Apu blogit

Suomen kiinnostavimmat bloggarit, tutut kasvot, osuvimmat jutut ja parhaat puheenaiheet.

Annan blogi

http://blogit.apu.fi/annanblogi
Elämää nuorena naisena yhteiskunnassamme. Olen 19-vuotias Anna Rukko, korutyttö, tilasto-oikku monessa mielessä. Löydän itseni yhä uudestaan ihmeellisistä paikoista ja kummallisista tilanteista. Uskon hyvän tekemiseen ja toisista välittämiseen - onko se sitten rohkeutta vai naiiviutta?

Hanna Sumari

http://blogit.apu.fi/hannasumari
Olen Hanna Sumari, kolmen aikuisen tyttären äiti. Asun mieheni ja kuopuksemme kanssa Espoossa vanhassa puutalossa. Rakastan kaikkea kaunista, minkä voi nähdä tai kokea.

Kattien kanssa

http://blogit.apu.fi/kattienkanssa
Kattien kanssa eletään kissankasvattajan hallittua kaaosta, jossa tähteilevät Mythai-kissalan koratit. Kirjoittaja on kissojen nukkuma-alusta.

Kavioliitossa 30v

http://blogit.apu.fi/kavioliitossa30v
Älyttömän kauan hevosten kanssa puljanneen perheenäidin ymmärtämätöntä sohlaamista. Hyvällä tarkoituksella.

Kuplia by Emilia S.

http://blogit.apu.fi/kupliabyemilias
Emilia S. on kolmekymppinen viihdetoimittaja, joka ei ole vielä oppinut käyttäytymään viileesti.Kun ansiotyönä on julkkikset ja päätyönä kotona juoksevat kolme pientä naperoa, elämästä ei puutu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita. Kurahousuviidakosta Linnan juhlien vastaanotolle, sairastuvalta Cheekin kainaloon.  Blogi sisältää vähemmän glamouria ja enemmän arkisia huomioita perhe-elämästä, viihdemaailmasta ja niiden tähdistä.

Lämpiö

http://blogit.apu.fi/lampio
Teatteria, kirjoja, kuvataidetta, musiikkia, leffoja ja muuta ajanvietettä. Avun toimitus antaa vinkkejä viihtymiseen.

Liisan seikkailut

http://blogit.apu.fi/liisanseikkailut/
Vähän yllytyshullu, helposti innostuva ja ikuisesti utelias. Sillä asenteella olen seikkaillut toimittajan työssä yli kolmekymmentä vuotta, niistä viimeiset kuusi Apu-lehdessä. Aikaa on nyt erilaisiin rientoihin ja tapaamisiin enemmän, kun kaikki kolme lastani ovat aikuisia. Hyviä hetkiä riittää kahden lapsenlapsen kanssa.

Pekka Mattila

http://blogit.apu.fi/pekkamattila/
Poliittisesti korrekteja ja epäkorrekteja pohdintoja maailmasta, jossa reilu peli ei tarkoita tyytymistä keskinkertaisuuteen, vapauden korostaminen ei johda vahvimman oikeuteen ja jossa hankittu uuden kokeileminen kannattaa. Kirjoittaja on oikeistossa pehmovihreäksi leimautunut ja vasemmiston piirissä patamustaksi porvariksi tuomittu valtiotieteiden tohtori, professori (Professor of Practice), liikkeenjohdon neuvonantaja, valmentaja, ammattibyrokraatti ja taiteenystävä.

Sanan voimalla

http://blogit.apu.fi/sananvoimalla
Painavaa asiaa ja teräviä havaintoja. Kirjoittajina muiden muassa Kari Väänänen, Eve Hietamies, Anna-Leena Härkönen, Vexi Salmi, Marja Aarnipuro, Samuli Isola ja Tuomas Marjamäki.

Tuomaan evankeliumi

http://blogit.apu.fi/tuomaanevankeliumi
Tuomas Enbuske on TV- ja radiotoimittaja MTV3:lla ja Radio Novalla, Apu-lehden kolumnisti, liberaali porvari ja ihminen.

Uuninpankkopoika Saku Timonen

http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/
Uuninpankkopoika on 59-vuotiaan sosionomi, oikeustieteen kandidaatti Sakari Timosen alter ego, joka tarkastelee ja kommentoi yhteiskunnan eri ilmiöitä kriittisesti. Juridiikka, politiikka ja tiedonvälitys ovat mielenkiintoni tavallisimmat kohteet, mutta aihepiiri ei ole niihin rajattu. Saatan kirjoittaa ihan mistä tahansa ihan milloin tahansa.

Veera vauhdissa

http://blogit.apu.fi/veeravauhdissa
Tämä on cairnterrieri-Veeran blogi, jossa on luvassa on vauhtia ja vitsikkäitä tilanteita. Blogin kirjaajana toimii Veeran emäntä Marja Aarnipuro.

Vuorisen vanavedessä

http://blogit.apu.fi/vuorisenvanavedessa
Juha Vuorinen on viihdehöylä, jonka jäljiltä lentää lastua niin radioaalloille kuin kirjakauppojen hyllyillekin. Vuorisen vanavedessä –kolumnisarjassa pulahdetaan eloon Välimeren äärellä.