Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 27.10.–2.11.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Taivaankannella räiskyy ja rätisee, eikä mylläkkä anna sinulle mahdollisuutta levätä laakereillasi. Pienet asiat saavat sinut ärsyyntymään ja käyttäytymään hellapoliisin tavoin. Kohdenna tulienergiasi hyödyllisiin työtehtäviin, liikuntaan tai siivousprojektiin, et ole niin päällekäyvä. Maaliskuiset ja kuun vaihteessa syntyneet saavat apua ja tukea ystäväpiiristä, varovaisuus talouden hoidossa maksaa itsensä takaisin joulun lähestyessä.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Huhtihärkä joutuu kuun vaihteessa laskupinon keskelle, päänvaivaa aiheuttavat myös pakolliset hankinnat. Talven tulo kirvoittaa kirjailijasielulta hyytäviä tarinoita, hyvä tv-sarja tai romaani saa unohtamaan arjen kiireen ja stressin. Toukohärän vauhtiviikot ovat juuri parhaimmillaan. Kun muiden vauhti hyytyy, oma motivaatio ja innostus vain nousee. Ihmissuhderintamalla on hiljaisempaa, pikkujoulukausi alkaa 12.11. jälkeen.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Pureva viima käy luihin ja ytimiin, eikä pimeälle lenkkipolulle ole suurta hinkua. Talviflunssakausi kysyy voimia ja sitkeyttä, toistenkin tukena toimiminen vaatii kärsivällisyyttä. Kuun vaihteessa syntyneet osaavat parhaiten rentoutua ja heittäytyä vapaalle, 4.–7.6. syntyneiden turnauskestävyys on vahvimmin koetuksella. Sosiaalinen elämä rajautuu kotisohvan ja työpaikan kahvihuoneen tunnelmaan, oman tilan tarve korostuu tällä viikolla.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Kesäkuisten ja kuun vaihteessa syntyneiden rapujen viestintäviikot ovat parhaimmillaan. Aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä löytää viihdettä antoisista keskusteluista. Taiteellisen ja luovan ravun runosuoni kukkii, tuottelias ajanjakso kestää marraskuun toiselle viikolle. Heinäkuinen rapu stressaantuu arjen haasteista. Linja-auton odottaminen räntäsateessa ei nosta tunnelmaa. 10.–15.7. syntyneiden viikon kulkuun ilmaantuu kuumakalleja.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Kun muissa merkeissä kärvistellään talven tuloa, leijona ottaa innokkaasti osaa loppuvuoden tapahtumiin. Lämminhenkinen viikko kutsuu ystävän syntymäpäiville tai marttakerhon talvikauden avajaisiin. Romantiikan saralla on myös mukavaa jännitystä, etenkin elokuun alkupuolella syntyneet hakeutuvat mielenkiintoiseen seuraan. Vapaa-ajan harrastukset kutsuvat rentoutumaan, loppuvuoden kiireet alkavat 9.11. jälkeen.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Elokuiset neitsyet saavat nauttia talven tulosta rauhallisin mielin, vähätapahtumainen viikko antaa mahdollisuuden lepoon ja rauhoittumiseen. Syyskuisten toimintaviikot ovat vielä hetken parhaimmillaan, paras suorituskyky kuuluu 12.9. jälkeen syntyneille. Ihmissuhteet jäävät hankalasti arjen pyörittämisen jalkoihin, kumppani, ystävä tai työkaveri pääsee naputtamaan ainaisesta kiireestä ja yhteisen ajan puutteesta.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaakojen viikko alkaa mukavissa merkeissä. Etenkin matka tai talvitapahtuma 27.–29.10. virkistää arjen kulkua mukavasti. Lokakuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden menestysviikot tuovat mukanaan yllättäviä käänteitä, pienet onnenpotkutkaan eivät ole mahdottomia. Muut lokakuiset vaa’at tuntevat painetta ja puristusta tekemättömien töiden tai hankalien ihmissuhteiden myötä. Ärtymyksen tunteet siivittävät viikon kulkua.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Kuun vaihteessa syntyneiden viikossa vietetään railakkaita syntymäpäiväjuhlia. Etenkin viikonloppuna, 30.10.–1.11. perhejuhlat nostavat tunnelman kattoon. Loppuvuoden aikana on pakko panostaa pienempiin ja isompiin hankintoihin, osalla syysloma maksaa maltaita, toinen panostaa kodin sisustamiseen tai tietotekniikkaan. Viestintäviikot ovat parhaimmillaan vielä 12.11. saakka, töiden sujuminen antaa tilaa vapaa-ajan harrastuksille.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Vaikka jousimiehen energiataso ei tässä vaiheessa vuotta ole korkeimmillaan, ihmissuhderintamalle osuva lämpöaalto ylentää mieltä. Romanssinpoikasta virittelevät saavat vastakaikua tunteilleen, parhaat tunnepäivät osuvat viikon loppupuolelle 1.–2.11. Lomaa tai vapaa-ajan matkaa toteuttaville on luvassa hyviä uutisia, ihana rentoutumisviikko antaa tilaa laiskottelulle ja herkuttelulle, univelat kannattaa nukkua pois ennen 12.11.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Kauris saa pyyhkiä hikeä otsaltaan, lepopäivät jäävät vähiin ja työpaineet pakottavat paiskimaan pitkää päivää. Kohdalle osuva vaativa työprojekti, muutto tai tenttiviikko nostaa sykkeen korkealle, nyt on hyvä rutistaa tekemättömät tehtävät pois alta. Täydellisyyteen pyrkivää kaurista harmittaa muiden suurpiirteisyys. Vaikka eroottinen lataus onkin huipussaan, tunnepuolella on edessä parempia tuulia vasta 12.11. jälkeen.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Ihana lämpöaalto ravitsee merkkiä, ja paras tuuli osuu tällä viikolla kuun vaihteessa syntyneille. Kohdalle osuva eksoottinen lomamatka tai mieltä ylentävä palkankorotus lämmittävät pitkälle loppuvuoteen, hyvää onnea kannattaa kokeilla arvonnassa tai lotossa. Vilkas sosiaalinen viikko innostaa ottamaan osaa marttakerhon myyjäisiin tai ystävien teatteri-iltamiin. Viikon kompastuskivet liittyvät hankalaan kommunikointiin.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Ihmissuhteet tuottavat vielä tällä viikolla harmaita hiuksia, mieltään osoittava teini ja jalkaa polkeva kumppani vaatii huomiota ja läsnäoloa. Onneksi kärsivällisyys antaa tilaa muiden huonoille päiville, hyvän kuuntelijan rooli osuu etenkin maaliskuun alkupuolella syntyneille. Maaliskuisilla kaloilla on ylimääräistä virtaa käytössään, loppuvuoden kuntoiluharrastus tai vaativan työprojektin läpivieminen sujuu hyvässä hengessä.