Rakkaudesta lukemiseen.

Horoskooppi 22.6.–5.7. 2017

Oinas 20.3.–19.4.: 
Maalisoinaan alkukesä helpottaa vihdoin juhannusviikolla, loman viettoon on mukava heittäytyä ilman kiukuttelevaa työkaveria tai sukulaista. Huhtioinaan ei kannata hermostua pienistä. Reistailevat kodinkoneet, korjausta vaativa auto tai kesämökin vesivahinko vaatii vain ylimääräistä työtä. Juhannuksen vietto ei välttämättä suju kommelluksitta, etenkin 1.–7.4. syntyneille riittää yllätyksiä.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Aurinko paistaa merkkiisi juhannuksen kunniaksi, olet juhlatuulella ja osaat pitää tunnelmaa yllä ystävien tai ­sukulaisten kesken. Energinen kesäkuun loppu innostaa aidan maalaamiseen tai pieneen nikkarointiin, liikunnallinen härkä suunnistaa juhannustansseihin. Laiskanpulskea viikko sopii kesäloman viettoon, herkutteluun ja romantiikan vaalimiseen, kesä on härällä parhaimmillaan.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Kesäkuun mukavimmat matkapäivät osuvat juhannuksen alle, päiville 22.–23.6. Jos suunnistat kesämökille, risteilylle tai vielä kauemmas, hyvä seura innostaa irrottelemaan. Parhaat lomapäivät ovat vielä edessäpäin, tällä viikolla on kuitenkin mahdollisuus hiljentää vauhtia ja unohtaa hetkeksi arkikiireet. 3.–7.6. syntyneillä pieni onnenkantamoinen tai uutinen yllättää mukavasti.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Kesäkuinen rapu viettää mukavia syntymäpäiväjuhlia ja siinä sivussa antoisaa perhe- tai sukujuhlaa juhannustunnelman keskellä. Viikon parhaat päivät osuvat ehdottomasti ajalle 24.–25.6. Juhannuspäivänä kokko roihuaa ja sauna lämpiää hyvässä seurassa. Heinäkuisen ravun tehoviikot eivät anna sijaa laiskottelulle, kohdalle osuva muutto, remontti tai työprojekti on pakko hoitaa pois alta.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Sosiaalinen elämäsi ei juhannusviikolla ole vilkkaimmillaan, joten oma tila ja rauha tulee tarpeeseen. Mietit syntyjä ­syviä viinilasin äärellä ja seuraat muiden juhlintaa hieman etäämmältä. Pääset rentoutumaan paremmin vasta heinäkuun puolella, keskeneräiset puutarhatyöt tai pakollinen remontti ei anna tilaa laiskottelulle. Tunnekäyrä kohoaa lupaavasti vasta loppuviikon kohdalla 26.–28.6.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
On aika levätä ja löysätä vauhtia, myös 13.9. jälkeen syntyneille juhannusviikko toimii akkujen lataajana. Kutsutpa juhannuksena kylään mummon ja papan, kummitytön tai marttakerhon jäsenet, luvassa on erityisen mukavaa yhdessäoloa. Kokon pystyttäminen, nurmenleikkuu tai ruoanlaitto pitää kiireisenä, syyskuun ensimmäisen viikon neitsyet tekevät kesäeuroja kirpputorilla tai jäätelönmyynnissä.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Syyskuiselle vaa’alle juhannusviikko näyttäytyy lepoviikkona, suurempia sukujuhlia tai romansseja ei ole näköpiirissä. Lokakuiselta vaa’alta vaaditaan uskallusta tehdä rohkeita päätöksiä. Jos juhannussuunnitelmat eivät etukäteen kohtaa omia odotuksia, kannattaa laittaa asiat oikealle tolalle. 5.–12.10. syntyneillä mukavaa ­keskikesän juhlaa varjostavat ylimääräiset esteet terveyden tai talouden saralla.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Muiden hyvinvointi nousee päällimmäiseski juhannusviikolla, ajaudut ruoanlaittajan, saunan lämmittäjän ja huolien kuuntelijan rooliin. Koska energiatasosi on korkealla, pyöräily, lenkkeily tai kuutamouinti sopii viikon kulkuun. Etenkin marraskuun ensimmäisellä viikolla ­syntyneiden vauhtiviikot eivät anna tilaa laiskottelulle, juhannusjuhlien liikuntaturnaukset saavat kilpailuvietin esille.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Kaipaat kovasti hiljaista hetkeä ja rentoutumisen mahdollisuutta, kesäfestivaalit tai suuret yleisötapahtumat eivät sytytä sinua juhannustunnelmaan. Et ehkä saa kesämökillä paljoa aikaiseksi, suuret ja vaativat projektit kannattaa jättää loppukesän huoleksi. 4.–8.12. syntyneet nauttivat kesämatkojen ihanuudesta, 19.–23.12. syntyneillä tärkeä kesäharrastus toimii hyvinvoinnin lähteenä.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Kesän romanttisimmat päivät osuvat kohdallesi juuri juhannusviikolle, impulsiiviset mieliteot hallitsevat viikon kulkua. Sukulaisten kanssa tulee muisteltua menneitä juhannuskokon äärellä, mukava yhdessäolo siivittää ystävien tapaamista tai parisuhteen lomahetkiä. Tammikuun ensimmäisen viikon kauriit saattavat ­intoutua railakkaaseen juhlintaan, ylilyönnit ovat mahdollisia.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Paras mahdollinen lomatunnelma ei vielä helli merkkiäsi, joudut viettämään keskikesän juhlaa tavallista pienemmällä liekillä. Kesätapahtumat ja matkat ovat parhaimmillaan heinäkuun puolella, tällä viikolla on mukava rentoutua läheisten kera. Helmikuun ensimmäisen viikon vesimiehellä on paras juhannusboogie, mukava matka, sukujuhla tai perhetapahtuma nousee koko kesän kohokohdaksi.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Nyt on hyvä hetki unohtaa surut ja murheet ja keskittyä leppoisaan juhannustunnelmaan. Liikunnalliset kesäharrastukset kuuluvat viikon kulkuun, maratoonarin huippukunto on juuri parhaimmillaan. Etenkin 3.–9.3. syntyneet ovat viikon tehopommeja, juhlajärjestelyt tai siivoukset tapahtuvat vauhdilla. Sinkkukalan ­romanttiset viritykset kannattaa aloittaa aktiivisesti jo kesäkuun puolella.