Horoskooppi 21.–27.8

Oinas 20.3.–19.4.: 
Oinaan merkkiä hemmotellaan loppukesän harvinaisen upeilla planeettakuvioilla. Jos tiedossa ei ole juhlia tai kutsuja, on syytä järjestää omat kekkerit, puutarhajuhlat tai ystävätapaaminen. Sinkkuoinaalla on hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin. Romanttinen kesä on nyt parhaimmillaan. Viikko tuo 27.–31.3. syntyneille iloisia uutisia, onnekkaita yhteensattumia ja tilanteita, joiden annista on mahdollista nauttia myös syksyn tullen.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Kesäloma jää härän osalta nyt unholaan, on aika keskittyä työn haasteisiin. Kovan työn viikko tuntuu osin turhauttavalta pienten esteiden takia. Selkäkipu, yt-neuvottelut tai työn paljous voi tuntua kapulalta rattaissa. Kun kesäriennot ja hauskanpidon jättää vähemmälle, on viikosta kuitenkin mahdollisuus selvitä ehjin nahoin. 27.–30.4. syntyneet intoutuvat hankkimaan elämäänsä hieman ylellisyyttä, maksoi mitä maksoi.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Kuunvaihteessa syntyneet saavat loppukesäksi mahdollisuuden rentoutua ja ladata akkuja. Maisemanvaihto ja irtaantuminen rutiineista tekee nyt hyvää. Kesäkuisten sosiaalinen loppukesä tuo mukanaan häitä, sukujuhlia tai puutarhakutsuja, rakkauselämä stimuloituu yhteisten kesäharrastusten muodossa. Työrintamalla uurastavat eivät kuitenkaan pääse helpolla. Kesän jälkeen kaikki tuntuu olevan pienessä solmussa ja kaaoksessa.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Ravulle ei ole luvassa suuria käänteitä, romanttinen kesä jää arkisten kiireiden jalkoihin. Kesäkuiset haaveilevat vielä helteistä, levosta ja mökkiloman rauhasta. Heinäkuisilla on kiire saada sienet ja marjat pakkaseen tai kuntoprojekti käyntiin. Syksyn maratonille tähtäävät piiskaavat itseään sitkeästi eteenpäin. Kuukauden kohokohta osuu 21.–22.8. Pieni matka tai sukulointi tiivistää perhesuhteita ja luo yhteishenkeä.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Leijonilla on kadehdittavan upeat planeettakuviot. Erityisesti kuun vaihteessa syntyneille sattuu ja tapahtuu, mutta myös elokuun ensimmäisen viikon leijonat pääsevät osallisiksi romantiikan pyörteistä. Viikonloppuna 22.–24.8. on syytä varata kynttiläillallinen tai hetki kaupunkilomalle, ystävän häät tai omat syntymäpäiväjuhlat ovat jymymenestys. 6.–9.8. syntyneet ovat turhautuneita harmittavista esteistä ja hankaluuksista.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Tällä viikolla syyskuiset pilkuttavat, viilaavat ja painottavat yksityiskohtia sydämensä kyllyydestä. Tarkkuutta ja huolellisuutta vaativa työ tuo neitsyen parhaat puolet esille, tulosta syntyy. 7.–14.9. syntyneet ovat varsinaisia tehopakkauksia. Sosiaalisella rintamalla on hieman hiljaisempi viikko. Romanttiset tuulet puhaltavat vasta syyskuun puolella. 25.–27.8. antaa mahdollisuuden herkistyä hyvän kirjan tai syvällisen keskustelun ääressä.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Asiat ja vilkkaat tapahtumat tuntuvat koskevan enemmän ystävää, tuttavaa tai sukulaista. Omassa arkielämässä on meneillään hieman harmaampi jakso. Kuun vaihteessa syntyneet osaavat kuitenkin ottaa tästä harmaudesta kaiken ilon ja hyödyn irti. Pieni löhöilyjakso on myös mahdollinen. Lokakuiset intoutuvat panostamaan kodin viihtyvyyteen. Tunnelman luominen vaatii värisilmää ja/tai diplomaatin taitoja.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpioni toimii, suorittaa ja viilettää paikasta toiseen, energiamittari pomppii aika ajoin punaisen puolella. Kodin muutostyöt, remontti tai sisustusprojekti yhdessä päivätyön ja harrastusten lomassa saa aikaan stressiä. Tällä viikolla on hyvä huomioida, ettei kipeä selkä tai alkava flunssa vie voimia. Myös liian vauhdikkaat liikuntasuoritukset on syytä unohtaa. Ylimääräisten riskien ottaminen kannattaa myös jättää toiseen kertaan.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Marraskuisten kannattaa laittaa herätyskello soimaan, luoda rytmi päivälle ja päämäärä viikolle. Punainen lanka katoaa helposti eläkepäiviä vietellessä tai yksinäisyyttä potiessa. Viikon iloiset ja onnekkaat kuviot osuvat kuun vaihteessa syntyneille. Toista onnistaa kalareissulla, toinen kiipeää Mount Everestille. Opiskelupaikan tai lainan järjestyminen tuo varmuutta ja uskoa tulevaan. Ihana romantiikan aalto hellii merkkiä vielä 5.9. saakka.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Tammikuinen kauris istuu tällä viikolla kirjastossa, kurssilla tai puhelimessa. Kauris laittaa kesäloman jälkeen tuulemaan ja saa työasiat rullaamaan täydellä teholla. Kauris haluaa äänensä kuuluviin ja mielipiteensä ilmaistua, yleisönosastokirjoittelu tai nettikeskustelukerho vetävät puoleensa. 7.–11.1. syntyneet ovat armottomia itselleen, työtahti hipoo jo mahdottomia. Stressi ja kiire aiheuttavat tällä viikolla helposti myös fyysisiä oireita.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Vesimiehet tekevät nyt normaalista poikkeavia ratkaisuja ja päätöksiä. Rajojen rikkomisen tarve saa laukomaan suoria sanoja tai irrottautumaan hankalista ihmissuhteista. Tammikuiset ovat enemmän innoissaan uusista tilaisuuksista, mutta helmikuiset kokevat muutospaineet ärsykkeinä. Seitsenvuotiskriisin työläs vaihe pakottaa erityisesti 6.–9.2. rutistamaan viikon yli, syksy tuo odotetun helpotuksen tilanteeseen.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Helmikuisten elämä rauhoittuu elokuun edetessä kohti loppuaan, paras tarmo ja järjestelyinto siirtyy maaliskuisille. Etenkin 6.3. jälkeen syntyneet intoutuvat pihatöihin tai kuntotalkoisiin. Meneillään olevassa työprojektissa on innostavia piirteitä. Kilpaurheilijan kuntohuippu osuu kesän loppuun. Maaliskuiset ottavat mittaa myös omista puhujan lahjoistaan. Oikeassa olemisen tarve tuntuu olevan jonkun muun ongelma.