Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 28.4.-4.5.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Oinas saa vielä alkuviikosta nauttia romanttisen Venuksen liikkeestä merkissä, vappukarkelot sujuvat rattoisassa tunnelmassa hyvässä seurassa. Leppoisa jakso päättyy kuitenkin 30.4., vapaa-ajan ja pienen laiskottelun jälkeen on pakko palata arkirutiineihin. Jos maaliskuinen oinas onnistuu keskittämään voimansa meneillään olevaan työprojektiin, lopputuloksesta tulee huikea. Oinaan tunnekäyrä on parhaimmillaan vapun jälkeen 3.–4.5.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Härillä on tällä viikolla aihetta juhlaan, syntymäpäiviä vietetään leppoisissa merkeissä. Vapun kunniaksi romanttinen Venus saapuu merkkiin juuri 30.4. Näkymät toukokuulle ovat seuraelämän kannalta mukavan vilkkaat. Viikon haasteet liittyvät ylimääräisiin laskuihin, veromätkyihin tai epäselviin sopimuksiin. 28.4. jälkeen kevään kulkuun ilmaantuu aikataulujen muutoksia, pienet yllätykset pakottavat muuttamaan suunnitelmia.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Toukokuisen kaksosen on tärkeä ottaa hieman rennommin. Vapun kohdalla mukava hauskanpito ja irrottelu on paikallaan, sillä vaativa työprojekti jatkuu oletettua pidempään. Myös kesäkuisten kaksosten on syytä ottaa jokainen liikenevä loman, juhlan ja vapaa-ajan vieton mahdollisuus vastaan, sillä luvassa on paljon ylimääräisiä velvollisuuksia. Romantiikan aaltoa on odoteltava vielä toukokuun lopulle saakka.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Ihmissuhteisiin liittyvät paineet ja suuret odotukset ovat vielä vapun kohdalla ajankohtaisia, juhlajuomien kanssa on hyvä pitää matalaa profiilia. Vappuseura on syytä valita tänä vuonna tarkasti, tylsä naapuri tai pikku pienissä oleva sukulainen voi käydä hermoille. Rapu aloittaa sosiaalisemman kevään heti vapun jälkeen, kalenteriin ilmaantuu tapaamisia tai kutsuja. Erityisesti 2.–6.7. syntyneet saavat unohtaa arkihuolet juhlahumun keskellä.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Heinäkuisten loppukevät on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Vapun kohdalla on mahdollista irrotella kunnolla. Elokuisen leijonan menoa hidastaa rahapula, yllättävät uutiset tai aikataulujen muutokset. Vappusuunnitelmia on syytä tehdä varovaisesti, ystävälle tai juhlaseuralle ilmaantuu muuta tekemistä, osalla kevätflunssa pakottaa jättämään vappu-riehat väliin. Vapun jälkeen leijonan seuraelämä hiljenee alkukesään saakka.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Kuun vaihteessa syntyneiden viikon kulussa on ylimääräisiä ärsykkeitä, jotka voivat etenkin vappuhumun tiimellyksessä kääntyä tunteiden kiivaaksi purkamiseksi. Aivan merkin alussa syntyneet saavat viettää työväenjuhlaa hilpeässä seurassa, osalla romantiikan tunteet puskevat pintaan. Syyskuisten on hyvä haukata vapun kohdalla happea, sillä toukokuulle on luvassa melkoinen työrupeama. Luvassa on upeita onnistumisen elämyksiä.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaa’an vappuviikko on hieman harmaa, romantiikkaa ei ole järin isosti tarjolla, vappusima tulee nautittua rauhallisissa merkeissä aivan läheisimpien ihmisten seurassa. Syyskuisten toimintaviikot saavat innostumaan uudesta harrastuksesta, puutarhan hoitamisesta tai kuntoilusta, vapun kohdalla juhliminen ei ole päällimmäisenä mielessä. Vapun jälkeen vaaka elää hiljaiseloa, sosiaalinen elämä viriää taas koulujen päättäjäispäivän lähetessä.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpionin viikko alkaa sotkuisissa merkeissä, turvallisina pidetyt asiat ja ihmiset muuttuvat epävarmoiksi, tietokone temppuilee ja työtilanne mutkistuu. Vapun kohdalla on tarve tasoitella mielen myllerrystä, vappujuhlinnassa on kuitenkin syytä pitää maltti mukana. Vapun jälkeen elämään ilmaantuu yllättäviä asioita ja tapahtumia, varman päälle pelaaminen ei ole mahdollista. Kommunikaatioepäselvyydet pakottavat selvittelemään totuutta.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Vappuviikko saa marraskuisen jousimiehen päättäväisesti liikkeelle, kevään kestävä työprojekti ei kuitenkaan tunnu etenevän helposti. Läheisille ärhentely ei helpota asioita. Joulukuisten kevät kääntyy juuri vapun kohdalla hiljaisen oleskelun ajaksi, juhlinta tuntuu tarpeettomalta, arkiaskareet tarvitsevat enemmän huomiota. Pienet terveysongelmat vaativat pysähtymistä ja huomiota, pari ylimääräistä vapaapäivää ei olisi nyt pahitteeksi.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Kauris aloittaa viikkonsa hilpeissä tunnelmissa, vappukarkelot ovat jo hyvässä vauhdissa 28.–29.4. Joulun tienoilla syntyneet saavat parhaan mahdollisen vapputunnelman. Sää suosii, seura on upeaa ja osalla romantiikka sykkii. Joulukuinen kauris on heti vapun jälkeen mukavan sosiaalisen aallon harjalla, tapahtumia ilmaantuu kalenteriin. Tammikuiset saavat vielä odotella, taloustilannetta ei kannata kiristää tarpeettomilla ostoksilla.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Vesimies on kaikkien juhlien keskipiste ja valonlähde, vappunaamari istuu tällä viikolla päähän kuin nakutettu. Juhlinta alkaa osalla jo perjantain puolella, tunnelma on korkeimmillaan 29.4.–1.5. Aivan merkin alussa syntyneiden kannattaa valita juhlaseura huolella, totuuksia laukova laskuhumalainen ei ole mukavaa seuraa. Helmikuisilla on vapun jälkeen esteitä työssä, aikataulumuutokset pakottavat tekemään uusia suunnitelmia.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Helmikuinen kala saa mukavaa pehmikettä vappuun ja vapun jälkeiseen aikaan. Työn, talouden tai ihmissuhteiden haasteet on syytä unohtaa hetkeksi. Mukavahenkinen vappujuhla antaa energiaa loppukevään koitoksiin. Kalan seuraelämä vilkastuu heti vapun jälkeen, marttakerhon kevättapahtumat vaativat läsnäoloa. Loppuviikosta 1.–3.5. vapaapäivät ja perheen yhteiset harrastukset nostavat tunnekäyrän huippulukemiin.