Rakkaudesta lukemiseen.

1.–7.10.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Aivan merkin alussa syntyneet tekevät viikon kaaoksesta upean järjestyksen. Tehokkuus on avainsana niin työssä kuin kotonakin. 24.–31.3. syntyneet joutuvat tyytymään hankalampaan viikkoon; syyssade ja aamuhämärä bussia odotellessa saavat kaipaamaan lomaa. Huhtikuiset hyödyntävät paremmin tukiverkostoaan, ystävä, sukulainen tai työkaveri ojentaa kätensä kiireisen ajan keskellä. Romantiikan vire pitää huolta 14.–21.4. syntyneistä.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Huhtikuiset härät saavat tuntea tervetullutta vauhdin hurmaa. Syksyn kulussa on meneillään turbovaihe, joka mahdollistaa rästitöiden valmistumisen. Toukokuun ensimmäisen viikon härkien elämässä tapahtuu onnekkaita käänteitä, syysmatka on erityisen antoisa tai rahatilanne kääntyy myönteiseksi. Viikko alkaa ihmissuhteiden osalta lämpästi. Tunnekäyrän huippukohta on 1.–2.10., loppuviikosta on luvassa viileämpää.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Toukokuiselle kaksoselle ilmaantuu huolenaiheita. Kanssakäyminen muiden kanssa ei tunnu sujuvan, ja se aiheuttaa turhautumisen tunteita. Syysflunssa pakottaa monta toukokuista kaksosta vuodelepoon. Kesäkuisten sosiaalinen syksy jatkuu erilaisten rientojen merkeissä. Kirkkokonsertti, taidetapahtuma tai teknologiamessut saavat kaksoset liikkeelle. Mukavimmat matkapäivät osuvat jännittävästi juuri viikonlopulle, 2.–4.10.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Kesäkuinen rapu jatkaa viime viikolla alkanutta innostuksen aaltoa, joka toimii parhaiten käytännön asioiden järjestelyssä. Työrintamalla ilmenee haasteita, jotka onneksi helpottavat jo ensi viikon puolella. 2.–5.7. syntyneiden syksyn kulku näyttää juuri parhaimpia puoliaan, jokin hanke tai projekti nytkähtää sopivasti eteenpäin. Ravun sosiaalinen elämä vilkastuu ensi viikosta lähtien, tämän viikon tunnekylläisimmät päivät osuvat 4.–6.10.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Planeetta toisensa jälkeen jättää merkin ja leijonan lottopottikesä ja -syksy alkaa olla takanapäin. Toivottavasti mukavat elämänmuutokset, muutto, uusi työpaikka tai edes hehkeä kesäromanssi toivat iloa leijonan elämään. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat vielä nautiskella vilkkaasta sosiaalisesta elämästä, kiva syystapahtuma tai juhla piristää viikon kulkua. Ensi viikolla on luvassa huomattavasti arkisempaa elämää.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Neitsyet muistavat tämän syksyn pitkään, ei yksistään kiireen ja suorituspaineiden takia, vaan myös uusien mahdollisuuksien avautuminen tuo vaihtelua elämään. Tuleva viiden viikon jakso kysyy neitsyeltä kylmähermoisuutta ja kykyä toimia paineiden alaisena. Maratoonarille, himopelaajalle tai shoppailijalle syksyn kulku on kuin huumetta. On aika ottaa riskejä, mutta silti toimia kohtuuden rajoissa. Osa neitsyistä onnistuu, osa ei.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaa’an syksyssä on pientä odottelun makua, muiden aikataulut eivät tunnu sopivan omiin ja odottavien mappi pursuaa keskeneräisiä asioita. Ensi viikko tuo enemmän myötätuulta asioiden edistymiseen, tällä viikolla on pakko tasapainoilla laskupinon tai yllättävien menojen kanssa. Sosiaalinen elämä on merkin loppupäässä syntyneiden osalta vireää, myös syntymäpäiväsankarit osaavat nauttia juhlapäivän pienistä huomionosoituksista.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Lokakuisten ilonaiheet tulevat tällä viikolla enemmän harrastuspuolelta. Haasteet liittyvät syysflunssan kourissa kärvistelevien ystävien tai työkavereiden tukemiseen. 2.–6.11. syntyneet ovat lämpimän myötätuulen vietävänä, onnistumisen elämykset ulottuvat monelle elämänsaralle. Marraskuisten ihmissuhderintamalla on puhaltanut syksyn kuluessa kylmä tuuli, onneksi korvatulpat voi poistaa korvilta lokakuun edetessä pidemmälle.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Syksyn flunssa-aalto iskee voimakkaimmin jousimiehen merkkiin. Myös kylmän kangistama niska tai jomottava selkä aiheuttavat vaivaa. Aivan merkin alkupäässä syntyneet saavat tehdä hartiavoimin töitä selvitäkseen viikon velvollisuustaakasta. Joulukuisella jousimiehellä on enemmän energiaa järjestää illanistujaisia tai syyskutsuja, merkin yli puhaltanut romantiikan aalto lämmittää vielä tällä viikolla merkin viimeisen viikon edustajia.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Kauris järjestää hupia sekä itselleen että muille. Jos viikon kulkuun osuu tanssikurssi, lastenkutsut tai marttakerhon syystapaaminen, tekemistä riittää. 2.–7.1. syntyneet ovat iloisten tapahtumien keskellä, liiketoimet kukoistavat tai aurinkoiset eläkepäivät etelän lämmössä tuntuvat lottovoitolta. Tammikuisten lokakuu vain paranee edetessään. Nyt on hyvä tehdä tarkkoja suunnitelmia ja aikatauluja, asiat sujuvat myöhemmin omalla painollaan.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Elämä ei välttämättä ole mullistunut viime viikkoina mielenilmauksen, liikennesotkujen tai tietokoneen reistailun takia, mutta pienet epäselvyydet, kommunikaatiokatkokset tai laskupinon kertyminen ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia. Tätä harmaantumista on odotettavissa vielä tällä viikolla. Uudet suunnitelmat tulevat ajankohtaiseksi, kun tärkeä tilaisuus tai tapahtuma peruuntuu. Ensi viikosta lähtien on luvassa selkeämpiä tuulia.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Syksyn hankalin terveyskuvio tulee ajankohtaiseksi, osa kaatuu petiin flunssan kourissa, osa potee väsymystä. Vitamiinipillerit on syytä kaivaa kaapista viimeistään tällä viikolla. Kala on ihmissuhteissaan valikoiva, loppusyksyn kohdalla vähänkään hankalat ihmissuhteet joutavat jäähylle. Kala joutuu etsimään tasapainoa henkisistä harrastuksista, ulkoilusta ja liikunnasta, työpäivän jälkeen on tärkeää ladata akkuja positiivisessa seurassa.