Horoskooppi 18.–24.9.2014

Oinas 20.3.–19.4.: 
Aktiivinen syksy innostaa oinaita sekä työrintamalla että harrastustoiminnassa. Maaliskuiset huomaavat jo, kuinka vinha energia-aalto saa tekemään ylityötunteja ja selviämään siinä sivussa tehokkaasti kotitöistä. Huhtikuun ensimmäisen viikon oinaat ovat vuoden 2014 upeimpien mahdollisuuksien kynnyksellä, ja onnenpotku osuu tavalla tai toisella kohdalle. Merkin jälkipuoliskolla syntyneet tuskastuvat kommunikaatio-ongelmiin.
Härkä 20.4.–20.5.: 
Härät nauttivat hieman hankalan alkusyksyn jälkeen sujuvasta arjen pyörittämisestä, ihmissuhteiden parhaimmista puolista ja syksyn herättelemästä esteettisyydestä. Härkä on syyskuussa laatutietoinen suunnistaessaan sisustuskauppaan tai vaateostoksille, joten rahaa saa varmasti palamaan yli oman kipukynnyksen. Pimenevät illat houkuttelevat hemmotteluun, joka ryöstäytyy osalla yltiöpäiseen herkutteluun ja tuhlaamisvimmaan.
Kaksonen 21.5.–20.6.: 
Toukokuinen on ärhäkkä sanomaan mielipiteensä, sillä pienet asiat ja tilanteet saavat tällä viikolla suuret mittasuhteet. Kaikki eivät sulata tätä suorasukaisuutta. Kesäkuisilla on huomattavasti enemmän onnea matkassa, ja 4.–7.6. syntyneitä odottavat harvinaisen hyvät uutiset. Kesäkuiset ovat vauhdissa ensi viikkoon saakka. Puhelimet ovat kuumina, mielipiteet sinkoilevat hyvässä hengessä ja työrintamalla asiat sujuvat tanssin lailla.
Rapu 21.6.–22.7.: 
Rapu tuntee syksyn tulon energian hiipumisena, ja aamu-unisuus saa monet jäämään sängyn pohjalle. Puutarhan hoitaminen tai puolukoiden poimiminen ei nyt ole päällimmäisenä mielessä. Viikon alku, erityisesti 18.9., on tunnelmallinen, ja perhesuhteet muodostuvat läheisiksi. Työrintamalla heinäkuiset ovat tehokkaita, ja erityisesti 10.7. jälkeen syntyneet saavat tunnustusta yritteliäisyydestään. Laiskuus kostautuu 9.10. jälkeen.
Leijona 23.7.–22.8.: 
Leijonalla on syyskuussa kaikki apujoukot liikkeellä. Heinäkuiset suorittavat rästitöitä pois alta, ja elokuun ensimmäisen viikon leijonat nauttivat onnistumisen elämyksistä. Historiallisen hieno taivaankansi suorastaan lahjoo 4.–7. syntyneitä. Viikonloppuna 19.–21.9. matkustaville on luvassa ratkiriemukkaita elämyksiä. Leijonan sosiaalinen elämä vilkastuu vasta 29.9. jälkeen. Elokuiset saavat tehokkaan vaihteen päälle lokakuussa.
Neitsyt 23.8.–22.9.: 
Elokuiset puskevat tällä viikolla vastatuuleen, sillä syysflunssat vievät parhaan terän ja energian vähyys saa ärtyneeksi. Syyskuiset nauttivat enemmän syntymäpäivien tunnelmasta, läheisten huomiosta ja tervetulleesta romantiikan aallosta. Tunnelma on korkeimmillaan 21.–23.9. Lomapäiviä syyskuulle säästäneet saavat nauttia lämpimän syksyn ilmapiiristä. Vapaapäivien varalle on syytä suunnitella mielekästä tekemistä.
Vaaka 23.9–22.10.: 
Syyskuisille viikko on enemmän toiminnallinen, ja työpäivän jälkeen virtaa on syytä purkaa hyötyliikuntaan. Syntymäpäiväsankareiden juhlapäivä kerää läheiset yhteen, ja tunteet nousevat pintaan. Lokakuiset ovat sananikkareita, ristikonratkojia ja tarinankertojia, joista osa innostuu ilmaisemaan mielipiteitään sosiaalisessa mediassa. Auto- tai talokaupat ovat tapetilla 27.9. saakka, mutta 9.10. jälkeen kaupanteko mutkistuu tai viivästyy.
Skorpioni 23.10.–21.11.: 
Skorpioni saa heittää suorittajan roolin syrjään ja rauhoittua syksyyn ilman suurempia paineita. Kauppoja tai sopimuksia on kuitenkin syytä kiirehtiä, sillä asiat mutkistuvat 4.10. jälkeen. Marraskuisilla on mahdollisuus panostaa ihmissuhteeseen, lomaan ja vapaa-aikaan. Myös asuminen ja muutostyöt ovat tapetilla lokakuun ensimmäiselle viikolle saakka. Rakkausrintamalla on rauhallisempaa, mutta intohimo roihuaa 23.10. jälkeen.
Jousimies 22.11.–21.12.: 
Marraskuiset valitsevat tällä viikolla vauhdin ja vaaralliset tilanteet. Kiire ja pieni stressi pitävätkin verenpaineen ja pulssin hieman korkealla. Osa suunnistaa raviradalle tai veikkauspisteeseen tyydyttääkseen jännityksen tarpeensa. Syyskuun loppupuoli tuo joulukuun ensimmäisellä viikolla syntyneille tilaisuuden, jota ei kannata jättää käyttämättä. Muille joulukuisille tasaiseen viikkoon tuovat vaihtelua vain läheisen mielialanvaihtelut.
Kauris 22.12.–20.1.: 
Joulukuiset ovat tällä viikolla piilossa taivaankannen vaatimuksilta, joten elämä tuntuu soljuvan eteenpäin omalla painollaan. Tammikuun ensimmäisen viikon kauris ei kuitenkaan säästy paineilta, joita ilmaantuu nyt monelta suunnalta. Apujoukot tuntuvat tiukan paikan tullen olevan saavuttamattomissa. Syyskuun loppupuoli suo parastaan 8.1. jälkeen syntyneille. Sinkkukauriin kannattaa hankkiutua ihmisten ilmoille.
Vesimies 21.1.–18.2.: 
Tammikuiset suuntaavat jumpparyhmiin, marttakerhon syystalkoisiin tai hikiliikuntaan. Energian purkaminen vaatii tarttumista toimeen. Helmikuun ensimmäisen viikon vesimiehet ovat onnellisten käänteiden ja sattumien pyörteessä, ja henkilökohtainen läpimurto on meneillään. Laulaja Shakira (2.2.) odottaa toista lastaan. 8.2. jälkeen syntyneiden seitsenvuotiskriisi vaatii tekemään leikkauksia loppuvuoden kuluessa.
Kalat 19.2.–19.3.: 
Kalan paras toimintavalmius tuntuu jääneen syyskuun ensimmäisen puoliskon jalkoihin. Energiahuipun jälkeen lepo ja rauhoittuminen tuntuvat sopivan viikon kulkuun parhaiten. Helmikuisille toimettomuus on myrkkyä, ja kiukunpuuskat tekevät hallaa erityisesti parisuhteelle. Ärtymyksen puuskat siirtyvät maaliskuisille lokakuun puolella. Ihmissuhteissa olevia jännitteitä on hyvä purkaa jo nyt, sillä loppusyksy mutkistaa tilannetta.