Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 21.–27.7.

Oinas 20.3.–19.4.: 
Oinaalla viikon parhaat lomapäivät osuvat 24.–26.7. Irtiotto arjesta ja sadepäivien tylsyydestä tuo tullessaan mukavan matkan tai tapahtuman. Tällä viikolla ei kannata ryhtyä hikiseen työprojektiin tai vaativaan ponnisteluun; laiskottelun ihanuus ja herkuttelun mahdollisuus saa unohtamaan kiireen, stressin ja hankalat ihmissuhteet. Romantiikan saralla oinas elää juuri kesän parhaimpia päiviä, sinkkuoinas saa paljon huomiota.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Viikon ilonaiheet liittyvät levon, loman ja kesämatkailun teemoihin. Mökki, rantasauna ja hiljaiset hetket luonnossa vievät voiton meluisista kesäfestivaaleista tai yleisötapahtumista. Härän sosiaalinen elämä on rauhallista vielä elokuun alkuun saakka, kesäloman viimeiset päivät kannattaa käyttää akkujen lataamiseen. Tunnekäyrä nousee mukavasti loppuviikolla, 26.–27.7. Perhetapahtuma tai pieni matka tuulettaa tehokkaasti ajatuksia.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Kaksosen vauhdikas kesä ei vielä ilmoita rauhoittumisen merkkejä, kesätapahtumat ja juhlat innostavat tekemään lyhyitä matkoja. Koska terveysongelmat koettelevat merkkiä, marjametsällä, puutarhassa tai patikointiretkellä on hyvä huomioida jaksamisen rajat. Kesäflunssa tai harmittava selkäkipu voi pakottaa vuodelepoon. Lepo tulee heinäkuun lopulla tarpeeseen, sillä elokuussa ylimääräiset työt vaativat ponnistelua.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Ravun kesä jatkuu toiminnallisena etenkin 17.7. jälkeen syntyneiden osalta, innostava kuntoilu- tai marjanpoimintaprojekti tuottaa hyvää tulosta. Muut ravut saavat viettää hiljentymisen hetkiä luontopolulla tai purjeveneen lipuessa rauhallisesti pitkin tyventä järven pintaa. Seuraelämän hiljennyttyä heinäkuun loppupuoli sujuu enemmän kesäharrastusten sekä puuhien parissa, taiteelliset ja luovat asiat inspiroivat heinäkuun alun rapuja.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Heinäkuisten leijonien syntymäpäiväjuhlat sujuvat rauhallisissa merkeissä, kakkukahvit tarjoillaan lähipiirin kera. Elokuiset leijonat elävät kesän ehdottomasti upeinta jaksoa. Rakas kesäharrastus luo upeita elämyksiä, kurssi tai koulutustilaisuus pitää mielen virkeänä. Merkissä liikkuva Venus lupaa romantiikkaa kaipaaville intohimoisia hetkiä. 16.8. jälkeen syntyneillä pinna palaa helposti pienten vastoinkäymisten keskellä.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Toivottavasti jätit muutaman lomapäivän elokuunkin puolelle, sillä selkeästi aurinkoisimmat päivät osuvat merkin osalta vasta 5.8. jälkeiselle ajalle. Tällä viikolla on totuteltava sadepäivän ohjelmaan, siivousprojekti tai halonhakkuu tuo joutenoloon mukavaa vaihtelua. 11.–15.9. syntyneiden kesän kulkuun osuu mukavia käänteitä, hyvä uutinen, onnistunut kauppa tai ikimuistoinen matka lämmittää mieltä vielä syksynkin puolella.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Vaikka vaaka on syysihminen, myös kesän kulussa on nyt lupaavia piirteitä. Mukava seuraelämän jakso kannattaa hyödyntää ottamalla osaa marttakerhon kesätoimintaan; ystävien kanssa tehtävät seuramatkat tuovat myös kaivattua rytmin vaihdosta hieman tasapaksuun heinäkuuhun. Syyskuisten vaakojen on syytä tähyillä jo alkusyksyyn, hyvä suunnitelma opiskelun, työn tai talousasioiden suhteen kannattaa tehdä ajoissa.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpioni linnoittautuu mielellään omaan turvalliseen majaansa. Kesämökin hiljaisuus tai luonnon rauha houkuttelee kokemaan Suomen suvea lähipiirin kanssa. Kesätapahtumat ihmisvilinöineen saavat rauhassa jäädä muille merkeille, skorpioni tuulettaa kevään ja alkukesän kiireitä levolla pois. Ainoastaan 18.11. jälkeen syntyneillä on vielä kiivas tempo, työ- tai opiskeluprojekti vaatii puurtamista, osa innostuu kuntoilusta.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Marraskuisten kesäloma etenee tasaisen rauhallisesti, nyt on hyvä hetki levätä ja nukkua univelkoja pois, elokuun puolella on jälleen täysi höyry päällä. Joulukuinen jousimies ottaa kaiken ilon irti kesämatkojen tuomasta vaihtelusta. Heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla löytyy myös juhlan aiheita, rippijuhlat, syntymäpäivät tai häät tuovat ystäviä tai sukulaisia yhteen. Romantiikan saralla on meneillään kesän kuumimmat viikot.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Marraskuisten kesäloma etenee tasaisen rauhallisesti, nyt on hyvä hetki levätä ja nukkua univelkoja pois, elokuun puolella on jälleen täysi höyry päällä. Joulukuinen jousimies ottaa kaiken ilon irti kesämatkojen tuomasta vaihtelusta. Heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla löytyy myös juhlan aiheita, rippijuhlat, syntymäpäivät tai häät tuovat ystäviä tai sukulaisia yhteen. Romantiikan saralla on meneillään kesän kuumimmat viikot.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Vesimies uskaltaa tehdä äkkilähtöjä tai impulsiivisia lomasuunnitelmia säiden mukaan. Matkaa mummolaan tai vierailua sukulaisten luokse ei tarvitse suunnitella viikkokausia. Myös rakkauselämässä on räiskyvyyttä ja tempoilua, kumppanin kesälomasuunnitelmat saattavat ärsyttää etenkin 16.2. jälkeen syntyneitä. Sinkut löytävät potentiaalisista ehdokkaista ärsyttäviä piirteitä. Romantiikan saralla on pakko tähyillä syksyn suuntaan.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Kalojen viikko alkaa rempseästi. 22.–24.7. osuva mukava matka tai tapahtuma tarjoaa sykettä koko kuun edestä. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet osaavat hyödyntää toiminta-aaltoa parhaiten, meneillään oleva remontti, kuntokuuri tai työprojekti etenee vauhdikkaasti. Muiden kalojen on hyvä osata hyödyntää kesän hiljaista ajankohtaa, elokuun puolella vauhti ja vaaralliset tilanteet aiheuttavat lisästressiä.