Horoskooppi 29.1.–4.2.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Sinulla on paljon ideoita ja ajatuksia, mutta tuntuu, että kaikki eivät ole samalla aaltopituudella. Tulevan kahden viikon aikana joudut käymään läpi turhauttavia keskusteluja, ja monia asia tuntuu jäävän odottavien listalle. Maaliskuisilla oinailla on sitkeää kärsivällisyyttä ja peräänantamattomuutta, jolla asiat lopulta selviävät. Huhtikuiset siirtyvät eteenpäin sitä mukaa kuin ongelmia ilmenee. Rento asenne tepsii hankaliinkin tyyppeihin.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Työrintamalla ilmenee tällä viikolla haasteita, sillä koneet temppuilevat tai asiakkaat jättävät tulematta. Aikataulut viivästyvät ikävästi, kun joku myöhästyy junasta tai lento ei jostain syystä lähdekään. Lämpimät ihmissuhteet tuovat sen sijaan onnellisuuden ja ilon tunteita, ja erityisesti huhtikuiset leijailevat välillä irti maankamaralta. Toukokuisten toimintaviikot kestävät 20.2. saakka, joten nyt on hyvä hetki nauttia keskitalven hiihtokeleistä.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Viikko alkaa lämpimissä tunnelmissa, ja etenkin viikonloppuna 29.–31.1. on hyvä hetki tuulettaa viikon tomuja jaloista. Hyvin alkanut vuosi kääntyy kuitenkin kuunvaihteen jälkeen hieman takkuiseksi, kun työrintamalla ilmenee tehottomuutta tai motivaation puutetta. Kärsivällisyys on hetkittäin kovalla koetuksella. Toukokuisten ihmissuhteisiin kohdistuu ylimääräistä painetta ja suuria odotuksia, joten pettymyksen tunteet ovat mahdollisia.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Rapu saa nauttia harvinaisen yltäkylläisistä taivaankannen lahjoista. Kesäkuisten sosiaalinen viikko innostaa marttakerholaisia kokoontumaan, ja työyhteisön teatteri-ilta ja romanttinen kynttiläillallinen lupaa sykähdyttäviä hetkiä. Etenkin kuunvaihteeseen 31.1.–2.2. osuva herkkä hetki saa ravusta upeimmat puolet esille. Heinäkuiset ovat tehopattereita: osa innostuu kuntoilemaan, osa loistaa työyhteisössään kuukauden työntekijänä.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Heinäkuinen leijona hoitaa oman tonttinsa tyylikkäästi ja tehokkaasti, mutta elämän pienet vastoinkäymiset eivät välttämättä ole itse aiheutettuja. Varmuuskopiot ovat tällä viikolla paikallaan, sillä tietotekniikka reistailee hankalasti. Joku joutuu sanomaan hyvästit rikkoontuneelle kännykälle tai kopiokoneelle, toinen on juna-aikataulujen muutosten uhri. Onneksi tunnekäyrä nousee loppuviikkoa kohden, ja 3.–4.2. on enemmän ilon aiheita.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Syyskuisilla on monta rautaa tulessa. Välillä iskee riittämättömyyden tunne, välillä ärtymyksen puuska. Erityisesti 5.–11.9. syntyneet joutuvat tällä viikolla ilmaisemaan mielipiteensä painavasti. Elokuiset ovat talven flunssa-aallon todennäköisin kohde, ja jos flunssa jättää rauhaan, kipeä polvi ilmoittaa olemassaolostaan. Ihmissuhteissa on hankalaa ajatella rationaalisesti, ja sinkkuneitsyt seikkailee suuren unelman perässä.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Helmikuun puolelle siirryttäessä vaa’an sosiaalinen elämä hiljenee selkeästi, ja hiljaiset koti-illat tuntuvat mukavalta vaihtelulta. Vauhdikas alkuvuosi vaatii veronsa, ja matalavireinen jakso houkuttelee sohvan pohjalle. Ideat tuntuvat olevan vähissä, minkä vuoksi työelämä rullaa enemmän vanhalla rutiinilla. Pankkilainapäätöstä tai asuntokauppojen viriämistä odottelevat joutuvat pettymään. 11.2. jälkeen sopimusasiat luistavat paremmin.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Tietotekniikan ongelmat vievät tällä viikolla skorpionin aikaa ja vaivaa, ja myös auton osto tai sohvaryhmän hankinta siirtyy tuonnemmaksi. Onneksi seuraelämän vilkkaus tuo vireyttä viikkoon: pullakahveja tarjoillaan moneen otteeseen. Taide- ja kulttuurielämykset kuuluvat lokakuisten talveen, ja myös romanttisia odotuksia on kovasti ilmassa. Marraskuiset nauttivat työn sujuvuudesta ja hyvistä kontakteista. Hyötyliikunta saa aivosolut kirkastumaan.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Jos vuosi alkoi marraskuisilla takkuillen, myös joulukuisista ennen 9.12. syntyneet saavat kokea turhautumista. Talviflunssa tai hammaskipu aiheuttaa arjen kulkuun selkeän haasteen. Osa kipuilee uhmaikäisen tai ikuisen murrosikäisen kanssa. Marraskuisten elämässä eräs aikakausi on päättymässä, ja tärkeät päätökset ajankohtaisia, kuten kansanedustaja Jani Toivolalla (27.11.), joka ilmoitti päättävänsä eduskuntatyön tänä keväänä.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Marraskuisen ja kuunvaihteessa syntyneen kauriin viikko painottuu ihmissuhteisiin. Lasten tai lastenlasten hoito nostaa pintaan vahvoja tunteita. Sinkkukauris kohentaa ulkonäköä uuden kenkäparin tai hiusmallin muodossa. Liian suuret odotukset voivat silti kangistaa kielen heti treffien alkumetreillä. Tammikuisilla on meneillään tehoviikot, jotka sallivat ylityötunnit ja kuntoilubuumin. 4.–7.1. syntyneet saavat tarvitsemaansa apua.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Vesimiehen sosiaalinen elämä hiljenee tyystin, ja on aika palata sorvin ääreen. Hemmottelu ja lomajakso jäävät tammikuun puolelle. Vaikka posti ei tällä viikolla osaisikaan perille tai tietokone lakkaisi toimimasta, se ei ole vesimiehelle suuri ongelma, vain pieni hidaste. Syntymäpäiväsankarit ottavat viikon rennosti, joten juhlapäivänä ei odoteta mitään suurta yleisöryntäystä. Muutto ja kodinparannustyöt tulevat harkintaan.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Venus sukeltaa romanttisine tuulahduksineen merkkiin ja tuo talven pakkasten keskelle lämpöä ja hehkua. Sinkkukala aloittaa samalla jännittävät soidinmenot, joiden kohteeksi valikoituu helposti varattu tai muuten saavuttamaton yksilö. Elämässä on unelmia, ja tällä viikolla niitä on erityisen runsaasti. Maaliskuiset saavat nauttia toimintapommi Marsin ylienergisyydestä. Osa suunnistaa uhkapeleihin, osa eroottisiin leikkeihin.