Horoskooppi 16.–22.10.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Merkkiä siivittänyt voima-aalto avittaa tällä viikolla vielä merkin viimeisellä viikolla syntyneitä. Osa nauttii hyötyliikunnasta, osa pelaa isommilla panoksilla. Maaliskuisten viikko rullaa enemmän vanhoilla raiteilla, antoisimmat hetket kuuluvat läheisiin ihmissuhteisiin. Vaikka pienet arjen haasteet hidastavatkin huhtikuisia, perusvire on innostuneen odottava. Muutospaineiden keskellä luoviminen vaatii rohkeita päätöksiä.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Huhtikuisille viikko on leppoisa, toimintaviikot ovat vasta edessäpäin, eikä sosiaalisella puolellakaan ole erityisen vilkasta ennen ensi viikkoa. Toukokuisista vain kuun alussa syntyneet omaavat tahtotilan, joka vie harmaan kiven läpi, muutoin pienoinen epävarmuus ja pessimismi vaivaa viikon kulkua. 11.–14.5. syntyneiden pienet vastoinkäymiset on kuitenkin selätettävissä positiivisilla odotuksilla. Ylämäen jälkeen tulee aina alamäki.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Kesäkuisille osuu melkoinen sosiaalisen ilottelun viikko, ja siksi ystävän syntymäpäivät, mukava viikonloppumatka tai työyhteisön teatterimatka takaa hyvän tunnelman. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet suhtautuvat intohimoisesti tekemiseensä, ihmissuhteissa on mukavaa jännitettä. Tekniset ongelmat vaivaavat kesäkuisia. Jos auto jättää tielle tai tietokone reistailee, on hyvä miettiä varasuunnitelma. Onni potkii 8.–12.6. syntyneitä
Rapu 21.6.–22.7.: 
Rapu joutuu tasapainoilemaan ihmissuhteissaan läpi viikon niin työpaikalla kuin kotonakin. Läheisillä ihmisillä elämä tuntuu olevan pois raiteiltaan, ja tämä tuo epästabiiliutta myös ravun viikkoon. Hyvän keskusteluyhteyden löytäminen tuntuu olevan kiven takana. 11.–16.7. syntyneet löytävät parhaimman väylän kunnianhimoisten suunnitelmiensa toteuttamiselle. Pankkilainan tai työsopimuksen allekirjoitus viivästyy.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Leijonan merkissä on meneillään yllätyksien syksy, iloisia tuuletuksia on vielä luvassa etenkin elokuisten leirissä. Viikonlopulle 16.–18.10. osuva matka tai tapahtuma on yksi kuukauden kohokohdista. 11.–16.8. syntyneitä leijonia hidastaa laskupino tai reistaileva terveys, osa raataa niska limassa pitkää päivää. Optimistinen ote kantaa kuitenkin pitkälle. Juhlat, kutsut ja vilkas sosiaalinen elämä saa ihanasti unohtamaan harmaan arjen.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Moni elokuinen elää formulatähti Valtteri Bottaksen (28.8.) tavoin unelmavuottaan, matkustelu tai mukava vapaa-aika kuuluu ajan kuvaan. Ja jos tämä ei ole vielä ajankohtaista, unelmat ja odotukset ovat. Syyskuiset elävät enemmän tulisilla hiilillä, ja etenkin merkin viimeisellä viikolla syntyneet kokevat lokakuun kulussa ylimääräisen ärtymyksen tunteita. Viikon tunnekäyrä on korkeimmillaan 19.–21.10., lapset tuottavat erityistä iloa.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaa’an intensiivinen ja tapahtumarikas kuukausi on tällä viikolla parhaimmillaan. Etenkin lokakuinen vaaka elää seuraelämän keskiössä, nyt on hyvä hetki hankkia uusia asiakkaita, tehdä yhteistyösopimuksia tai viettää hekumallisen upeita syntymäpäiväjuhlia. Aikataulujen muutokset ja tietotekniikan reistailu tuovat ylimääräistä haastetta viikkoon. Romantiikan nälkäisille on luvassa jännittävä viikko, 21.–22.10. kannattaa repäistä.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpioni elää tällä viikolla vielä paitsiossa, elämä tuntuu pyörivän muiden ihmisten tapahtumien, ongelmien ja ilon aiheiden ympärillä. Jos sosiaalinen elämä tuntuu tyhjänpäiväiseltä ja mitättömältä, jo ensi viikolla on aivan toinen ääni kellossa. Moni skorpioni haluaa käpertyä kotisohvalle kiireisen päivän jälkeen. Seitsenvuotispaineiden aalto on siirtymässä merkissä eteenpäin, työn ja raskaan raadannan keskiössä ovat 13.–16.11. syntyneet.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Marraskuisilla on meneillään kotiprojekti, joka on osalta ohi muuton tai remontin valmistumisen myötä. Osa harkitsee vielä siirtojaan, mahdollisuuksien kartoitus tuntuu innostavalta. Joulukuiset saavat taakseen sellaisen puhurin, ettei vaativa työprojekti tai kosinta ole kiinni itseluottamuksesta. Etenkin merkin viimeisellä viikolla syntyneet ovat intohimojensa vietävissä. Ensi viikolla on enemmän aikaa ottaa rennosti.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Kauris ei ole tällä viikolla innostunut kissanristiäisistä tai ystävätapaamisista, viikon huippuhetket löytyvät enemmänkin omista hiljaisista pohdiskelun hetkistä. Työpaikan huono ilmapiiri tai kodin ihmissuhdejännitteet saavat työntämään pään pensaaseen. Koska toimintapommi Mars siirtyy ensi viikolla merkkiin, on joulukuisten syytä huomioida tämä täyttäessään kalenteria. Nyt on mahdollista vielä vetää lonkkaa ja ottaa rennosti.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Tammikuisia odottaa rentouttavan mukava syysviikko, joka ei vaadi soittamaan kymmenelle kaverille tai tekemään ylityötunteja. Helmikuiset taas tekevät sen mielellään, ja etenkin sinkkuvesimies löytää itsensä muiden samankaltaisten joukosta. Syksy herättelee myös sisustusinnostuksen tai taideharrastuksen, osa panostaa enemmän suhdepolitiikkaan. 11.–14.2. syntyneet elävät seitsenvuotiskriisin viime vaiheita.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Moni helmikuinen on jo vahvasti tietoinen omasta kutsumustyöstään, arkinen ahertaminen ei välttämättä tunnu mieltä ylentävältä, ihanteet löytyvät nyt muualta. Maaliskuisille harmaita hiuksia aiheuttanut Mars kurittaa vielä merkin viimeisellä viikolla syntyneitä ärsykkeiden aallolla. Elämässä on todennäköisesti mieshenkilö, joka saa niskavillat pystyyn. Sosiaalinen elämä on nyt hiljaista, työelämän haasteissa on enemmän purtavaa.