Horoskooppi 31.7.–6.8.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Maaliskuisten ammatilliset tavoitteet ovat elokuun alussa myötätuulessa, kurssi- tai koulutustilaisuus avaa uusia näkymiä. Omat voimavarat ja taidot kannattaa nyt ottaa kunnolla käyttöön, erityisesti puhetyöläiset loistavat toimessaan. Huhtikuiset lähtevät hitaammin liikkeelle, lomavaihde on vielä päällä. Kun loppu- kesään on vielä luvassa mukava romantiikan aalto, elokuussa lomaansa viettävät saavat nauttia koko rahan edestä.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Huhtikuiset kapinoivat rajoitteita vastaan, ja rahapula saa toisen ottamaan pikavipin, toinen vaihtaa työpaikkaa. Uskalias ja rohkea elämänasenne saa tekemään nopeita siirtoja, jotka kaduttavat myöhemmin. Toukokuiset saavat nauttia hyvistä lomapäivistä tai aurinkoisista keleistä kesäharrastusten parissa. Ihmissuhteissa on meneillään seesteinen viikko, ellet ole syntynyt 5.–8.5. Parisuhteessa sovun hierominen on hankalaa.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Toukokuisilla on meneillään ihanat lomaviikot, mukava matka tai pieni hemmotteluhetki osuu viikon kulkuun. Kesälomalta työhön palaavat loistavat puhelahjoillaan, viikko suosii yhteistyöhankkeita. Vilkkaan, aktiivisen ja sosiaalisen alkukesän jälkeen elokuu tuntuu etenevän kesäkuisten osalta laahaavasti. 6.–10.6. syntyneet löytävät itsensä kuitenkin marjametsältä, vesijumpasta, osa innostuu tietotekniikan kurssista tai tutkimustyöstä.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Muiden ihmisten huolet ja tarpeet ovat kesäkuisilla päällimmäisenä tällä viikolla, omat asiat jäävät hoitamatta. Rapu osaa tällä viikolla luovia ja tasapainoilla ristiriitojen keskellä, oman edun tavoittelu ei ole päällimmäisenä mielessä. Heinäkuiset elävät kiihkeää elokuuta kuka lomatunnelmissa, kuka työpaikalla pyöritellen peukaloitaan. Hempeä Venus suo ravulle kuumia hetkiä kesäiltojen pimeydessä, romantiikka kukoistaa.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Heinäkuiset ovat innostuneita ja erityisen optimistisia loppukesän ja syksyn työnäkymien suhteen, kohdalle osuva tarjous tai mahdollisuus kannattaa käyttää hyväksi. Vilkas viikko lupaa jännittäviä yhteenottoja tai hyvän uutisen. Elokuiset suunnittelevat ja viettävät ihania syntymäpäiväjuhlia, rahatilanne vaatii kuitenkin pientä venymistä. Pankinjohtaja ei välttämättä lämpene lainaidealle tai työnantaja palkankorotukselle.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Ainoastaan 7.9. jälkeen syntyneet nauttivat vielä lomatunnelmista, muutoin arjen ja työn velvollisuudet saavat unohtamaan rannalla köllöttelyn ihanuuden. Elokuiset ovat tehokkaita niin työpöydän ääressä kuin kuntosalillakin, ainoastaan 28.–31.8. syntyneet tuskailevat saamattomuuden ja motivaation puutteen syövereissä. Talven ja kevään aikana ilmenneet terveyshuolet koputtelevat vielä takaraivossa, onko syytä lääkärissä käyntiin.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaa’at aloittavat viikkonsa räväkästi, erityisesti matkalle lähtijöitä hemmotellaan hyvällä tunnelmalla. Viikon tunnehuippu osuu matkaa ajatellen sopivasti 31.7.–2.8. Kesälomaansa jatkavat elokuiset pääsevät vielä nauttimaan lomailun parhaista puolista. Innostava liikuntaharrastus kuuluu viikon kulkuun. Lokakuiset saavat henkäistä helpotuksesta kiireisen alkukesän jälkeen, kyläilyt ja marttakerhon kokoukset saavat nyt odottaa.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Lokakuiset ovat luovia ja tarmokkaista, mutta ylimitoittavat helposti omat resurssinsa, turha riskinottaminen houkuttaa lainaottoon tai työpaikan vaihtamiseen. Loppukesä nielee säästöjä, tuhlaaminen koskee erityisesti 24.–28.10. syntyneitä. Marraskuisilla on meneillään kesän upein lomajakso, parisuhteessa elävät nauttivat yhteisestä ajasta, sinkut herättelevät romanttista puoltaan. Viikon parhaat hetket ovat merkin osalta 3.–5.8.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Marraskuiset ovat monella tavalla onnekkaita, tieto opiskelupaikasta, uudesta työstä tai palkankorotuksesta saa juhlistamaan hyviä uutisia. Lomalla olijat pääsevät nauttimaan harvinaisen upeasta matkasta. Joulukuisten viikko on rauhallisempi ja työn tohina alkaa toden teolla vasta ensi viikolla, nyt on vielä aikaa nauttia Suomen suvesta ja auringonpaisteesta. Tunnekäyrä lähtee merkin osalta nousuun loppuviikosta, 6.8. lähtien.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Joulukuiset ovat jokapaikanhöyliä, ja monen ystävän tai tuttavan avuksi ryntääminen tuntuu alkuun mielekkäältä, mutta loppuviikon kohdalla jo ärsyttävältä. Läheisen muutto tai rakennustalkoot eivät anna tilaa omille suunnitelmille. Tammikuiset ottavat rennosti eikä lomalta ole kiirettä arkiaskareiden pyörittämiseen. Viikko ei lupaa ihmissuhderintamalla jännitystä eikä dramatiikkaa, hohdokkaimmat hetket osuvat 6.8. kohdalle.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Tammikuisilla on suuria odotuksia loppukesän varalle, siksi pienet vastoinkäymiset ja pettymykset kolahtavat erityisen raskaasti. Parhaimmillaan viikko kuitenkin tarjoaa tarjouksen tai lahjan, josta on vaikea kieltäytyä. Helmikuiset etsivät loma-ajan tai eläkepäivien ratoksi mielekästä tekemistä, omien rajojen kokeilu sujuu toisella tanssikurssin pyörteissä, toinen mittelee älyllistä kapasiteettiaan. 5.–8.2. syntyneiden terveys reistailee.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Helmikuiset hyödyntävät empatiakykyään, jokin yleishyödyllinen hanke innostaa ponnistelemaan yhteisen hyvän puolesta. Kesän paras kuntoilujakso on käsillä, kalan virtapiikki riittää nyt vaikka maratonin läpiviemiseen. Maaliskuiset ovat kuumien tunteiden vietävänä, voimakkaat vietit ohjaavat päätöksentekoa 12.8. saakka. Loppukesän konsertit, kesäteatteri tai taidetapahtumat ruokkivat kalan sosiaalista nälkää.