Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 3.–9.9.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Huhtikuiset oinaat ja etenkin 4.4. jälkeen syntyneet ovat syyskuun edetessä keskellä toimintapuuskaa, jota lämpimien ihmissuhteiden aalto siivittää. Aurinkoisesta syksystä kannattaa nauttia kaikin aistein, sillä talvi tuo tullessaan myös haasteelliset ihmissuhteet. Maaliskuiset ja kuunvaihteessa syntyneet kipuilevat alkaneen työrupeaman keskellä. Vaikka apujoukkoja onkin luvassa 18.9. jälkeen, syksyn kulussa on ylimääräistä kitkaa.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Härkä aloittaa viikkonsa aistit avoinna, 3.–4.9. läheiset saavat nauttia härän herkimmästä puolesta. Huhtikuisille syksyn tulo tietää muutoinkin myötätuulen mukana kulkemista. Sää tarjoaa vapaa-ajan harrastuksiin upeat puitteet, joita härkä osaa hyödyntää taitavasti. Toukokuisille on luvassa kylmempää kyytiä, ja etenkin loppuviikosta kireä työilmapiiri tai räjähdysherkkä kotitilanne vaatii selvittelyä ja puuttumista ongelmakohtiin.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Toukokuinen ja kesäkuun alussa syntynyt kaksonen on tällä viikolla melkoinen papupata. Jos viikon kulkuun osuu työpaikkahaastattelu tai ensitreffit, on hyvä muistaa myös kuunnella. Viikon herkkyyshetket osuvat enemmän viikonlopulle, 4.–6.9. on parasta aikaa puida sydänsuruja. Kesäkuisilla vauhdikas ja toiminnallinen syyskuu vain paranee edetessään. Romantiikan saralla on tavallista tulisempaa, ja erotiikkakäyrä käy huipussaan.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Viikon ehdottomasti parhaimmista tunnelmista saavat nauttia kesäkuussa syntyneet, joilla työsyksy näyttäytyy parhaimmillaan ja mukavat matkasuunnitelmat siintävät mielessä. Jos matkapäivät osuvat 6.–8.9., luvassa on erityisen elämyksellisiä hetkiä. Heinäkuiset joutuvat luovimaan enemmän aikataulujen ja sovittujen menojen viidakossa, suunnitelmat eivät suju käsikirjoituksen mukaan. Syyskuu vaatii tarkempia suunnitelmia.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Kesän kääntyessä syksyn puolelle elokuinen leijona jatkaa viimeisen vuoden aikana aloitettuja projektejaan menestyksellisesti. Jos edessä on vielä muutto, työpaikan vaihto tai yrityksen perustaminen, huikea tarmonpuuska kantaa vielä syyskuun loppupuolelle saakka. Heinäkuisen ja kuun vaihteessa syntyneen leijonan viikko on tasapaksumpi, ja viikon paras anti liittyy onnistuneiden kauppojen ja hankintojen pariin.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Monet elokuiset neitsyet ovat jo rohkeasti kääntäneet uuden luvun elämässään, osa vielä jahkailee. Nyt on hyvä hetki jäädä eläkkeelle tai ilmoittautua opiskelijaksi; uutta virkaa, titteliä tai palkankorotusta hamuavat ovat oikeilla jäljillä. Syyskuiset viettävät onnistuneita syntymäpäiväjuhlia, ja syksyn eteneminen lupaa lisää lahjapaketteja. Unelmien ja haaveiden toteuttaminen on ajankohtaista – on aika tarttua toimeen.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaakojen idearikas syksy on parhaimmillaan, ja tämä harvinainen kuvio jatkuu kaikkine käänteineen aina marraskuun alkuun saakka. Nyt on hyvä hetki aloittaa pitkään pöytälaatikossa muhinut kirjaprojekti tai sukututkimus. Työrintamalla kannattaa tehdä huolellista jälkeä, sillä 17.9. alkava syyskaaos rankaisee turhasta suurpiirteisyydestä. Ihmissuhderintamalla alkusyksy on erityisen antoisa, osa saa nauttia intohimon puuskista.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Lokakuiselle skorpionille syksy tuo tullessaan hyvien kontaktien viidakon, osa hyödyntää sitä liiketoiminnassaan, toinen marttakerhon syysaktiviteettien riennoissa. 13.11. jälkeen syntyneille on luvassa rauhallisen seesteinen syysviikko, mutta muutoin marraskuiset joutuvat painimaan arkikiireiden ja stressinaiheuttajien keskellä. Ihmissuhteissa on latausta ja suuria odotuksia, pettymyksen tunteita on tällä viikolla hankalampi käsitellä.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Jousimies nautiskelee elämän mukavuuksista, luonnonhelmassa liikkumisesta ja energisestä olemisesta. Harvinaisen tarmokas alkusyksy houkuttelee liikunnallista jousimiestä nauttimaan syysauringosta lenkkipolulle tai veneilyn pariin. Joulukuisilla on myös työrintamalla vientiä, onnistumisen elämyksiä on luvassa 25.9. saakka. Kuunvaihteessa syntyneiden on syytä varoa turhaa uhkarohkeutta kaupoissa ja uhkapeleissä.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Joulukuisten alkusyksyssä on mukavaa helppoutta, osalla hyväntuulisuus johtuu pienten onnenkantamoisten tai liikesopimusten sujuvuudesta, osalla on vielä mahdollisuus panostaa lomailuun. Tammikuisilla on kireämpi viikko, ja juoksevien asioiden hoitaminen tuntuu hankalalta säätämiseltä. Rakkausrintamalla kuumenee vasta lokakuun puolella, arjen kiireet ja läheisten vaatimukset eivät anna tilaa ylimääräiselle romantiikalle.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Helmikuinen vesimies on tällä viikolla impulsiivisuuspuuskien armoilla. Ne, jotka osaavat hyödyntää tämän hetken mielijohteen parhaalla mahdollisella tavalla, saavat sienikorinsa täyteen tai pihatalkoot hoidettua. Tammikuiset ja kuunvaihteessa syntyneet kunnostautuvat opiskeluissa, osalla lamppu syttyy pienimuotoisemmin ristisanatehtäviä tehdessä. Hyvä kirja, tv-sarja tai kirjoitustyö pitävät mielen virkeänä ja ajatukset aktiivisina.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Apujoukot ja tukipilarit tuntuvat syksyn tullen kaikkoavan kalan elämästä, ja siksi tyytymättömyyden tunne valtaa mielen. Suuret unelmat ja odotukset elävät etenkin kuunvaihteessa syntyneiden syksyssä, mutta arkielämän kiireet pudottavat välillä rajusti maan pinnalle. Pirtin perällä kyyhöttäminen ei auta tilannetta, hauskanpito ja selkeä irtiotto tuovat alkusyksyn harmauteen kaivattua potkua. Romanssinpoikanenkin kolkuttelee ovella.