Horoskooppi 30.4.–6.5.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Huhtikuiset oinaat kaipaavat kiireen keskellä irtiottoa, vappuriehasta on mukava ottaa kaikki ilo irti. Juhlahumussa ystävät ovat tärkeitä, tänä vuonna ei ole tarvetta jäädä sohvan pohjalle yksin simaa juomaan. Maaliskuiset joutuvat varomaan puheitaan, sillä terävä kritiikki voi jättää arpia, joita paikkaillaan pitkään. Vappu-riehaa ei kannata pilata tyhjänpäiväisten mielipiteiden takia, ensi viikko antaa helpommat puitteet sopimiselle.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Syntymäpäiviä viettäville härille osuu leppoisan rauhalliset juhlapäivät, siinä sivussa vappurieha tuo vielä tarpeellisen lepoputken pitkine viikonloppuineen. Muilla toukokuisilla on tälle viikolle melkoinen energialataus, joka purkautuu helposti ärhentelynä vappusiiderin nauttimisen lomassa. Pieni siivous- tai puutarhaprojekti purkaa enimpiä höyryjä hyödylliseen toimintaan. Huhtikuiset nauttivat vapaa-ajan tuomasta levosta.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Kaksosille osuu tänä vappuna erityisen mukavat kuviot. Luvassa on hilpeää, pikkutunneille asti kestävää juhlintaa, kesäkuisille vielä romantiikan jännityksellä höystettynä. Kesäkuun alussa syntyneiden kannattaa varoa vaarallisia suhteita, sillä houkutus ylilyönteihin on olemassa. Toukokuiset ovat onnellisia päästessään purkamaan sydäntään, hyvä kuuntelija ja keskustelukumppani on tällä viikolla kultaakin kalliimpi.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Ravut viihtyvät vappuna läheisten seurassa, suurta juhlahumua ei tälle viikolle ole luvassa. Sosiaalinen Venus kiertää merkkiin ensi viikolla, joten seuraelämän lähtölaukaus tapahtuu vasta toukokuun edetessä. Vapputunnelmissa ei siis ole luvassa sen suurempaa romantiikan nälkää, enemmänkin hyödylliset kotiasiat tulevat pitkänä viikonloppuna hoidetuksi. Eniten virtaa löytyy 12.7. jälkeen syntyneiltä, laiskottelu ei kuulu viikon kuvaan.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Vappuviikonloppu saapuu heinäkuisille leijonille kreivin aikaan, velvollisuuksista on pakko irtaantua. Työnarkomanian oire kolkuttelee osalla jo ovella. Elokuiset haluavat kutsua ystävät, sukulaiset tai läheiset koolle, osa tyytyy aktiivisuuteen sosiaalisessa mediassa. Pieni ärhäkkyys vaivaa viikon kulkua, ja muutaman ylimääräisen sima-annoksen jälkeen vappuna tulee lauottua suoria sanoja.Toukokuun alussa selvitellään sanomisia.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Elokuisen ravun on hyvä unohtaa tekemättömät työt ja velvollisuudet hetkeksi, myönteisen asenteen säilyttäminen on haasteiden keskellä tärkeää. Vaikka syyskuisilla ei olekaan luvassa tulisia tunteita ja romantiikan höystettä, antaa hiki hatussa tehty työ tarvittavan henkisen tyydytyksen. Vappuna ei ole kuitenkaan aikaa istuskella ja miettiä syntyjä syviä. Osa kohdentaa tekemisen liikuntaan, osa pihatöihin tai kesämökin kunnostukseen.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaaka saa sopivasti nostetta vappuviikolle, ja iloisen räiskyviä juhlia on luvassa ennen ja jälkeen vapunpäivän. Matkalle suuntaavilla on erityisen innostavat kuviot 30.4.–2.5., läheisiä ihmissuhteita on aikaa vaalia ajalla ja rakkaudella. Vaa’an vilkas seuraelämä jatkuu vielä ensi viikon alkuun saakka, joten sinkuilla on mahdollisuus katsastaa vaihtoehtojen kirjoa. Vappuheila voi hyvässä lykyssä jäädä matkaan pidemmäksikin aikaa.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpionin tunnekylläisimmät hetket eivät valitettavasti ehdi osu aivan vapun kohdalle, mutta heti 3.–5.5. on luvassa kevään tulon nostattamaa riehakkuutta. Vappujuhlissa erityisesti marraskuisten on hyvä muistaa pitää rauha maassa, räiskyvät tunteet kun pilaavat helposti monen ihmisen juhlatunnelman. Skorpionin vilkkaampi seuraelämä käynnistyy lokakuisten osalta jo ensi viikolla, intohimon tuulet puhaltavat merkkiin.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Marraskuiset pohtivat tällä viikolla syvällisiä, pienet huolenaiheet kolkuttelevat takaraivossa myös vappujuhlien aikana. Kuun vaihteessa syntyneet paistattelevat mielellään vapunpäivää laskettelurinteen kupeessa, etelän auringossa tai hilpeässä hengessä vapputanssien humussa. Pieni tai isompikin irtiotto on paikallaan. Joulukuiset lämmittelevät läheisiä suhteitaan, viikon tunnekäyrän huippu osuu vapun jälkeen 5.–6.5.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Joulukuinen kauris viihtyy vappujuhlissa hieman matalammalla profiililla, työviikon jälkeen rauhoittuminen ja aloilleen asettuminen tuntuvat tärkeimmiltä. Into herätellä sosiaalista elämää aktivoituu vasta ensi viikon puolella. Tammikuinen kauris ottaa kaiken hyödyn irti pitkästä viikonlopusta, tekemättömät työt, siivoukset tai remontinpoikaset saavat kyytiä. Kevään energiakäyrän huippu jatkuu vielä lupaavasti 12.5. saakka.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Tammikuinen viihtyy vappujuhlissa samoin ajattelevien kanssa, mukavat ja antoisat rupattelutuokiot venyvät pikkutunneille saakka. Vapun jälkeinen työviikko näyttää erityisen idearikkaalta ja aktiiviselta. Helmikuiset nauttivat seuraelämän vilkkaudesta ja nauttivat vappujuhlissa huomiosta. Tekemättömät kotityöt, korkea pyykkipino tai lastenhoidon haasteet koituvat kuitenkin osan kohtaloksi, temperamentti räiskyy.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Vappujuhlien ihmisvilinä ja hälinä ei tänä vuonna kiehdo helmikuista kalaa. Rauhallinen mökkiviikonloppu, luontoretki tai illanistujaiset lähipiirin kanssa tuovat viikon alkuun tarvittavaa rauhan tuntua. Maaliskuisten kannattaa valita vappuseura tarkoin, sillä mukavaa ja vauhdikasta viikonloppua ei kannata pilata kuuntelemalla riiteleviä Virtasia. Kevätsäässä ei pidä palelluttaa itseään, kala on kevään kulussa herkkä sairastumaan.