Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 18.–24.5.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Sosiaalinen lämpöaalto jatkuu vielä lähes kolme viikkoa, kevätaurinko innostaa enemmänkin vetämään lonkkaa kuin paiskimaan hartiavoimin töitä. Mukava lomanpoikanen hyvässä seurassa sopii viikon kuvaan, myös romanttinen matka tai sokkotreffit ajavat hyvin asiansa. Viikon parhaat tunnelmat osuvat 21.–23.5. Palaverit, kokoukset tai marttakerhon kevätjuhlat sujuvat hyvässä hengessä.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Viestintäviikot toimivat loppukevään innoittajina, kirjailijan ja puheammattilaisen on helppo saada ajatuksia ilmoille. On aika hankkia uusi polkupyörä, vaihtaa asunto tai innostua kevätmuodista, ajankohtaiset hankinnat innostavat etsimään vaihtoehtoja. Tunne-elämässä viikon kohokohdat osuvat 23.–24.5. Vaikka romanttiset odotukset olisivatkin nyt korkealla, paras lämpöaalto alkaa vasta 6.6.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Elämässäsi sattuu ja tapahtuu paljon, toimintapommi Mars liikkuu merkissäsi 4.6. saakka. Älä turhaan mieti ylityötuntien määrää tai vaativan kuntokuurin raskautta, saat levätä kesäkuun puolella yllin kyllin. Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden kannattaa kuitenkin jo etukäteen varautua kuunvaihteen kiireisiin, suunnittelutyö maksaa itsensä takaisin. Sosiaalinen elämä jatkuu vilkkaana.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Energiatasosi ei ole korkeimmillaan, eikä rutiinien pyörittämiseen riitä suurta mielenkiintoa. Toukokuun loppupuolen velvollisuudet on pakko hoitaa alta pois, vaikka ne tuntuisivat epämiellyttäviltä. Ihmissuhteissa ilmaantuva kireys saa hakeutumaan omiin oloihin, hankala työkaveri tai kiukutteleva teini aiheuttaa harmaita hiuksia. Viikon ilonaiheet löytyvät rakentavista keskusteluista.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Joko aloitit remontin, kesämökin etsimisen tai toteutit muuttohaaveet toiselle paikkakunnalle? Kotiin ja asumiseen liittyvä muutosaikeet ovat alkukesällä tapetilla, sisustusinto tai pihatyöt saavat luovuuden puuskan valloilleen. Loistat läsnäolollasi eri tilanteissa, karismaattinen ja valloittava puolesi pääsee oikeuksiinsa. Sinkkuleijonalla on loppukevään kohdalla mukavasti vientiä.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Elokuisella neitsyellä on elämä hallussa, kirjanpitäjän tarkkuus ja vedenpitävät aikataulut luovat ympärille turvallisuutta. Syyskuiset neitsyet eivät kuitenkaan pääse yhtä helpolla, reistaileva auto, flunssa tai tiukka rahatilanne aiheuttaa ylimääräistä vaivaa. Kiukunpuuskia on turha purkaa läheisiin, etenkin 10.–15.9. syntyneet sortuvat muiden syyttelyyn. Kesäkuun puolella tiukka tahti hellittää.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Ihanan vauhdikas kevät on kohdallasi juuri parhaimmillaan, mukava sujuvuuden tunne siivittää työn ja harrastusten parissa. Kykenet neuvottelemaan ongelmallisista tilanteista ja asioista hyvässä hengessä ja toimit yhteisössäsi erimielisyyksien selvittelijänä. Jos olet laiskotellut talven ja alkukevään aikana, nyt on hyvä hetki ottaa itseä niskasta kiinni ja aloittaa dieetti tai tervetullut kuntokuuri.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Siunattu välivaihe antaa sinulle aikaa miettiä tulevan kesän toimia. Sinulla on aikaa pysähtyä ja tarkastella, mihin suuntaan intuitio nyt ohjaa. Lokakuinen skorpioni löytää itsestään ehdottomuutta, joka toimii työelämässä, mutta ei ihmissuhteissa. Apujoukot saapuvat kesäkuun puolella, joten mistään pitkästä haastejaksosta ei nyt ole kyse. Romantiikan saralla lämpenee vasta ensi kuun puolella.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Muista ajatella omia tarpeitasi ja jaksamistasi, muiden toiveet ja odotukset voivat aiheuttaa tunnolliselle jousimiehelle stressioireita. Pieni hemmotteluloma tai matka olisi nyt tarpeen, hempeä Venus suosii merkkiäsi vielä 6.6. saakka. Saatat tuhlata enemmän kuin normaalisti, kevään juhlat ja tapahtumat vaativat uutta vaatekertaa tai lahjahankintoja. Parisuhteessa räiskyy ja rätisee 4.6. saakka.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Elät kevättä suurella liekillä ja siksi ihmissuhteesi ovat suurennuslasin alla. Hyvän parisuhteen jatkuvuus ei ole uhattuna, mutta huono kumppanuus vaatii tekemään korjausliikkeitä. Sinkkukauriin kriittisyys voi toimia jarruna uuden suhteen aloittamisessa. Joulukuinen kauris saa juoksevat asiat rullaamaan vauhdilla; laskupino saa kyytiä, ongelmatilanteet selviävät hyvillä perusteluilla.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Aloitat viikkosi pää pilvissä unelmoiden, mukava kevättapahtuma tai matka viihdyttää etenkin 18.–19.5. Tammikuinen vesimies joutuu korjailemaan loppukevään virheitä ja unohduksia, ylimääräinen työ vaatii pientä rutistusta. Helmikuisella vesimiehellä on mahdollisuus supertehokkaaseen loppukevääseen, onnistumisen tunteet heijastuvat myös positiivisesti läheisimpiin ihmissuhteisiin.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Pienet sudenkuopat tekevät loppukevään kulusta jännittävän ja mielenkiintoisen, etenkin maaliskuisen kalan ote herpaantuu helposti kärsimättömyyden puuskissa. Helmikuinen kala joutuu odottamaan omaa tarmonpuuskaansa helluntaihin saakka, pieni saamattomuuden tunne siivittää viikon kulkua. Viikonloppuna 19.–21.5 tunnekäyrä käy korkeimmissa lukemissa, pieni irrottelu on paikallaan.