämääräisiä sotkuja ja solmuja.