Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 29.9.–5.10.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Alkusyksyn energiapiikki jää pikku hiljaa selän taakse ja koko vuoden yltiöenerginen tunnelma vaihtuu rauhalliseen oleiluun, osa kaipaa hiljaista patikointia luonnossa ruskan keskellä. Maalisoinaita vaivaava tyytymättömyyden tunne saa tekemään yltiöpäisiä hankintoja, osa hakee jännitystä pelaamisen tai riskinoton kautta. Viikon jämerin ote löytyy huhtikuun ensimmäisellä viikolla syntyneiltä, kurin- alainen työ tuottaa hyvää tulosta.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Huhtihärän toimintaviikot ovat parhaimmillaan, syksyn eteneminen tuo intoa ja motivaatiota kaikkeen olemiseen ja tekemiseen. Kuun vaihteessa syntyneiden menojalkaa kihelmöi, syksyn tanssikurssi tai marttakerhon teatteri-ilta tuo kaivatun irtioton arkeen. Toukohärät keskittyvät enemmän työntekoon, opiskeluun tai mielen hallintaan. Syyskirjailijan upea ja tuottelias jakso päättyy ensi viikolla, tällä viikolla ehtii vielä tehdä ihmeitä.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Jos sait itsestäsi alkusyksyn aikana irti huikean suorituskyvyn maratonin tai kymmenen puolukkaämpärin muodossa, huomaatko, kuinka elimistösi vaatii nyt lepoa? Toukokuinen kaksonen saa parhaat mahdollisuudet lomanviettoon tai ylimääräiseen vapaa-aikaan. Kesäkuisen kaksosen ryhtiliike vaati vielä tahtotekijää, dieetti tai tupakkalakko kärsii mielialavaihtelusta. Ihmissuhderintamalla on tasaisen tappavaa, ellet ole syntynyt 31.5.–4.6.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Kesäkuisen ravun viikosta löytyy paljon ilon pilkahduksia, etenkin ihmissuhderintamalla on aihetta juhlaan. Pienet vastoinkäymiset saavat kuitenkin pinnan kireälle, reistaileva auto tai kiukutteleva teini aiheuttaa harmaita hiuksia. Heinäkuinen rapu löytää itsensä kulttuuririennoista tai sisustusliikkeestä, illanvietto ystävien tai rakastetun kanssa muodostaa viikon kohokohdan. Romantiikan saralla on mukavaa jännitystä 18.10. saakka.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Pienet arjen asiat toimivat positiivisena voimavarana heinäkuiselle leijonalle, syksyn kulussa on helppoutta ja sujuvuutta. Lahja tai hyvä tarjous toimii viikon valopilkkuna, vapaa-ajan harrastukset muodostavat tärkeän henkireiän tulevina viikkoina. Elokuinen leijona joutuu luopumaan alkusyksyn etuisuuksistaan, palkan eteen on on syksyn edetessä tehtävä huomattavasti rivakammin töitä. Sosiaalinen akseli aktivoituu vasta 18.10. jälkeen.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Neitsyen viikko alkaa tunnelmallisesti. 29.–30.9., matka, perhejuhla tai syystapahtuma saa hetkeksi herkistymään. Elokuisten vauhtiviikot vaativat liikkeelläoloa, viikon velvollisuudet hoituvat töiden ja harrastusten ohessa. Syksyn merkissä kiertänyt Merkurius lahjoo tämän ja ensi viikon alun syyskuisia neitsyitä, palaverit, neuvottelut ja koulutustilaisuudet hoituvat tyylikkäästi, osa käpertyy sohvan pohjalle kirjan tai tv-sarjan pariin.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Syyskuiselta vaa’alta vaaditaan nyt rohkeutta tarttua syksyn haasteisiin. Palkankorotus, bonus tai opiskelupaikka menee sivu suun ilman omaa aktiivista panosta. Syntymäpäiväsankarit saavat katsella tulevaan vuoteen luottavaisin mielin, elämä tarjoaa juuri nyt parastaan. Lokakuinen vaaka tarvitsee pientä potkua syksyn kulkuun, ja sitä on luvassa tulevina viikkona. Tunnekäyrän parhaat kohdat osuvat viikonlopulle 30.9.–2.10.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpioni elää intohimoista syksyä niin ihmissuhteissaan kuin harrastuksissaan. Luova energia on syytä purkaa kirjoittamiseen, taideharrastukseen tai musiikin tekemiseen, pari ylimääräistä vapaapäivää ravitsee parisuhteen onnea. Romantiikan saralla on meneillään syksyn hempein jakso, sinkkujen soidinmenot ovat juuri parhaimmillaan. Kun tunnekäyrä vielä nousee huippulukemiin 3.–5.10., ei syksyn kulku muutu yksitoikkoiseksi.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Marraskuinen jousimies tähyää kohti uusia seikkailuja. Matkajalkaa polttelee tällä hetkellä kovasti, eksoottisen loman suunnittelu on kiihkeimmillään. Osalla Lapin eräretki tai risteily Tukholmaan ajaa asiansa. Joulukuisista 12.-16.12. syntyneet elävät vauhdikkainta syksyä, uudet hankinnat tai impulsiiviset mieliteot tuovat väriä syksyn kulkuun. Sosiaalinen elämä on tällä hetkellä rauhallista, tilanne muuttuu 18.10. jälkeen.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Joulukuinen kauris tuntee nahoissaan kiireen ja sitä seuraavan stressin, tulevien viikkojen aikana vaaditaan pitkää pinnaa ja kärsivällistä mieltä. Työelämän hektisyys vaatii venymään suorituskyvyn äärirajoille. Tammikuiset saavat äänensä kuuluville, kompromissien teko ei kuitenkaan ole kovin helppoa. Romantiikan saralla on rauhallista, sosiaalisen elämän vilkkaus liittyy ystävien, asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden läsnäoloon.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Tammikuiset ja kuun vaihteessa syntyneet ovat upeassa vireessä, hyvän onnen ja optimismin tuuli kantaa pitkälle syksyyn ja auttaa tekemään oikeita ratkaisuja työelämän ja talouden suhteen. Energiakäyrä ei seuraa innostuksen perässä, joten marraskuun alkuun saakka on hyvä muistaa pitää tarvittavia taukoja. Helmikuisen vesimiehen on hyvä ottaa katse horisonttiin, pitkän tähtäimen suunnitelmat auttavat loppusyksyn kiireiden keskellä.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Helmikuiset saavat tarvittavaa potkua loppusyksyn tekemisiinsä, pihatalkoot tai suursiivous on hyötyliikuntaa parhaimmillaan. Seitsenvuotiskriisin keskellä pyörivä maaliskala saa lohtua ja tukea ystäväpiiriltä, mukava teatteri-ilta tai syntymäpäiväkekkerit vievät tummat ajatukset mennessään. Lokakuun puolelle on hyvä suunnitella enemmänkin vapaa-ajan toimintaa, sosiaalinen elämä on rikasta ja vilkasta aina 18.10. saakka.